„Eu cred că așa trebuie să se întâmple după o relație normală!” Mihai Mitoșeru a povestit despre relația pe care o are în prezent cu fosta lui soție

„Eu cred că așa trebuie să se întâmple după o relație normală!” Mihai Mitoșeru a povestit despre relația pe care o are în prezent cu fosta lui soție
„Eu cred că așa trebuie să se întâmple după o relație normală!” Mihai Mitoșeru a povestit despre relația pe care o are în prezent cu fosta lui soție

Nu este un secret pentru nimeni că Mihai Mitoșeru are o carieră impresionantă și cunoaște un succes notabil în televiziune. Totuși, când vine vorba de viața sa personală, prezentatorul TV preferă să păstreze discreția.

În cadrul unui interviu, prezentatorul TV a fost sincer și deschis și a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu fosta lui soție.

Citește și: Ce a declarat mama lui Mihai Mitoșeru despre noua iubită a prezentatorului

Cum se înțeleg Mihai Mitoșeru și fosta lui soție

Mihai Mitoșeru și fosta sa soție oferă un exemplu remarcabil în rândul cuplurilor separate.

Aceștia nu și-au găsit un nou partener de viață după divorț și nici nu au avut conflicte.

„Eu nu înțeleg, că am văzut foarte multe relații și nu mă refer neapărat la cei care apar în lumina reflectoarelor, mă refer la oricine. Au divorțat, imediat el e cu una, ea e cu altul, au făcut alți copii. Alo? Uite exemplu aici, 4 ani de zile au trecut de la divorț, nu m-am afișat, ea e singură de acum 4 ani.

Am fost la notar, ne-am dat mâna, ne-am pupat, ne-am îmbrățișat, am plâns amândoi, eu cred că așa trebuie să se întâmple după o relație normală.", a declarat Mihai Mitoșeru.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Mihai Mitoșeru, totul despre cum a decurs divorțul de fosta soție

Mihai Mitoșeru posedă o carismă remarcabilă și știe cum să aducă un zâmbet pe buzele oamenilor. Totuși, în ciuda faptului că în televiziune se arată ca un om plin de energie, în viața sa amoroasă lucrurile sunt diferite.

Mitoșeru resimte regretele divorțului de fosta sa soție și este dezamăgit că nu a reușit să salveze căsnicia. În prezent, este singur, dar își dorește să găsească o parteneră cu care să își petreacă restul vieții.

„Am divorțat acum 4 ani. Am avut două relații, una de 10 ani, una de 14, cred că am fost destul de ok în viața asta și destul de serios. Nu mă întreba de ce am divorțat, că nici eu nu știu, acum îmi pare rău. Ne plafonasem, nu am știut cum să gestionez situația. După 14 ani de zile ne certam foarte rău, vorbeam urât.

Poate ar fi trebuit să fac și eu ceva, dar în loc să fiu eu mai ok și mai matur, îi răspundeam mai rău decât o făcea ea și nu am știut să salvez situația. Mi s-a părut că cel mai bine e să plec din acea relație. Acum, după 4 ani de zile, nu mai gândesc așa. Mă gândesc că ar fi trebuit să fac ceva. E tardiv, oricum.
În ăștia 4 ani, nici nu pot să spun că am găsit pe cineva cu care aș fi vrut să rămân. Acum m-am și maturizat, văd altfel pe toată lumea, văd altfel oamenii, încep să am alte pretenții. Practic, nu vreau mult, eu sunt un om normal, vreau niște chestii normale, dar normalitatea în ziua de azi e ceva senzațional. Poate m-am și obișnuit să fiu singur, ceea ce e foarte rău, poate nici nu am găsit fata cu care aș vrea să rămân, habar nu am.
Dar, sunt deschis.",
a mai mărturisit Mihai Mitoșeru, la WOWnews.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: „Vreau să fac nuntă”. Mihai Mitoșeru iubește din nou! Prezentatorul TV a făcut primele declarații despre noua lui iubită



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Nu atunci ne-am cunoscut!” Carmen Brumă a vorbit despre momentul în care s-a cunoscut cu Mircea Badea

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies