Ești născută între două zodii? Află care sunt trăsăturile celor născuți pe cuspidă

Ești născută între două zodii? Află care sunt trăsăturile celor născuți pe cuspidă
Ești născută între două zodii? Află care sunt trăsăturile celor născuți pe cuspidă

Sunteți unul dintre cei născuți între două semne zodiacale? Ce anume îi diferențiază pe cei născuți la cumpăna dintre zodii, pe cuspidă ?

Dacă v-ați născut pe 21 decembrie, sunteți Săgetător sau Capricorn? Simțiți cele două energii în voi, dar nu puteți scapă de sentimentul de a nu aparține total unei singure zodii. Există un motiv pentru asta. Cuspidele sunt zile foarte sensibile în timpul cărora energia conduce la transformări. Astrologii cred că magia este cea mai puternică în aceste zile.

Dacă v-ați născut la confluența dintre zodii, energia dumneavoastră este un amestec al celor două semne ale zodiacului.

Deci, când citiți despre horoscop, citiți întotdeauna ambele semne.

Cuspida profeților Născut între Pești și Berbec (19-25 martie)

Vedem o scânteie în apele întunecate primordiale ale Peștilor, care simbolizează puterile noastre magice infinite și intuiția noastră. Este scânteia creației, scânteia Berbecului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Primăvara a sosit, iar echinocțiul de primăvară înseamnă o perioadă de schimbare. Acesta moment este cuspida profeților. Visele se materializează iar ceea ce ne propunem, se întâmplă în realitate. Cei născuți în această perioada au o intuiție puternică și își pot realiza visele, fie ale lor fie ale altora, atâta timp cât își păstrează speranța.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru toată săptămâna. Berbecii au parte de evenimente nedorite, Leii renunță la anumite prietenii

Citeste si: Horoscop TAROT săptămâna 11-17 februarie 2019. Mesajele CĂRŢILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Cuspida eroilor Născut între Berbec și Taur (18-22 aprilie)

Energia focului se amestecă cu magia pământului și rezultatul este un vulcan maiestuos. Celor născuți în aceste zile le place să controleze totul, în special viața altora. Acești nativi țin totul sub observație. Ei sunt foarte încăpățânați, dar și îndrăzneți și curajoși.

Inima lor este busola lor și ei pot deveni mari lideri odată ce încep să-i asculte și pe alții.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

ŞOC! Gheorghe Turda și iubita mai tânără cu 23 de ani s-au despărțit

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies