”Ești tot ce inima îmi cere.” Marcela Fota, gest romantic din partea iubitului de 25 de ani! Ce a postat artista, de Ziua Îndrăgostiților

”Ești tot ce inima îmi cere.” Marcela Fota, gest romantic din partea iubitului de 25 de ani! Ce a postat artista, de Ziua Îndrăgostiților
”Ești tot ce inima îmi cere.” Marcela Fota, gest romantic din partea iubitului de 25 de ani! Ce a postat artista, de Ziua Îndrăgostiților

Marcela Fota a avut parte de mult răsfăț de Valentine’s Day. Iată ce surpriză i-a făcut partenerul ei de viață!

Marcela Fota este mai fericită ca niciodată de când a reușit să își refacă viața, după tragicul deces al soțului ei. În prezent, interpreta de muzică populară trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un tânăr în vârstă de 25 de ani.

Marcela Fota, gest romantic din partea iubitului ei

Relația celor doi a devenit una foarte controversată din cauza diferenței de vârstă, însă artista a hotărât să își trăiască viața fără să mai aplece urechea la ce spune gura lumii.

Marcela Fota se declară o femeie fericită, împlinită și extrem de răsfățată de actualul partener. Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților care a avut loc pe data de 14 Februarie, Marcela Fota a demonstrat în mediul online că iubitul ei are o latură foarte romantică, și nu se uită la bani când este vorba de fericirea acesteia. Recent, interpreta a postat de la primele ore ale dimineții un buchet uriaș de trandafiri roșii, primiți cadou de la actualul partener de viață.

Citește și: “Mi-am dorit nespus de mult un copil.” Marcela Fota, dezvăluiri despre relația cu noul partener de viață. Ce a spus artista despre o posibilă sarcină

Marcela Fota, gest romantic din partea iubitului de 25 de ani[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Marcela Fota nu s-a lăsat mai prejos și a compus un cântec special pentru iubit drept cadou, care îi descrie povestea de dragoste pe care o trăiește în prezent.

Astfel, prin versurile noului cântec, Marcela Fota își cântă iubirea și se declară extrem de fericită și  îndrăgostită, accentuând faptul că nu își dorește să-i mai dea drumul iubitului ei. 

”La mulți ani, Valentini, Valentine! Ce credeți? Am un cântec nou-nouț, care sună cam așa: „Și de-ar fi să pleci eu nu te-al lăsa, ești tot ce inima îmi cere. Tu ești viața mea”.

Cam așa. Vă aștept pe canalul meu de Youtube, să îl ascultați în întregime. Zi plină de bucurie!”, a spus Marcela Fota în mediul online, cu ocazia sărbătorii celei mai romantice zi din an.

Citește și: Georgiana Lobonț, mesaj special pentru Marcela Fota după ce a făcut marele pas alături de Minel Păpăroiu

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Marcela Fota, gest romantic din partea iubitului de 25 de ani[Sursa foto: Instagram]

Deși Marcela Fota a sărbătorit iubirea cu noul partener de viață, acum câteva zile avea să împlinească patru ani de mariaj cu regretatul ei soț. După o relație de 13 ani, cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în anul 2019, însă moartea i-a despărțit mult prea rapid. Cu toate astea, din gândul artistei fostul soț nu va dispărea niciodată, dovadă stând în ultima postare alb-negru pe care a făcut-o pe rețelele de socializare.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

“Mi-am dorit nespus de mult un copil.” Marcela Fota, dezvăluiri despre relația cu noul partener de viață. Ce a spus artista despre o posibilă sarcină

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies