„Este greu pentru familia noastră.” Anca Serea, în lacrimi. Ce s-a întâmplat cu vedeta

„Este greu pentru familia noastră.” Anca Serea, în lacrimi. Ce s-a întâmplat cu vedeta
„Este greu pentru familia noastră.” Anca Serea, în lacrimi. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Anca Serea a declarat, în mediul online, că trece printr-o perioadă dificilă, atât ea, cât și familia ei, deoarece bona celor mici a ales să meargă acasă și să se întoarcă peste câteva luni. Vedeta a a menționat că micuții sunt foarte atașați de ea și este o perioadă grea pentru ei.

Vedeta a făcut anunțul pe rețelele de socializare, cu ochii în lacrimi, unde le-a spus urmăritorilor săi că trece printr-o perioadă dificilă, deoarece bona copiilor a plecat la familia sa de sărbători, iar acomodarea în lipsa ei este una destul de dificilă.

Citește și: „Nu medicina clasică m-a ajutat.” Anca Serea, declarații despre încă un copil

Anca Serea trece printr-o perioadă dificilă

Anca Serea este destul de activă pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent cu multe dintre momentele din viața ei, iar recent, a împărtășit cu cei care o urmăresc că trece printr-o perioadă destul de agitată, dar și dificilă, deoarece Mery, bona celor mici, a plecat acasă de sărbători.

„Este și a fost o perioadă foarte agitată în viețile noastre, așa că astăzi este o zi grea pentru noi, pentru familia noastră, pentru că bona Leahei, Mery, îngerul protector al familiei noastre, eu așa îi spun, ea va pleca la familia ei, are

3 fetițe și i-am scris o felicitare, așa că va fi o zi grea, sperăm să se întoarcă, așă că nu știm cum se va obișnui Leah și cum ne vom obișnui noi cu absența ei”, a spus vedeta în mediul online.

Anca Serea a mai menționat faptul că bona copiilor săi se va întoarce la începutul lunii februarie și că nu va fi simplu fără prezența ei în casă, deoarece emana o energie foarte bună și era dedicată.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„Ne-a promis că se va întoarce la începutul lunii februarie, dar cu siguranță nu va fi simplu pentru noi, mai ales că ne-am obișnuit cu prezența ei. Este un om cu energie foarte bună, foarte dedicată și Leah și copiii o iubesc foarte tare'', a

declarat Anca Serea pe rețelele de socializare.

 Anca Serea, în lacrimi
Anca Serea, în lacrimi[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Anca Serea, în vacanță în Franța cu copiii: ”Ultima noastră zi a fost plină de peripeții”

Mama Ancăi Serea se confruntă cu probleme de sănătate

Anca Serea a dezvăluit că mama ei se confruntă cu probleme de sănătate, iar din acest motiv a mers cu ea la spital înainte de sărbători deoarece starea ei de sănătate nu este una tocmai bună.

„Eu am stat cu mama la spital la Colentina aproape toată ziua, are o perioadă în care nu se simte foarte bine'', a declarat Anca Serea pe rețelele de socializare.

 Anca Serea, în lacrimi
Anca Serea, în lacrimi[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Anca Serea a ajuns pe mâna medicilor esteticieni! La ce intervenție a apelat soția lui Adi Sîna



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Care sunt drepturile unui pacient în spital. „Ai voie să stai acolo în permanență”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies