„Este o zi super importantă.” Ce au anunțat Deea Maxer și noul său partener, chiar pe rețelele de socializare

„Este o zi super importantă.” Ce au anunțat Deea Maxer și noul său partener, chiar pe rețelele de socializare
„Este o zi super importantă.” Ce au anunțat Deea Maxer și noul său partener, chiar pe rețelele de socializare

După despărțirea de Dinu, Deea Maxer pare să fi reușit să-și refacă viața complet și este extrem de fericită în compania noului său iubit, Robert Drilea. După experiența unui mariaj nereușit, frumoasa brunetă a găsit din nou dragostea și a găsit în prezent pace și stabilitate alături de partenerul ei actual.

Cei doi nu ezită să-și exprime afecțiunea pe platformele de socializare și mențin mereu o conexiune strânsă cu fanii lor online.

Deea Maxer și Robert Drilea împărtășesc în mod frecvent fotografii și evenimente semnificative din viața lor, ceea ce le aduce o mare bucurie celor care îi admiră și sunt alături de ei în fiecare moment.

Citește și: ”Mă jucam cu ea și o gâdilam. Era atât de fericită, că atunci când am revăzut filmarea am început să plâng.” Dinu Maxer a vorbit despre relația pe care o are cu fiica lui. Artistul își petrece mai mult timp cu băiatul

Deea Maxer, surpriză de proporții

Se pare că viața artistei este plină de evenimente surprinzătoare, indiferent dacă ea este protagonista sau nu. Recent, Deea Maxer și partenerul ei, Robert Drilea, s-au filmat lângă o mașină de lux, iar mulți internauți s-au așteptat ca aceasta să fie noua lor achiziție. Cu toate acestea, în realitate, mașina era un cadou pentru o prietenă foarte apropiată.

Pentru a pregăti această surpriză impresionantă, Deea Maxer a beneficiat de ajutorul partenerului ei de viață, care are experiență în industria auto și se ocupă de achiziții.

Nu există îndoială că a fost un 1 atât pentru cuplu, cât și pentru prietena ei, care și-a ținut cu dificultate lacrimile.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Salut! Astăzi este o zi super, super importantă pentru mine și emoționantă pentru că, Denisa, prietena mea, și-a dorit un cadou special pentru ziua ei și nu, nu este vorba despre pantofi, bijuterii, genți, ci despre accesoriul cel mai important pentru o femeie și anume, mașina. I-am făcut cunoștintă cu Robert care este specialist în achiziții auto.”, a declarat Deea Maxer pe contul său de Instagram.

Într-o altă postare pe rețelele de socializare, Deea Maxer a împărtășit o fotografie în care apare alături de prietena sa, iar în fundal se poate observa mașina în cauză. Ambele par extrem de fericite și se bucură de momentul lor, ciocnind pahare de șampanie pentru a sărbători.

Ce mesaj i-a transmis artista prietenei sale

Deea Maxer i-a transmis un mesaj prietenei sale, cu ocazia aniversării: „La mulți ani! Mă bucur că am participat la cea mai frumoasă surpriză de ziua ta!”.

Într-un răspuns, prietena sa apropiată a postat un mesaj în secțiunea de comentarii, exprimându-și recunoștința și mulțumirea față de prietena ei.

„Nu am cuvinte să descriu avalanșa de sentimente pe care le-am simțit alături de voi! O așa surpriză vezi doar în filme. Filmul meu bate viața! Sunt norocoasă ca ești parte din viața mea! Te iubesc!”, a mărturisit aceasta într-un comentariu de pe Instagram.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: „E ciudat pentru el, cât și pentru familia lui” Cum au reacționat părinții lui Robert când au cunoscut-o pe Deea Maxer

 

 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Mai multe detalii pe parcurs o să vă spunem, încă nu este momentul.” Cine este femeia alături de care Dinu Maxer a plecat în Dubai

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies