„Eu cred că a fost cu cineva”. Grațiela și Odeh de la Casa Iubirii, la un pas de separare? Ce dezvăluiri a făcut bruneta

„Eu cred că a fost cu cineva”. Grațiela și Odeh de la Casa Iubirii, la un pas de separare? Ce dezvăluiri a făcut bruneta
„Eu cred că a fost cu cineva”. Grațiela și Odeh de la Casa Iubirii, la un pas de separare? Ce dezvăluiri a făcut bruneta

Probleme în paradis pentru Grațiela și Odeh! Bruneta a povestit ce se întâmplă în relația lor, la scurt timp după ce au părăsit Casa Iubirii.

Grațiela și Odeh s-au cunoscut în Casa Iubirii, acolo unde au început să se îndrăgostească nebunește unul de celălalt. Din nefericire pentru fanii emisiunii, cei doi au preferat să își continue povestea în spatele camerelor de filmat, asta după ce concurenta a fost eliminata, iar tânărul a fost descalificat din emisiune.

Citeste si: Eliminare cu lacrimi în „Casa Iubirii”! Cine a părăsit emisiunea duminică, 24 iulie

 Grațiela și Odeh de la Casa Iubirii, la un pas de separare?
Grațiela și Odeh de la Casa Iubirii, la un pas de separare?[Sursa foto: Instagram]

Grațiela și Odeh de la Casa Iubirii, la un pas de separare?

După ce au părăsit platoul show-ului matrimonial, între ei a culminat o frumoasă relație, cu mici gelozii pe alocuri, toate stând mărturie dragostei pe care și-o poartă unul altuia.

Grațiela este cea care a susținut, pentru prima dată, faptul că partenerul de viață nu dă semne de totală fidelitate, asta după ce i-a dat câteva semnale în acest sens.

Totul ar fi pornit, după cum spune fosta concurentă din Casa Iubirii, la scurt timp după ce s-au întors din vacanța în Germania.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Ar trebui să se impună”. Bianca Mitroi, mesaj pentru iubita lui Sorin. Ce i-a transmis fosta concurentă din „Casa Iubirii” Nicoletei

 Grațiela și Odeh de la Casa Iubirii, la un pas de separare?
Grațiela și Odeh de la Casa Iubirii, la un pas de separare?[Sursa foto: Instagram]

Probleme în paradis pentru Grațiela și Odeh?

După superba vacanță din Germania, cei doi s-au întors în țară și, ulterior, s-au izbit de o situație care ar fi putut duce la separarea lor definitivă.

Bruneta a povestit, de curând, faptul că a primit un mesaj de la Aya, în miez de noapte, care i-a spus că Odeh se află la mare.

Uimită de cele auzite, bruneta, aflată acasă la momentul respectiv, a crezut imediat că este vorba despre o altă femeie în viața partenerului său.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Ne-am întors din Germania vineri. Am avut avion, el se duce acasă, eu acasă, sâmbăta țoață dimineața ne-am înțeles super bine prin mesaje, mi-a zis, iubita mea, vezi că am niste treaba cu niste băieți. Am zis bine, nu ne vedem azi, ok. Seara îmi zice că mănâncă ceva cu ei și rămâne să se joace pe calculator. Am zis ok, l-am înțeles. Pe la 2 noaptea primesc doua mesaje de la Aya și îmi zice că ce fac? Unde ești? Eu i-am zis că în pat, dorm.

Ea mi-a zis că: Am crezut că ești la mare că l-am văzut pe al tău pe aici. Nu mi-a venit să cred. Am zis că nu a văzut bine. Chiar mi-am făcut tot felul de scenarii. L-am tot sunat, i-am dat mesaje, am zis că o dormi.

Următoarea zi, se făcuse 12-13 și îmi zice: "Da, iubire, ce s-a mai întâmplat de data asta, m-ai zăpăcit.

I-am zis să îmi răspundă că nu mă supăr. Și mi-a zis că a mâncat ceva cu băieții și a plecat la mare. Putea să mă ia și pe mine la mare. Și aveam dovada, aveam poza. Daca aș fi plecat la mare fară el, nu mi-ar mai fi vorbit câteva zile. El ar trebui să aibă încredere în mine. Atât timp cât eu sunt cu capul pe umeri, eu cred că a fost cu cineva”, a spus Gratiela pentru Culisele Iubirii.

Cum a reacționat Odeh după acest episod

Se pare că intențiile tânărului au fost, de fapt, altele. Pentru că nu și-a dorit să o supere pe iubita lui, Odeh a preferat să nu îi spună că pleacă la mare cu prietenii săi.

„Asta mi-a zissi atunci, dar în seara aia am băut, am fost cu băieții și am băut. Asta am făcut. Nu voiam să mă cert cu ea. Știam că se supară. Ea mai face așa pe nebuna, dar nu iau trenul să merg la mare cu fetele”, a spus Odeh.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Iolanda de la Casa iubirii, primele declarații despre Cătălin și Mihai: „M-a blocat”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies