„Eu m-am purtat de foarte multe ori absolut îngrozitor cu el! Era un băiat extrem de educat, cu foarte mult bun simț.” Oana Roman, cuvinte de laudă la adresa lui Cornel Păsat!

„Eu m-am purtat de foarte multe ori absolut îngrozitor cu el! Era un băiat extrem de educat, cu foarte mult bun simț.” Oana Roman, cuvinte de laudă la adresa lui Cornel Păsat!
„Eu m-am purtat de foarte multe ori absolut îngrozitor cu el! Era un băiat extrem de educat, cu foarte mult bun simț.” Oana Roman, cuvinte de laudă la adresa lui Cornel Păsat!

Oana Roman a vorbit despre relația sa cu Cornel Păsat. De ce s-au despărțit cei doi, de fapt?

Oana Roman și Cornel Păsat au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz-ul românesc. Fiica lui Petre Roman și fondatorul trupei Flamingo Boys au fost împreună timp de 8 ani, iar în anul 2007, după încercări eșuate de a repara relația, în viața lui Cornel Păsat a apărut Bianca, actuala lui soție, astfel încât cei doi foști parteneri s-au despărțit cu mare scandal.

Acum, la 17 ani de când s-a despărțit de Cornel Păsat, Oana Roman a vorbit în cadrul podcastului Anamariei Prodan despre fostul său iubit.

Oana Roman, cuvinte de laudă la adresa lui Cornel Păsat

Citește și: „Trebuie să știi cum să o iei. E extrem de sinceră.” Cornel Păsat a vorbit despre Oana Roman, la 17 ani de la despărțire! Ce spune dansatorul despre divorțul fostei sale iubite de Marius Elisei?

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: „Au fost ceva probleme atunci pentru că Oana nu a renunțat ușor la mine și câțiva ani de zile a luptat cu toate armele!” Cornel Păsat, detalii neștiute despre despărțirea de Oana Roman

Oana Roman a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului său partener, despre care spune că este un băiat educat, talentat și foarte muncitor.

Nu a fost niciodată vreo diferență de educație între mine și Cornel Păsat. Era un băiat extrem de educat, cu foarte mult bun simț. Este un om foarte talentat, care și-a dorit mai mult decât orice să reușească în meseria lui. Și-a făcut foarte bine meseria și cu o dedicare incredibilă și mai ales, a fost dornic să învețe și să evolueze, lucru care i s-a și întâmplat.

Eu cred că doar trăind împreună pentru el a fost important. El a evoluat profesional. În momentul în care ne-am dus în America pentru prima dată împreună, toți banii pe care el reușise să îi strângă, nu și-a cumpărat un vârf de ac. Cu toți banii ăia a plătit bilete ca să putem să mergem să vadă spectacole, ca să învețe, să evolueze, să vadă idei noi. Lucrul ăsta pentru el a contat foarte mult.
Și-a dorit foarte mult
.”, a spus Oana Roman.

Oana Roman, vinovată pentru despărțirea dintre ea și Cornel Păsat

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

La aproape 17 ani de când a pus punct relației cu dansatorul, Oana Roman se consideră vinovată de ruptura dintre ei doi, recunoscând că s-a comportat urât cu fostul său iubit. Mai mult decât atât, fiica lui Petre Roman a dezvăluit că principalul motiv care ar fi dus la separarea dintre ea și Cornel Păsat a fost acela că la momentul respectiv dansatorul își dorea o familie, lucru pe care Oana nu a putut să i-l ofere.

„În 8 ani eu m-am purtat de foarte multe ori absolut îngrozitor cu el. Am avut perioade foarte aiurea, nu reușeam să mă echilibrez. Eu m-am purtat urât cu el. El nu. Eu nu am avut niciun fel de gelozie, nici măcar o fracțiune de secundă. Nu m-a făcut să simt asta nicio secundă. Ne-am despărțit pentru că eu m-am purtat aiurea de multe ori și pentru că eu nu îmi doream încă familie și nu îmi doream încă să am copil. Ăsta a fost un lucru pe care eu l-am greșit foarte tare. Eu am refuzat să fac copii atunci și el într-o zi și-a dorit foarte tare chestia asta. Relația asta s-a stricat mai de grabă din cauza mea decât din cauza lui. S-a terminat urât pentru că el și-a găsit pe cineva foarte aproape în casă. Lui îi lipseau lucruri. Am fost furioasă, normal. Eu am crezut atât de mult în iubirea lui și în iubirea noastră încât am întins coarda prea mult, astfel încât la un moment dat s-a rupt, deși eu credeam că nu se va rupe niciodată .”, a declarat Oana Roman.  



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

„A fost cu o zi înainte și a stat 5 minute. Din punctul meu de vedere, mai bine nu vii.” Catinca Roman, atac la adresa lui Petre Roman, după ce nu a fost prezent la înmormântarea Mioarei Roman

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies