„Vreau să fac nuntă”. Mihai Mitoșeru iubește din nou! Prezentatorul TV a făcut primele declarații despre noua lui iubită

Mihai Mitoșeru iubește din nou!
Mihai Mitoșeru iubește din nou!

Prezentatorul a vorbit despre noua sa parteneră de viață! Cum a reușit să treacă peste divorț?

Mihai Mitoșeru a divorțat de Noemi în urmă cu trei ani, iar de atunci prezentatorul TV a încercat să fie cât se poate de discret în ceea ce privește viața sa personală. Până acum nu s-au știut foarte multe lucruri în acest sens, însă Mihai Mitoșeru a ales să spună lucrurilor pe nume.

În cadrul unui interviu cordat recent jurnaliștilor de la playtech.ro, prezentatorul a dezvăluit că în viața lui a intrat o femeie care l-a făcut să creadă din nou în iubire.

Citeste si: Mihai Mitoșeru nu și-a pierdut speranța! Crede în continuare în căsătorie, după divorțul de Noemi: „S-ar putea să mă însor”

Mihai Mitoșeru iubește din nou!
Mihai Mitoșeru iubește din nou![Sursa foto: Facebook]

Mihai Mitoșeru este într-o nouă relație

Mihai Mitoșeru este pregătit să își refacă viață după divorțul de fosta sa soție, Noemi. Acesta a vorbit, de-a lungul timpului, despre cum și-ar dori să fie partenera sa, iar acum se pare că a și întâlnit-o.

Ei bine, în viața lui există de puțin timp o femeie exact așa cum a visat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Cred că îmi doresc mult și puțin.

Îmi doresc puțin, în sensul că vreau o fată normală, dar pare că vreau mult în perioada asta.

Chiar am cunoscut de curând pe cineva și e prea ok, prea normală, prea cuminte.

Mă tot gândesc că trebuie să îi caut un defect. Trebuie să aibă un defect, că e prea ok! Pare prea ok. Ne vedem de vreo 2 săptămâni, habar nu am ce va fi, dar e cum aș vrea eu o femeie să fie.

Habar nu am, timpul o să ne demonstreze ce se va întâmpla mai departe”, a declarat Mihai Mitoșeru, pentru sursa amintită.

Citeste si: Cine este MIHAI MITOȘERU. „Eu voiam să joc fotbal şi ai mei spuneau: «Vrei să joci fotbal, trebuie să mai mergi şi la şcoală!»”

Mihai Mitoșeru iubește din nou!
Mihai Mitoșeru iubește din nou![Sursa foto: Facebook]

Mihai Mitoșeru își dorește să se căsătorească

Prezentatorul TV a vorbit despre posibilitatea de a îmbrăca din nou costumul de mire și că este pregătit să facă nuntă, asta în cazul în care își va găsi cu adevărat jumătatea.

„Nunta mea o să fie cum vreau eu și cum vrea ea. Cum o să vrea ea, care o să fie ea. Vreau să fac o nuntă, chiar dacă am divorțat, nu sunt din acela care zic că nu mă mai însor, din contră, vreau să mă însor, vreau să fac nuntă”, a adăugat Mihai Mitoșeru.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Noemi și Mihai Mitoșeru, din nou împreună la un an și jumătate de la divorț: "Nu știu dacă fericirea lui sunt eu"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies