„Așa le dă Dumnezeu oamenilor cu bani, boli incurabile.” Ce probleme de sănătate are fiica lui Codin Maticiuc. Actorul a explicat cu ce dificultăți se confruntă Smaranda

„Așa le dă Dumnezeu oamenilor cu bani, boli incurabile.” Ce probleme de sănătate are fiica lui Codin Maticiuc.  Actorul a explicat cu ce dificultăți se confruntă Smaranda
„Așa le dă Dumnezeu oamenilor cu bani, boli incurabile.” Ce probleme de sănătate are fiica lui Codin Maticiuc. Actorul a explicat cu ce dificultăți se confruntă Smaranda

Codin Maticiuc a vorbit despre relația pe care o are cu băiatul iubitei sale, Ana Pandeli.

Codin Maticiuc este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbizul românesc. Până nu de mult, actorul se învârtea în zonele de lux ale Capitalei, acolo unde se afișa la braț cu multe femei frumoase ale showbizul românesc. Cu toate acestea, în ultimii 10 ani, viața lui Codin Maticiuc s-a schimbat radical din momentul în care a cunoscut-o pe Ana Pandeli, iubita sa. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, discretă de altfel, Ana preferând să stea departe de ochii curioșilor.

Alături de Ana, Codin Maticiuc și-a întemeiat o familie frumoasă, în compania iubitei sale, a celor două fetițe pe care le au împreună, dar și a băiatului Anei din căsnicia sa anterioară.

Invitat în cadrul podcastului moderat de Cătălin Măruță, Codin Maticiuc a vorbit deschis despre familia sa, despre iubita lui și cei trei copii de care au grijă împreună. 

Codin Maticiuc, un erou pentru băiatul iubitei sale

Citește și: „Aș fi fost forțat să o aleg pe Gina Pistol.” Codin Maticiuc, mărturisiri neașteptate despre relația cu Gina Pistol! Ce s-a întâmplat, de fapt, între craiul de Dorobanți și soția lui Smiley?

Codin Maticiuc și fiul iubitei sale, relație spectaculoasă! Ce a spus actorul despre băiatul Anei Pandeli
Codin Maticiuc alături de Ana Pandeli și fiul său [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: „Din punct de vedere fiscal e mai corect.” Codin Maticiuc a dezvăluit de ce nu se căsătorește cu iubita sa, Ana Pandeli

Deși nu este tatăl său biologic, Codin Maticiuc a reprezentat o persoană foarte importantă în creșterea și dezvoltarea băiatului, care acum are vârsta de 13 ani. Acesta și-a petrecut un deceniu din viață în compania iubitului mamei sale, pe care îl consideră eroul său. Astfel, Codin a fost extrem de apropiat de Dan, pe care îl privește ca pe băiatul său.

« El nu e băiatul meu biologic.

Am două fete și singurul băiat pe care l-am avut și pe care cred că îl voi avea este el. Normal că refulez în el, în tot ce îmi doresc să facă. Dan are acum 13 ani și merge cu mine peste tot. Cu el merg la meciuri, el merge cu mine peste tot. L-am cunoscut pe la 3 ani și am început o relație cu el pe la 4 ani.
Eu am fost la început doar într-un concubinaj, dar nu am locuit împreună. Când Ana a rămas gravidă cu Smaranda, eu am decis să ne mutăm împreună. Prima lui călătorie în afara țării a fost cu mine în Dubai și ultima a fost tot cu mine. El nu a zburat într-un avion fără ca eu să fiu acolo. Codin îmi zice pentru că e băiat mare. Când era mic era „mama”, mama lui, „tata”, tatălui lui biologic de la Tulcea și „eroul meu”, eu eram eroul lui
.», a povestit Codin Maticiuc.

Fiica cea mare a lui Codin Maticiuc, diagnosticată cu o boală rară 

Fiica cea mare a lui Codin Maticiuc, diagnosticată cu o boală rară 
Codin Maticiuc și fiica sa, Smaranda [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Tot în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, actorul a vorbit despre afecțiunea pe care fiica sa cea mare, Smaranda, o are încă de la naștere. Este vorba despre o afecțiune rară a ochiului, care nu poate fi tratată. 

„Putea să fie foarte gravă, s-a dovedit că nu e foarte grav, chiar nu e, mulțumesc lui Dumnezeu. (…) Când mi-au fost bolnavi copiii am fost efectiv… Greu. Sunt foarte bine toți. Smaranda a avut o chestie pe care încă o mai are, o afecțiune a ochiului pe care am depistat-o când era bebeluș. E genul de boală care se întâmplă 1 la un milion de cazuri și care nu poate fi tratată. Așa le dă Dumnezeu oamenilor cu bani, boli incurabile.

Când am depistat-o nu știa nimeni care era nivelul. Putea să nu aibă vedere. Nu știam. Am trăit cu chestia că poate fi ceva minor sau să nu vadă 98%. Am văzut că e ok, că vede. Când ne arăta câte o pasăre pe cer, că nu știam cât vedea ca bebeluș, ne bușea plânsul.” , a mărturisit Codin Maticiuc în cadrul podcast-ului „Acasă la Măruță”.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Georgiana Lobonț cântă pe nu știu câți bani! Nu e adevărat, dacă ar fi adevărat, ar fi frumos.” Georgiana Lobonț și Armin Nicoară, schimbări în privința tarifelor și programelor de la evenimente!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies