Mihai Mitoșeru nu și-a pierdut speranța! Crede în continuare în căsătorie, după divorțul de Noemi: „S-ar putea să mă însor”

Mihai Mitoșeru vrea să se însoare
Mihai Mitoșeru vrea să se însoare

Prezentatorul TV a fost mai sincer ca niciodată și a vorbit despre cele mai grele momente din viața lui.

Mihai Mitoșeru se numără printre cei mai apreciați prezentatori de televiziune de la noi din țară. Este sincer și foarte deschis publicului larg, motiv pentru care a și reușit să strângă o comunitate impresionantă de fani. De la începutul pandemiei și până de curând, Mihai Mitoșeru s-a confruntat cu o serie de probleme serioase, despre care vorbește și acum cu greu. Operația pe creier a mamei sale și divorțul de Noemi l-au schimbat de-a lungul acestor ani, însă și-a găsit puterea să treacă peste toate aceste necazuri.

Ce dezvăluiri a făcut, recent, Mihai Mitoșeru?

Citeste si: Cine este MIHAI MITOȘERU. „Eu voiam să joc fotbal şi ai mei spuneau: «Vrei să joci fotbal, trebuie să mai mergi şi la şcoală!»”

Mihai Mitoșeru vrea să se însoare
Mihai Mitoșeru vrea să se însoare[Sursa foto: Instagram]

Mihai Mitoșeru: „Am căzut psihic”

Problemele cu care s-a confruntat și-au pus amprenta asupra sa atât din punct de vedere psihic, cât și fizic.

Prezentatorul TV mărturisește că a pus pe el circa 10 kilograme, de care a scăpat ulterior. Tot în acea perioadă, Mihai Mitoșeru spune că nu avea nici proiecte în care să fie implicat, lucru care l-a afectat destul de puternic.

„Care a fost cel mai urât moment din viața mea? Au fost prea multe. Dar pot vorbi despre cele mai recente. De exemplu, pandemia. Că atunci mi s-au întâmplat toate.

Am divorțat, mama operație pe creier, eu nu am muncit un an jumătate.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Pentru mine a fost groaznic.

Am căzut psihic. Chiar dacă aveam prieteni lângă mine, mai vorbeam prin video call, dar tot am căzut psihic. Mai ales că nici nu munceam.

M-am îngrășat ca porcul, am pus vreo 10 kile – am scăpat totuși de ele-, a fost greu. Dar cel mai rău a fost la căpățână, mai ales când mă gândeam că nu o să mai fie mama, iar asta e greu de acceptat”, a declarat Mihai Mitoșeru pentru Fanatik.ro.

Citeste si: Camelia Mitoșeru a ajuns de urgență la spital! Fiul ei, Mihai, trăiește momente cumplite: „Mă rog la Dumnezeu să fie mama bine...”

Mihai Mitoșeru vrea să se însoare
Mihai Mitoșeru vrea să se însoare[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Prezentatorul vrea să se însoare: „Vreau o fată normală, dar nu prea mai găsesc”

Mihai Mitoșeru și fosta sa parteneră de viață, Noemi, au divorțat după nu mai puțin de 13 ani de relație. Cum a dat chiar el de înțeles, regretă separarea de aceasta, dar și faptul că a ajuns la această vârstă fără să aibă o familie. Chiar și așa, crede în continuare în căsătorie și dragoste adevărată, recunoscând în același timp că este deschis să cunoască domnișoare noi.

„Mi-am dat seama că am rămas singur, că până la urmă n-am copii, n-am familie, soție sau frați. Mi-am dat seama că am greșit că am rămas singur, că trebuia să fac ceva ca să nu rămân singur. Am trecut prin multe, am învățat multe, sper că nu o să mai greșesc în viitor.

La un moment dat s-ar putea să mă însor. Dar de doi ani și jumătate nu am avut o relație care să mă ducă cu gândul la căsătorie, dar asta nu înseamnă că nu vreau să mă însor sau că nu cred în această instituție. Dar în același timp, nu cred că îmi doresc prea multe de la viață!

Adică, vreau o fată normală, dar nu prea mai găsesc. La un moment dat o să mă însor, mie îmi place nunta, prezint nunți, eu mă distrez la nunți. Dar de la o vârstă, cum m-am mai maturizat, vezi totul. Vezi defectele celor din jurul tău, le văd și pe ale mele. Și atunci nu îmi place nimeni”, a mai spus prezentatorul TV pentru sursa menționată mai sus.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Noemi și Mihai Mitoșeru, din nou împreună la un an și jumătate de la divorț: "Nu știu dacă fericirea lui sunt eu"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies