,,Este o variantă pe care am discutat-o și în ședința de astăzi”. Nicolae Ciucă, anunț pentru românii care au pensii sub 3.000 de lei

Nicolae Ciuca
Nicolae Ciuca anunt

Românii care au pensii sub 3000 de lei vor avea parte de vești bune. Premierul Nicolae Ciucă a fost întrebat dacă susține neimpozitarea pensiilor mai mici de 3.000 de lei și dacă este o variantă acceptată, iar acesta a spus că este o propunere, care va trebui discutată.

Ce anunț a făcut Nicolae Ciucă

Nicolae Ciucă a spus că este o variantă, care a fost discutată, dar că toate aceste chestiune trebuie discutate cu partenerii lor din coaliție.

„Este o variantă pe care am discutat-o și în ședința de astăzi. Este o variantă… Este o propunere, pentru că, dați-mi voie să continuăm cu aceeași abordare responsabilă, fără să le creăm oamenilor așteptări sau, și mai rău, iluzii vizavi de măsurile pe care le luăm.

S-a discutat și în ședința de astăzi această propunere, care a aparținut Partidului Național Liberal încă din vremea când conducea Ministerul Muncii. Toate aceste chestiuni trebuie discutate cu partenerii noștri din coaliție și ele trebuie validate în coaliție, desigur ținând cont de resursele bugetare la dispoziție, pe baza impactului pe care acestea le vor avea”,  a declarat premierul Nicolae Ciucă.

Citeste si: Veste bună pentru milioane de români! Se dau 700 de lei de persoană

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ce a spus Nicolae Ciucă despre impactul bugetar

Având în vedere impactul  bugetar, Nicolae Ciucă a spus că este vorba de 87 de milioane de lei, cee ace înseamnă un milliard, într-un an de zile.

„Este vorba de 87 de milioane de lei, ceea ce înseamnă într-un an de zile aproximativ un miliard, ca atare, daţi-ne voie să mergem cu această propunere în interiorul coaliţiei.

Avem nevoie să ne adresăm, așa cum am spus, către toate categoriile sociale, îndeosebi către cele vulnerabile și să le susținem ca în această perioadă să nu resimtă efectele acestei crize, pe de o parte. De cealaltă parte, suntem în continuare în acea linie de discuție și de dezbatere a tuturor măsurilor pentru a păstra stabilitatea macroeconomică și pentru a putea să protejăm locurile de muncă și pentru a face tot ceea ce am făcut până în prezent, pentru că, trebuie să recunoaștem, de șapte luni de zile, ați văzut, toate crizele suprapuse, cu toate efectele care au fost anticipate, au
fost discutate, am reușit totuși să păstrăm un echilibru în tot ceea ce am făcut și același lucru trebuie să îl facem și de aici înainte, ţinând cont că se discută și toate analizele duc către o perioadă care poate să genereze efecte noi, care să genereze eleme
nte  de provocare noi atât în domeniul economic, cât și în domeniul securitar, este responsabilitatea noastră să analizăm toate aceste aspecte”,  a
mai spus premierul.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Vești cumplite pentru unii pensionari. Pensia se va înjumătăți

Citeste si: Vor fi tăiate aceste pensii începând cu 20 iulie! Cine sunt cei afectați



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Începem să ne punem de acord”. Se taie mai multe pensii în România

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies