“Este mai bine așa, momentan.” Andreea Tonciu o să dea naștere celui de-al doilea copil?!

“Este mai bine așa, momentan.” Andreea Tonciu o să dea naștere celui de-al doilea copil?!
“Este mai bine așa, momentan.” Andreea Tonciu o să dea naștere celui de-al doilea copil?!

Andreea Tonciu a mărturisit dacă își mai dorește sau nu să devină mămică pentru a doua oară.

Andreea Tonciu este una dintre cele mai sincere persoane din showbiz-ul românesc, iar vedeta nu ezită să vorbească, fără să se ascundă, despre viața sa personală. Recent, la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a nașei sale, Anamaria Prodan, Andreea a făcut câteva declarații despre un al doilea copil.

Citește și: „Pot să fac orice.” Andreea Tonciu, primele declarații, după ce a postat o fotografie provocatoare pe rețelele de socializare. Ce părere a avut soțul vedei

Andreea Tonciu o să dea naștere celui de-al doilea copil[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Mă cert cu toată familia!” Care este motivul pentru care Andreea Tonciu a primit interdicție din partea soțului

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Andreea a menționat că, după ce a dat naștere fiicei sale, Rebeca, nu a mai rămas însărcinată, însă chiar și așa, momentan nu se mai vede în postura de mamă pentru a doua oară.

”Nu știu ce îmi rezervă viitorul. I-am spus că dacă rămân gravidă, o să îl las. Uite că s-a întâmplat să nu rămân. Momentan nu sunt pregătită pentru al doilea copil, chiar nu. Este mai bine așa, momentan”, a declarat Andreea Tonciu, pentru un post TV.

Legătură din prezent a Andreei Tonciu cu nașul său, Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt nașii de cununie ai Andreei Tonciu. Așadar, impresara are o relație specială cu toți finii săi, motiv pentru care vedeta păstrează constant legătura cu bruneta, însă nimeni nu a știut până acum detalii despre relația pe care aceasta o are în prezent cu nașul ei, Laurențiu Reghecampf. Andreea Tonciu, fiind o persoană extrem de sinceră, a recunoscut că nu prea a mai ținut legătura cu antrenorul, însă nici înainte nu aveau o relație foarte strânsă, a mai menționat ea.

”Cu nașul meu nu am mai vorbit de ceva timp. Nici înainte nu vorbeam atât de des. Acum, doar la mulți ani de zilele noastre de naștere și cam atât”, a mai spus Andreea Tonciu.

Citește și: “Andreea Tonciu va divorța!” Andreea Tonciu, la un pas de divorț cu Daniel Niculescu

Andreea Tonciu o să dea naștere celui de-al doilea copil[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ,,Eu nu ma ridic la valorile de multimiliardari”. Mama Asianei Peng, reacție neașteptată după ce Luca Reghecampf a cerut-o în căsătorie pe fiica sa



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

“Mă cert cu toată familia!” Care este motivul pentru care Andreea Tonciu a primit interdicție din partea soțului

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies