„Este o sedare ușoară.” Oana Roman a făcut declarații de pe patul de spital

„Este o sedare ușoară.” Oana Roman a făcut declarații de pe patul de spital
„Este o sedare ușoară.” Oana Roman a făcut declarații de pe patul de spital

Oana Roman și-a pus fanii la curent cu privire la starea ei de sănătate.

Oana Roman este o vedetă foarte îndrăgită la noi în țară, care de-a lungul timpului și-a format o comunitate de persoane care o îndrăgesc. Vedeta este extrem de activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează adesea imagini și filmulețe cu activitățile sale de zi cu zi și își ține la curent fanii cu privire la modul în care decurge viața sa.

Recent, fiica lui Petre Roman și-a anunțat fanii că va fi puțin absentă de pe rețelele de socializare deoarece se pregătește pentru o intervenție medicală.

Astfel, imediat ce s-a pus pe picioare, Oana Roman a revenit cu detalii referitoare la modul în care a decurs intervenția și le-a oferit fanilor săi sfaturi importante în cazul în care vor să recurgă și ei la o astfel de procedură.

Oana Roman a ajuns la spital

Citește și: „Voi face o mică intervenție” Oana Roman, anunț pentru fani de pe patul de spital

 Oana Roman a făcut declarații de pe patul de spital
Oana Roman a făcut declarații de pe patul de spital[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Oana Roman este extrem de atentă cu privire la starea ei de sănătate, astfel încât, ori de câte ori are ocazia, vedeta își face anumite investigații de rutină. De data aceasta, Oana Roman și-a făcut o colonoscopie și o endoscopie, iar, potrivit spuselor sale, rezultatele sunt unele bune.

„Voiam să vă anunț că azi și mâine voi fi mai puțin prezentă cu voi aici pentru că mâine dimineață voi face o mică intervenție, o colonoscopie, și cei care au făcut știu că ziua de dinainte e mai grea cumva decât procedura în sine care se face cu sedare.Am făcut colonoscopie și endoscopie. Rezultatele sunt foarte bune. Totul e ok. Mulțumesc tuturor pentru mesaje!'',  a mărturisit Oana Roman pe contul ei personal de Instagram.

Care este starea de sănătate a Oanei Roman

Citește și: „Să scap odată de spitale că deja sunt epuizată.” Oana Roman a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă Isa. Ce diagnostic i-au pus medicii micuței

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Oana Roman a revenit pe rețelele de socializare și le-a oferit fanilor săi detalii importante cu privire la procedura prin care a trecut. Vedeta a spus că starea ei de sănătate este una bună și că procedura a decurs fără niciun fel de problemă. Aceasta le recomandă urmăritorilor săi ca în cazul în care apelează la această procedură, să opteze la rândul lor pentru sedare.

„Gata, sunt bine cât de cât pe picioare, mi-am revenit.(...). Am făcut această investigație cu sedare adică am dormit în timpul acestei investigații, drept urmare nu am simțit absolut nimic. Am înțeles că sunt spitale unde se face pe viu, ceea ce mi se pare absolut inuman. Dacă vă faceți și voi să cereți cu sedare pentru că altfel este dureros. Este o sedare ușoară, nu este anestezie generală și vă treziți imediat după ce se termină.'', 

a declarat Oana Roman pe contul ei personal de Instagram.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Aniversarea de 3 ani!” Deea Maxer și Robert au sărbătorit împreună

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies