„Eu înțeleg că există o suferință și o rană acolo care cred că va rămâne nevindecată toată viața și nu pot eu să o judec, o judecă bunul Dumnezeu. Până la urmă noi suntem oamenii în așa fel făcuți pe pământ.” Letiția Moisescu i-a luat apărarea artistului!

„Eu înțeleg că există o suferință și o rană acolo care cred că va rămâne nevindecată toată viața și nu pot eu să o judec, o judecă bunul Dumnezeu. Până la urmă noi suntem oamenii în așa fel făcuți pe pământ.” Letiția Moisescu i-a luat apărarea artistului!
„Eu înțeleg că există o suferință și o rană acolo care cred că va rămâne nevindecată toată viața și nu pot eu să o judec, o judecă bunul Dumnezeu. Până la urmă noi suntem oamenii în așa fel făcuți pe pământ.” Letiția Moisescu i-a luat apărarea artistului!

Maria Loga a vorbit despre bărbatul care i-a umplut golurile sufletești și i-a vindecat rănile pe care le avea din căsnicia sa anterioară.

Maria Ioga a vorbit sincer despre mai multe aspecte din viața ei, iar printre acestea se află și fosta sa căsnicie. 

Citește și: „Luați-vă o foaie de hârtie și notați ingredientele.” Rețeta Gabrielei Cristea de prăjitură cu mere caramelizate. Prezentatoarea TV a făcut furori pe rețelele de socializare cu rețetele ei unice

Citește și: „Spune-mi tu cât să tai, el este până aici, până sub popou.” Maria Dragomiroiu s-a tuns! Ce mesaj a transmis artista în mediul online

Maria Loga a vorbit despre fostul ei soț

El a știut să îi vorbească frumos, într-un mod care nu i s-a întâmplat până atunci. Timp de doisprezece ani, acest om nu a jignit-o niciodată, nu a ridicat tonul, nu a supărat-o, nu a lipsit niciodată de acasă și nu a ascuns niciodată bani de la ea. Nu au avut niciodată neînțelegeri în familie.

Despărțirea anterioară a fost o traumă imensă pentru Maria, care a rămas cu cicatrici profunde. Ea a aflat ulterior că fostul ei soț o trădase cu o altă femeie, care era gravidă, iar copilul s-a născut în timpul căsniciei lor, înainte ca divorțul să fie finalizat.

 „A fost omul care au umplut golurile sufletești și rănile pe care le aveam eu din căsnicia anterioară. Adică a știut să îmi vorbească frumos, ceea ce atunci nu mi se întâmplase.

A știut să se comporte cu mine, acest om în doisprezece ani de zile nu m-a jignit odată, n-a ridicat, nu m-a jignit, nu m-a supărat, nu a lipsit o noapte de acasă, nu a ascuns niciodată bani de mine. Nu am simțit niciodată o umbră de… sau să avem vreo mică neînțelegere în familie. Pentru mine despărțirea a fost o traumă imensă. A fost un șoc emoțional din care eu am rămas cu anumite sechele ca femeie și mi-a trebuit multă vreme ca să înțeleg de fapt ce s-a întâmplat.
Am înțeles că o femeie era gravidă și că mă trădase si trebuia sa nască un copil. Și daca as fi aflat lucrul ăla, eu nu aș fi iertat, n-aș fi putut sa trec peste lucrul ăsta si oricum ne despărțeam. Copilul s-a născut in timpul căsniciei cu mine pentru ca încă nu se terminase divorțul. Au trecut 20 de ani și eu niciodată nu am aflat adevărul adevărat, decât că s-a născut un copil”,
a mărturisit Maria Loga în podcastul lui Alexandru Patrascu.

Maria Loga a dezvăluit că, după despărțire, a aflat treptat detalii despre situația care a dus la separare, cum ar fi locurile de întâlnire, intermediarii și locurile unde se întâmplau lucrurile.

În prezent, atunci când este întrebată despre sentimentele ei față de persoana respectivă, Maria a afirmat că singurul sentiment pe care îl mai are este mila. Ea simte milă pentru cum fostul ei soț a ajuns într-o situație dificilă din toate punctele de vedere

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Da, bine, după aia am aflat eu multe substraturi. Unde erau întâlnirile, cine le mijlocea, în ce apartamente, astea le-am aflat, dar in timp. Oamenii au început sa vorbească și să spună da, nu mai are rost. Dacă mă întrebi acuma dacă mai am vreun sentiment în mine, singurul sentiment pe care l-am vizavi de această persoană este sentimentul de milă. Îmi este milă de acest om. În ce hal a putut să ajungă din toate punctele de vedere! Orice om greșește.

Dar ca sa persiști în greșeală și să o duci așa timp de 20 de ani spre o decădere. Adică mai are omul sincope în viață, mai greșește odată, dar își revine până la urmă, i se ia valul. Atât! Îmi este mila!”, a mai spus Maria Loga.

Ce a spus Leiția Moiescu, fina lui Constantin Măgureanu, despre acest subiect

Letiția Moisescu a sărit în apărarea lui Constantin Măgureanu și a avut doar cuvinte de laudă la adresa acestuia. Aceștia se numără printre cei mai apreciați și îndrăgiți artiști din țara noastră, reușind să ridice sute de săli de spectacol în picioare.

Letiția, fina lui Constantin Măgureanu, a vorbit despre relația lor și a subliniat că nu este obișnuită să judece oamenii din interior. Ea a explicat că, înainte de a fi fina lui, au fost prieteni și au avut o legătură strânsă prin muzica lor. Letiția a menționat că Constantin Măgureanu a fost mereu acolo pentru a o ajuta, în special când a venit vorba de a face duete sau a se implica în folclor.

Cu toate acestea, Letiția Moisescu nu este de acord în totalitate cu afirmațiile Mariei Loga și a spus că ea îl cunoaște pe Constantin Măgureanu și știe ce fel de om este.

 „Eu, de obicei să știi că nu sunt un om care judec din interior. Acum, cei de acasă să înțeleagă că nu sunt fina înainte de a fi fina, am fost prieteni, ne-a legat scena. Vreau doar să punctez că, Constantin Măgureanu este omul care ajută, chiar ajută. Pe mine m-a ajutat când a fost vorba de a face un duet, de a intra în folclor și așa mai departe, asta ca paranteză. Doamna Maria, eu nu o cunosc, o cunosc ca artist pe scenă și atât. Cu afirmația dânsei nu pot să fiu de acord în totalitate, pentru că eu îl cunosc pe Constantin Măgureanu, știu ce fel de om este. Îmi cunosc nașii, știu cât de fericit sau de nefericit este că până la urmă le calc pragul și… că este milă de el….”, a spus Letiția Moisescu, fina lui Constantin Măgureanu la emisiunea Exclusiv Vip, prezentata de Cristian Brancu.

Letiția Moisescu, fina lui Constantin Măgureanu, a explicat că atunci când vorbește despre milă față de cineva, se referă de obicei la situații în care oamenii trec prin suferințe grave, cum ar fi pierderea unui membru al corpului sau o boală incurabilă. Ea a subliniat că în cazul lui Constantin Măgureanu, nu vede motive pentru a-i simți milă, deoarece acesta are doi copii de succes și o carieră solidă.

„Eu când spun milă față de un om, spun dacă nu știu, nu mai are un picior sau… Doamne ferește!... Aflăm că are o boală incurabilă și este foarte greu să își mai revină, să lupți pentru el sau așa mai departe. E un pic cam greu acum. Eu înțeleg că există o suferință și o rană acolo care cred că va rămâne nevindecată toată viața și nu pot eu să o judec, o judecă bunul Dumnezeu și pe fiecare în parte pe noi, că până la urmă noi suntem oamenii în așa fel făcuți pe pământul ăsta, de a păcătui. Unii păcătuim mai mult, alții mai puțin sau luăm decizii mai bune sau mai proaste. Însă nu este Constantin Măgureanu în faza în care să spunem că ne este milă de el sau că nu e bine sau că e nefericit. Știm foarte bine că are doi copii foarte reușiți, Antoniu ii calcă pe urme. Adică nu înțeleg substratul ăsta după douăzeci de ani, dacă mă întrebați pe mine. Da si încă o dată punctez. Nu am intrat să iau apărarea lui Constantin Măgureanu, să înțeleagă cei de acasă că este nașul meu. Nu! Punctez pur și simplu vorbesc acum ca de la artist la artist! Înainte de a fi nas ne-a legat scena, adică nimic altceva. Putea foarte bine să zică Letiția, nu vreau să te iau de mână, să facem un duet sau să te ajut sau nu numai eu… A ajutat foarte multe generații tinere. Vreau să văd câți dintre colegii lui Constantin Măgureanu fac treaba asta la ora actuală, pentru că generațiile tinere care vin au nevoie de treaba asta. Așa că dacă ar fi atât… de milă, nu cred că ar mai fi Constantin Măgureanu, acolo unde este. (…)”, a mai spus aceasta.

Letiția Moisescu, fina lui Constantin Măgureanu, a abordat subiectul controversat legat de relația dintre Constantin Măgureanu și Vera, mama lui Antonio și Florinel. Ea a subliniat că cunoaște familia și nu știe nimic decât ceea ce a fost declarat public.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Letiția a subliniat că iubirea nu poate fi măsurată sau controlată, și a amintit că din relația lor a rezultat cei doi copii, Antonio și Florinel. Cu trecerea anilor, Letiția Moisescu l-a descris pe nașul ei, Constantin Măgureanu, ca fiind un om curat, sufletist și un artist.

„Asta știu și eu din familie, pentru că-i cunosc, încă o dată spun. Nu știu nimic absolut decât ceea ce a declarat și acum în fața telespectatorilor si adevărul e tot timpul la mijloc. Dacă e să o luăm așa și să te legi de un copil, da, este un pic cam dur. Până la urmă, iubirea nu ai cum să o măsori sau să o gândești sau să vrei să se întâmple ca la carte, dar dacă Constantin Măgureanu s-a găsit cu Vera și s-au iubit și din iubirea lor a rezultat Antonio și Florinel. Acum, ce să facem? Au trecut atâția ani. Nașul meu e un om curat, un om sufletist, un artist. Eu îl cunosc pe el si când plânge și când râde, pentru că am împărțit la o masă o pâine, nu o dată și nu pot să spun decât că mă bucur, îmi face o mare bucurie că am putut să îl cunosc ca om. Despre doamna Maria nu pot să spun același lucru, pentru că v-am spus, o cunosc doar ca artist, nu m-a deranjat această doamnă cu absolut nimic.. Doamne ferește! Constantin Măgureanu este bine. Constantin Măgureanu ridică săli. Constantin Măgureanu este o apariție!”, a încheiat ea.

Ce a avut de spus Constantin Măgureanu

Constantin Măgureanu a dat o declarație fermă în care a refuzat să ofere explicații cu privire la anumite aspecte din viața sa personală.

De asemenea, el a menționat că a părăsit casa înaintea divorțului și că nu a avut nevoie de nimic în afară de liniște sufletească, fericire, iubire și respect în viața sa de familie.

În momentul actual, artistul se simte foarte fericit cu viața lui, se bucură de o familie frumoasă, iar pe plan profesional lucrurile îi merg extrem de bine.

„Nu dau explicații la nimeni. Știi care e motivul: gura bate...Ați auzit de expresia asta oltenească? Când vorbești prea mult, deranjezi! Pe mine m-au deranjat mai multe chestii. S-a victimizat prea mult. Mai spunea că Antonio s-a născut în timpul divorțului de ea, eu plecase dinainte de acasă. Mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat de ea și ne-am despărțit! Ea nu a fost în stare în acești ani să-mi dea ce mi-a aparținut. Tot am lăsat, eu am luat mașina și niște țoale și am plecat, nu mi-a trebuit nimic. Decât liniște sufletească, fericire, iubire, respect, într-o familie. A fost un interviu în care nu trebuia să mai amintească de mine. Dacă a intrat într-un con de umbră și se leagă de numele meu...Când spui de milă, înseamnă că ești pe drumuri, n-ai ce să mănânci...Profesional sunt ok, sunt împlinit cu familia mea. Pentru mine e perfect ceea ce se întâmplă în viața mea, de 20 de ani. Să nu-mi poarte nimeni grija că nu m-a făcut Maria Loga cântăreț”, a spus Constantin Măgureanu pentru Starpopular.ro



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Nu am mai fi fost împreună.” Gabriela Prisăcariu ar fi vrut să pună punct relației cu Dani Oțil. Ce s-a întâmplat între cei doi, în urmă cu mai mult timp

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies