”Este viața ei!” Gina Matache, primele declarații despre zvonurile că Oana Matache ar fi divorțat de tatăl copiilor ei

”Este viața ei!” Gina Matache, primele declarații despre zvonurile că Oana Matache ar fi divorțat de tatăl copiilor ei
”Este viața ei!” Gina Matache, primele declarații despre zvonurile că Oana Matache ar fi divorțat de tatăl copiilor ei

Gina Matache a discutat despre posibilul divorț dintre Oana Matache și Răzvan Miheț. Iată ce a spus aceasta!

Oana Matache este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde obișnuiește să posteze fotografii atât cu ea, cât și cu cei doi copii ai săi. Totodată, vedeta a reușit să strângă de-a lungul anilor o comunitate numeroasă de admiratori, care îi sunt alături la fiecare pas. În urmă cu puțin timp, au apărut numeroase speculații în spațiul public cum că Oana Matache și Răzvan Miheț, soțul ei, s-au separat, după ce tânăra a fost surprinsă sărutându-se cu un alt bărbat.

Cu toate astea, Oana Matache nu a dorit să ofere mai multe detalii despre respectivul subiect. Iată ce a declarat mama ei, Gina Matache!

Citește și: Sora Deliei a divorțat de tatăl copiilor ei?! Oana Matache a fost fotografiată în timp ce se săruta cu un alt bărbat

Mama Deliei, primele declarații despre zvonurile că Oana Matache ar fi divorțat de tatăl copiilor ei[Sursa foto: spynews]

Mama Deliei, primele declarații despre presupusul divorț al Oanei Matache

Zvonurile că Oana Matache ar pus punct căsniciei cu soțul ei în secret i-a surprins pe urmăritorii acesteia, având în vedere faptul că Oana Matache și Răzvan Miheț păreau să fie extrem de fericiți împreună. Totul a început de la fotografiile imortalizate de paparazzi cu vedeta și cu un bărbat misterios, în timp ce aveau un moment de tandrețe. Conform spynews.ro, sora Deliei ar forma deja un cuplu cu celălalt bărbat, ba chiar ar locui împreună cu acesta.

De asemenea, mama Deliei a fost contactată de jurnaliști pentru a-și spune părerea despre ceea ce întâmplă în viața fiicei sale, însă aceasta a menționat că nu are acordul tinerei pentru a oferi detalii pe seama acestui subiect.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

"Nu pot să vorbesc în numele ei.

Pur și simplu nu am voie să vorbesc despre viața ei. Este viața ei, sunt alegerile ei.", a declarat mama Deliei, pentru unica.ro.

Mai mult decât atât, nici Oana Matache nu a vrut să spună nimic despre pozele cu ea în compania altui bărbat, apărute în presă.

"Nu am nici un comentariu, nu vreau să vorbesc, aș vrea să nu mai fiu sunată."

, a explicat sora Deliei, pentru spynews.ro.

Citește și: Cine este RĂZVAN MUNTEANU, soțul Deliei Matache. ”Venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut."

Mama Deliei, primele declarații despre zvonurile că Oana Matache ar fi divorțat de tatăl copiilor ei[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Vrei complicații? Fă un copil!”. Care este motivul pentru care Delia Matache nu vrea să aibă copii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies