„Este suma tuturor lucrurilor.” Oana Lis a împlinit 44 de ani. Ce mesaj i-a transmis Mara Bănică

„Este suma tuturor lucrurilor.” Oana Lis a împlinit 44 de ani. Ce mesaj i-a transmis Mara Bănică
„Este suma tuturor lucrurilor.” Oana Lis a împlinit 44 de ani. Ce mesaj i-a transmis Mara Bănică

Pe data de 19 martie, Oana Lis a împlinit frumoasa vârstă de 44 de ani. Cu toate că ea alege să nu se afișeze atât de mult și nu a postat nicio fotografie sau vreun mesaj care să indice că este ziua ei, dar apropiații au făcut-o în locul ei și i-au urat doar gânduri bune.

Printre cei apropiați se află și Mara Bănică, care, cu ocazia zilei de naștere a prietenei sale, a publicat un mesaj de-a dreptul emoționant pentru sărbătorită.

Citește și: “ Cei care au trecut prin asta știu!” Oana Lis, mărturisiri sincere legate de relația cu Viorel Lis

Oana Lis a împlinit 44 de ani

Mara Bănică a fost printre primele persoane care i-au făcut o urare Oanei Lise, chiar pe rețelele de socializare, unde mai mulți au venit cu gânduri bune pentru soția fostului edil.

Fotografia a fost publicată pe Facebook, iar Mara Bănică apare lângă Oana Zăvoranu și Oana Lis, iar lângă imagine a scris un mesaj prin intermediul căruia își exprimă toată aprecierea pe care o are față de soția lui Viorel Lis.

Jurnalista spune că nu a mai întâlnit o astfel de femeie precum este Oana Lis, căreia îi atribuie o serie întreagă de cuvinte de laudă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Mara a spus că Oana Lis este suma tuturor lucrurilor frumoase pe pământ, este bună, discretă și înțeleaptă și îi mulțumește că este prietena ei, deoarece este un om minunat.

„Astăzi este ziua Oanei. Nici nu știu câte să-i urez. Fata asta, femeia asta de fapt, este suma tuturor lucrurilor frumoase de pe pământ.

Este loială, discretă, bună și înțeleaptă tare. Îți mulțumesc, Oana, pentru toate gesturile tale omenoase, pentru vorbele bune și pentru onoarea de a-mi fi prietenă. PS: poză e de acum vreo 10 ani, de la un Revelion de poveste. Dar... ce se întâmplă de Revelion, rămâne de Revelion!”, a scris Mara Bănică pe Facebook, pe în dreptul imaginii de arhivă.

Cine i-a mai urat gânduri bune Oanei Lis

Nu doar Mara Bănică i-a urat cele mai bune lucruri Oanei Lis, dar și cei care au văzut imaginea postată de această. Oamenii sunt de aceeași părere, că soția fostului edil este o femeie deosebite cu sufletul frumos și curat.

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Oana Lis este o femeie deosebită, cu sufletul frumos și curat! Nu putem să îi urăm decât de bine!”/ ”Și eu apreciez că a rămas până la sfârșit lângă omul care a ajutat-o într-un moment greu al ei”/ ”Stimă și deosebită considerație!”/ ”La mulți ani frumoși și sănătoși!”/ ”Multă putere să mergi mai departe pe drumul vieții”/ ”Ce frumos!! La mulți ani!”, sunt câteva dintre urările pe care le-a primit Oana Lis de la internauți, după postarea Marei Bănică.

Citește și: ,,Am trecut prin multe”. Viorel Lis, primele declarații, după ce a fost în stare gravă în spital



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

“E o provocare minunată.” Crina Matei, primele dezvăluiri după ce a decis să adopte în secret o fetiță

Andreea Raicu are o fiică SECRETĂ. Cum arată și ce se știe despre relația lor

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Maria Constantin, despre momentul când Marcel Toader a extras abuziv sume mari din contul Gabrielei Cristea: "Nu îmi arăta niciodată acte doveditoare"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies