„Eu am avut-o mereu, sunt creativă.” Monica Tatoiu a dezvăluit aspecte neștiute despre viața ei intimă

„Eu am avut-o mereu, sunt creativă.” Monica Tatoiu a dezvăluit aspecte neștiute despre viața ei intimă
„Eu am avut-o mereu, sunt creativă.” Monica Tatoiu a dezvăluit aspecte neștiute despre viața ei intimă

Monica Tatoiu a expus câteva detalii din intimitatea sa, oferind dezvăluiri surprinzătoare despre viața ei amoroasă. Deși a trecut de vârsta de 66 de ani și a trecut prin două divorțuri, vedeta a reușit să găsească fericirea alături de Victor Tatoiu.

Recent, Monica Tatoiu a afirmat că nu a avut schimbări notabile în viața ei intimă odată cu înaintarea în vârstă.

Citește și: „Nu merg la cimitir.” Monica Tatoiu nu și-a vizitat mama, de când aceasta s-a stins din viață

Monica Tatoiu a dezvăluit aspecte neștiute despre viața ei intimă

Monica Tatoiu a adus la lumină detalii picante din viața sa intimă.

Ea a dezvăluit că și-a trăit tinerețea la maximum și nu a avut nicio restricție. În 1983, Monica s-a căsătorit cu Victor Tatoiu, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Afacerista a subliniat că pentru ea, viața intimă în cadrul relației nu se modifică pe măsură ce înaintează în vârstă.

Ea consideră că viața intimă devine tot mai captivantă pe măsură ce înaintează în vârstă.

Cu toate acestea, ea se vede drept o persoană creativă și fericită alături de soțul ei.

Femeia de afaceri și Victor Tatoiu sunt căsătoriți încă din 1983 și au un fiu împreună. Cei doi formează un cuplu fericit și trăiesc o poveste de dragoste frumoasă. Recent, afacerista a dezvăluit unele detalii surprinzătoare despre viața ei intimă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Potrivit vedetei, viața intimă nu suferă modificări semnificative odată cu înaintarea în vârstă. De asemenea, Monica Tatoiu crede că intimitatea nu se reduce doar la actul în sine, ci include și momente de afecțiune, îmbrățișări și tandrețuri.

„Sexul după 60 de ani, după menopauză, e cel mai bun. Doar să mai ai cu cine. Bărbații îmbătrânesc. Dar eu sunt creativă. Pentru femei atunci începe pofta.

Eu am avut-o mereu, semăn cu tata. Eu n-am stat niciodată fără sex, mi-au plăcut bărbații. Dar nu sexul a fost pe primul plan. Ci relația care conține și preludiu, îmbrățișări, povești, tandrețe.”, a declarat Monica Tatoiu, potrivit cancan.ro.

Monica Tatoiu a dezvăluit aspecte neștiute despre viața ei intimă
Monica Tatoiu a dezvăluit aspecte neștiute despre viața ei intimă[Sursa foto: Facebook]

Ce a mai spus Monica Tatoiu despre acest subiect

Monica Tatoiu crede că energia se eliberează atunci când întâlnești pe cineva special, iar sexualitatea nu ar trebui să fie considerată o rușine.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 Ea face o analogie între sexualitate și mâncare, în sensul că trebuie să fie savurată și nu abuzată.

Femeia constată că generația fiului său nu înțelege acest concept și crede că trebuie să folosească energia în mod constructiv.

„Când te întâlnești cu un bărbat pentru care vibrezi, atunci se eliberează energia. Sexualitatea nu-i o rușine. E ca și când mănânci. Una e să-ți umfli burta, alta să-ți delectezi papilele gustative. Sexualitatea acum e ca la iepuri și nu-i înțeleg… Toată generația lui fiu-meu e așa.Mă

gândesc ce să fac cu atâta energie pe care o am, trebuie să o folosesc constructiv. Ce să fac cu viața mea. Mi se spune să intru în politică, dar nu vreau să mă sacrific pentru niște proști”, a mai declarat afacerista.
Monica Tatoiu a dezvăluit aspecte neștiute despre viața ei intimă
Monica Tatoiu a dezvăluit aspecte neștiute despre viața ei intimă[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Să își aleagă.” Deea Codrea nu își dorește să își boteze copilul. Care este motivul pentru care a luat această decizie



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Nu ajungeam să fiu numărul unu.” Ilie Năstase a vorbit despre cele 5 soții, dar și despre relația cu artista Diana Ross

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies