Cristina Șișcanu a dezvăluit rețeta unei salate care sigur nu a fost auzită de foarte multe persoane, însă este o adevărată delicatesă, din spusele vedetei.
Cristina Șișcanu este o mereu activă pe rețelele de socializare și împarte cu urmăritorii săi toate lucrurile pe care le desfășoară de zi cu zi, unde călătorește, ce mănâncă, cum arată diferite momente din viața ei, dar mai ales, cele petrecute acasă, alături de familie.
„Este ușoară, cu pește, de obicei se face iarna.” Cum pregătește Cristina Șișcanu salata Șubă
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Ingrediente salată Shuba
- 4 cartofi mărișori
- 3 morcovi mari
- 3 sfecle de mărime medie
- peste marinat fără oase
- maioneză
Cristina Șișcanu a obișnuit urmăritorii și mediul online să posteze diferite rețete pe care le face pentru pentru ea și întreaga familie, așa că dacă perioada sărbătorilor de iarnă a fost plină de rețete delicioase pe bază de carne, care pot fi servite alături de familie și în noaptea dintre ani, Cristina Șișcanu vine de această dată cu o rețetă de
salată, ceva mai simplă, dar bazată pe un tip de pește marinat, pe care obișnuia să-l facă de Revelion. „În fiecare an, cel puțin o dată, facem această rețetă. Este simplă de făcut. Salată șubă. Este ușoară, cu pește, de obicei se face iarna, de Revelion. L-am cucerit pe Mădălin și cu asta. E un pește marinat, cu sfeclă, morcovi. Peștele acesta marinat se găsește la magazinele basarabene.”, a povestit Cristina Șișcanu.Care sunt ingredientele de care aveți nevoie pentru a face această salată
Dacă vă întrebați cum se pregătește această salată și de ce are denumirea asta, ei bine, Cristina Șișcanu o aranjează în straturi, iar tot ce are nevoie pentru a o prepara se găsește la îndemâna tuturor, asta dacă doriți să pregătiți și voi această salată. Trebuie să știți că aveți nevoie de cartofi, morcovi, sfeclă, toate acestea fiind fierte și date prin răzătoare, iar, de asemenea, veți avea nevoie și de pește marinat, pe care îl veți face bucăți mici.