„Eu am trăit multă vreme în casă cu un bărbat abuzator...”. Gabriela Cristea, dezvăluiri cutremurătoare

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea, despre casnicia cu Marcel Toader

Gabriela Cristea, detalii neștiute despre căsnicia cu Marcel Toader. Vedeta și-a dat frâu liber sentimentelor și a vorbit despre cum o făcea fostul ei soț să se simtă.

Gabriela Cristea formează în prezent un cuplu cu Tavi Clonda, dar în trecut a avut parte de o relație cu Marcel Toader, care a decedat în anul 2019, iar prezentatoarea TV a povestit cum s-a simțit în timpul în care cei doi formau un cuplu.

Gabriela Cristea, despre relația cu Marcel Toader

Gabriel Cristea a fost căsătorită cu Marcel Toader din anul 2008 până în anul 2013, iar omul de afaceri a decedat în 2019.

În momentul actual, prezentoarea TV are o relație cu cântărețul Tavi Clonda și au împreună două fetițe.

 

Prezentatoarea TV nu și-a mințit niciodată publicul și a fost mereu deschisă cu oamenii care o apreciază. Ea a povestit și despre lucrurile mai puțin plăcute din viața ei, iar unul dintre ele a fost chiar căsnicia cu Marcel Toader.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 

Gabriela Cristea a spus că în momentul în care Marcel Toader a abuzat-o fizic a plecat și a divorțat. Prezentatoarea TV încă are anumite frustrări și angoase, deoarece nu vrea să mai audă de la vreo persoană ceva asemănător cu ceea ce îi spunea fostul ei soț.

 

„Când a fost abuz fizic, am plecat și am divorțat.  Eu am trăit multă vreme în casă cu un bărbat abuzator și nu vorbesc de abuz fizic. Când a fost abuz fizic, am plecat și am divorțat. Dar am trăit în casă cu un bărbat care, în fiecare zi aproape, mă trata așa cum te-a tratat pe tine Leo.

Sunt mulți ani de atunci. Aproape 10! În continuare am niște frustrări și niște angoase că în momentul în care cineva doar încearcă să sugereze ceva din lucrurile pe care le spunea acel om, nu vrei să știi cum reacționez”, a declarat Gabriela Cristea, într-o emisiune TV.

Cum s-a simțit Gabriela Cristea după divorț

Gabriela Cristea a mai declarat că a avut nevoie de o perioadă lungă de timp să îşi revină după despărțirea de fostul soţ.

Gabriela Cristea
gabriela cristea a vorbit despre marcel toader[Sursa foto: Facebook]

”Eu am preferat, după ce am divorțat, să știe toată lumea că am trecut printr-un divorț… Poate și din cauza faptului că a fost un divorț zgomotos, și urât, și apăsător, și angoasant. Am avut nevoie de o perioadă foarte lungă de pauză, în care nu m-a interesat ca cineva să fie în viața mea în niciun fel”, a mai spus vedeta despre separarea de Marcel Toader.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Gabriela Cristea, criticată dur de urmăritori pe Instagram! Ce au observat fanii în poza prezentatoarei: „Te îngrași văzând cu ochii!”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies