„Eu m-am mutat.” Victor Slav și Selina nu mai sunt împreună. Ce s-a întâmplat în relația celor doi

„Eu m-am mutat.” Victor Slav și Selina nu mai sunt împreună. Ce s-a întâmplat în relația celor doi
„Eu m-am mutat.” Victor Slav și Selina nu mai sunt împreună. Ce s-a întâmplat în relația celor doi

Victor Slav este unul dintre cei mai populari prezentatori TV din de la noi din țară. În urmă cu trei ani, acesta a început o frumoasă poveste de iubire alături de Selina, femeia cu care spera să își petreacă tot restul vieții. Însă, din păcate, destinul nu a fost de partea lor și au decis să meargă pe drumuri separate.

În urmă cu puțin timp, Victor Slav a decis să vorbească despre acest aspect sensibil din viața lui, și anume despărțirea de cea alături de care spera să îmbătrânească.

Citește și: „Era sănătos, nu avea vreo suferință.” Victor Slav a trecut printr-un moment cumplit, după ce tatăl său s-a stins brusc din viață. Ce a declarat despre acest eveniment tragic

Victor Slav, din nou un bărbat singur

Până acum, totul părea să meargă foarte bine în relația dintre prezentatorul TV și iubita lui, însă recent a dat tuturor o veste șocantă.

Cu toate că este destul de discret atunci când vine vorba despre viața personală, Victor Slav a anunțat că a decis să pună capăt poveștii de dragoste cu Selina și să meargă pe drumuri separate, iar acest lucru s-a întâmplat în septembrie anul trecut.

Vedeta a anunțat că de atunci nu mai locuiesc împreună și că el a fost cel care a părăsit casa.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Noi ne-am despărțit încă din luna septembrie. Fiecare locuiește în altă parte, eu m-am mutat. Am fost însă mereu discret cu viața mea personală și nu am vorbit despre aceasta.

De cinci ani, de când m-am despărțit de Bianca, evit să vorbesc despre viața mea personală”, a declarat bărbatul, potrivit Cancan.

Ce s-a întâmplat în relația celor doi
Ce s-a întâmplat în relația celor doi[Sursa foto: Instagram]

Care a fost motivul despărțirii dintre cei doi

Atunci când vine vorba despre motivul pentru care au decis să meargă fiecare pe drumul lui, fostu l prezentator TV a declarat că nu mai erau pe aceeași lungime de undă.

Chiar și așa, aceștia au decis să rămână prieteni, iar femeia a fost lângă el când a avut loc tragicul eveniment cu tatăl său.

„Eu și Selina am rămas prieteni, suntem în relații foarte bune. Nu ne-am certat, doar că punctele noastre de vedere nu mai coincideau, aveam viziuni diferite. Ne leagă totuși mai mult de trei ani. Și zilele trecute ne-am văzut. A fost alături de mine în momentele grele prin care am trecut, și eu sunt alături de ea.

Trece printr-o situație asemănătoare cu tatăl ei. Nu am ce să-i reproșez. De când ne-am despărțit, fiecare este liber să facă ce vrea.”, a mai adăugat Victor.

Ce s-a întâmplat în relația celor doi
Ce s-a întâmplat în relația celor doi[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Bianca Drăgușanu. „Există o singură competiție: eu cu mine!”

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

„Nu a fost nevoie să-l iert.” Anda Adam, despre adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de tatăl fetiței ei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies