,,Am primit astăzi cred că zeci de telefoane.” Bianca Drăgușanu a fost amenințață. Ce i s-a întâmplat vedetei

Bianca Drăgușanu a fost amenințață
Bianca Drăgușanu a fost amenințață

Bianca Drăgușanu este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu cei care o urmăresc mai mute evenimente care au loc în viața ei. În urmă cu puțin timp, ea a povestit cum că a primit zeci de mesaje și de apeluri de la o tânără din Brașov. Iată care este motivul pentru care a fost sunată insistent.

Bianca Drăgușanu  a povestit, pe rețelele de socializare, că o a fost amenințată de o femeie care i-a cerut bani, pentru o operație de micșorare a stomacului. Ea a primit foarte multe apeluri, dar și mesaje, de la o persoană din Brașov, care a încercat să o contacteze pentru a-i cere suma de 14.000 de euro.

Citeste si: ,,Face istorie femeia asta”. Ce a spus Bianca Drăgușanu despre Dana Budeanu

Bianca Drăgușanu a fost amenințată

Bianca Drăgușanu a povestit în mediul online ceea ce i s-a întâmplat și a spus că a primit zeci de telefoane, zeci de mesaje, pe numărul de telefon al atelierului, unde primește de obicei comenzi și întrebări despre rochiile pe care le face.

,,Am primit astăzi cred că zeci de telefoane, zeci de mesaje pe numărul de telefon al atelierului, unde primesc de obicei comenzi și întrebări despre rochiile pe care le fac.

O anumită persoană, disperată să dea de mine, că are să-mi transmită ceva foarte important, că e o chestiune de viață și de moarte, voia neapărat să ia legătura cu mine”, a spus Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Vedeta a mai povestit că într-un final s-a lăsat înduplecată și a spus că poate salvează viața cuiva, deoarece de fapte bune este bună, iar ulterior a sunat persoana respectivă înapoi.

,,Într-un final m-am lăsat înduplecată și am zis că poate salvez și eu viața cuiva, că de fapte bune sunt bună și sun persoana înapoi. Zic: „Bună, sunt Bianca. Cu ce pot să te ajut?”. La care îmi răspunde: „Bună, sunt Bianca. Mă cheamă la fel ca pe tine. Te apreciez, sunt din Brașov. Este foarte important pentru mine să mă ajuți că sunt disperată. Vreau să îți cer 14.000

de euro împrumut că am nevoie să fac tratamente corporale și îți promit că îți dau banii înapoi eșalonat, 1.000 euro pe lună”, a mai mărturisit vedeta.

Citeste si: De ce poartă Bianca Drăgușanu peruci. Ce explicații a dat vedeta

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce a mai spus Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu nu a vrut să îi ofere banii acelei femei, deoarece a adoptat un limbaj destul de dur și i-a spus vedetei că roata se va întoarce, încercând să o condiționeze cumva și să îi spună că dacă nu îi dă banii, va ajunge și ea așa.

 ,,Domnule, și m-a ținut asta la telefon vreo 20 de minute în care a încercat să mă convingă bunele ei intenții prin care își dorea cu disperare să slăbească și îmi explica că a cheltuit 7.000

de euro pe nu știu ce tratamente corporale, că este campioană la slăbit și la îngrășat. Am încercat să o sfătuiesc, dar ea voia bani de la mine, că-mi dă ea, că ne împrietenim și i-am spus că mie nu-mi trebuie prieteni noi, după care pe un ton foarte obraznic a început să mă așa… nu neapărat amenințe sau jignească, deoarece nu are cum, că vrabia mălai visează. Mi-a spus că roata se întoarce și practic a încercat să mă condiționeze cumva că dacă nu-i dau bani, îți dai seama că se întoarce roata și ajung eu la… Nebuno care ești,
stai liniștită!”, a
mai spus Bianca Drăgușanu.

Citeste si: „O refuz dacă depășește o anumită limită.”Ce relație are Victor Slav cu fetița lui și a Biancăi Drăgușanu



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

De ce poartă Bianca Drăgușanu peruci. Ce explicații a dat vedeta

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies