„Eu m-am vindecat prin muncă, prin muncă multă! Cea mai mare durere nu a fost despărțirea.” De ce nu s-a mai recăsătorit Maria Loga, după divorțul de Constantin Măgureanu

„Eu m-am vindecat prin muncă, prin muncă multă! Cea mai mare durere nu a fost despărțirea.” De ce nu s-a mai recăsătorit Maria Loga, după divorțul de Constantin Măgureanu
„Eu m-am vindecat prin muncă, prin muncă multă! Cea mai mare durere nu a fost despărțirea.” De ce nu s-a mai recăsătorit Maria Loga, după divorțul de Constantin Măgureanu

Maria Loga a vorbit cu sinceritate despre un moment dificil din viața sa, și anume pierderea mamei sale. Din punctul ei de vedere, faptul că nu s-a mai recăsătorit nu a reprezentat o durere, deoarece viața a supus-o la momente mult mai dificile, prin care a fost nevoită să treacă singură.

Maria Loga și-a deschis sufletul și a vorbit despre motivul pentru care a rămas singură, dar și despre cât de mult i-a luat să accepte că mama ei a plecat din această lume.

De ce nu s-a mai recăsătorit Maria Loga, după divorțul de Constantin Măgureanu

Într-un interviu profund emoționant, Maria Loga, una dintre cele mai iubite artiste, și-a deschis sufletul și a vorbit despre experiențele și suferințele care au marcat-o pe parcursul vieții ei.

Cu sinceritate, artista a dezvăluit că cea mai mare durere pe care a trăit-o nu a fost despărțirea de soțul ei, ci pierderea mamei sale, acum 9 ani.

Citește și: „Eu înțeleg că există o suferință și o rană acolo care cred că va rămâne nevindecată toată viața și nu pot eu să o judec, o judecă bunul Dumnezeu. Până la urmă noi suntem oamenii în așa fel făcuți pe pământ.” Letiția Moisescu i-a luat apărarea artistului

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Îmi este milă de acest om, în ce hal a putut să ajungă, din toate punctele de vedere.” Ce a mărturisit Maria Loga despre fostul ei soț, Constantin Măgureanu

Ce a declarat artista despe aceste subiecte

Maria Loga a dezvăluit că cel mai profund și dureros moment din viața ei a fost pierderea mamei sale, care a avut loc acum 9 ani.

Cu lacrimi în ochi, actrița a povestit cum, întorcându-se acasă târziu în noapte de la diverse evenimente, se simțea pierdută și singură, iar casa fără mama ei era ca un loc pustiu.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Artista a mai subliniat că apogeul durerii umane nu este despărțirea de un partener, ci pierderea unui copil. Cu toate suferințele prin care a trecut, Maria Loga a găsit puterea de a merge mai departe și de a se vindeca prin muncă și reziliență.

„Când te arzi cu ciorbă, sufli și în iaurt. N-am pus niciodată zăvoare inimii și nu mi-am impus să nu mă mai căsătoresc.

Eu m-am vindecat prin muncă, prin muncă multă. Cea mai mare durere nu a fost despărțirea de Măgureanu, cea mai mare durere a sufletului meu a fost despărțirea de mama mea, acum 9 ani, când a plecat spre veșnicie. Atunci m-am simțit pierdută și a nimănui. Veneam acasă de la nunți, evenimente, spectacole, filmări, ajungeam pe la 3- 4 dimineața și când intram în curte era beznă totală, casa neîncălzită.
Casa în care dacă era mama o găseam caldă, ușa încuiată. Cred că 5-6-7ani de zile, intram în casă și plângeam, până nu plângeam să îmi răcoresc sufletul și să mă descarc, nu puteam să mă liniștesc, și o strigam, și sunt momente și acum când o strig. Când am câte o greutate pe suflet, doar mă duc în fața icoanelor, acolo unde e tabloul ei și zic ,,mamă” și știu că mă ajută, și de acolo de unde este.
Asta a fost cea mai mare traumă a mea și eu zic că apogeul durerii umane este atunci când îți pierzi un copil, nu când te desparți de un bărbat. Dacă eu că sufăr atât și chiar și acum la ora actuală, după 9 ani, după mama, că e normal să plece părinții înaintea noastră, dar dacă ți s-ar întâmpla ceva cu un copil sau cu un nepot, aici este apogeul durerii umane. Atâta timp cât Dumnezeu m-a păzit și m-a ferit, zic că am trecut ușor peste ce a fost. Nu a fost un capăt de țară, mie îmi e bine așa cum îmi este și eu zic că nu a fost să fie, nu am rezonat cu nimeni. Nu s-a găsit un om care eu să consider că merită să îmi împart viața cu el. Nici nu l-am căutat, nici nu l-am dorit undeva în subconștient”, a
mărturisit Maria Loga, în cadrul unui podcast.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

“Nu ai cum să uiți asemenea om!” Ce eveniment pregătesc artiștii de muzică populară, în memoria lui Petrică Mîțu Stoian

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies