„Eu mă gândeam că dacă aș ajunge într-o funcție, eu cred că aș dormi sub birou acolo, până aș reuși să fac ce trebuie!” Monica Tatoiu a vorbit despre relația pe care a avut-o cu tatăl ei

„Eu mă gândeam că dacă aș ajunge într-o funcție, eu cred că aș dormi sub birou acolo, până aș reuși să fac ce trebuie!” Monica Tatoiu a vorbit despre relația pe care a avut-o cu tatăl ei
„Eu mă gândeam că dacă aș ajunge într-o funcție, eu cred că aș dormi sub birou acolo, până aș reuși să fac ce trebuie!” Monica Tatoiu a vorbit despre relația pe care a avut-o cu tatăl ei

Monica Tatoiu a menționat că, în trecut, la ora 7, de Revelion, ea și tatăl ei se îmbrăcau elegant, purtând carduri de credit, dolari și euro în chiloți roșii.

Monica Tatoiu a vorbit deschis despre mai multe aspecte din viața ei, precum educația pe care a primit-o și felul în care a fost crescută.

Citește și: „Am muncit timp de 15 ani, mi-am distrus familia aproape, m-am îmbolnăvit. Sunt milionară cu niște costuri.” Ce pensie încasează Monica Tatoiu. Femeia de afaceri a făcut mărturisiri emoționante despre viața sa

Citește și: „Le lipsește feminitatea. Mie îmi plac femeile să fie femei, cum erau pe vremuri. Au ajuns să exagereze cu intervențiile la față.” Monica Tatoiu, mesaj dur pentru femei!

Monica Tatoiu a vorbit despre relația pe care a avut-o cu tatăl ei

Apoi, făceau un duș sau o baie, limitând consumul de apă, și mergeau să mănânce într-un stil franțuzesc.

De asemenea, a adăugat că niciodată nu a reușit să fie trează la miezul nopții pentru a sărbători Anul Nou.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Eu la ora 7:00 mă îmbrac frumos îmi pun în chiloți un card de credit și dolari și euro și chiloții trebuie să fie roșii. Și eu și tatăl meu, deci noi doi.

La ora 7 ne îmbrăcăm frumos, facem un duș, o baie, că noi nu consumăm prea multă apă. Mergem mâncăm, mâncăm franțuzește, după care ne culcăm, pe mine niciodată nu m-a prins anul nou așa, să închid”, a spus Monica Tatoiu în podcastul lui Viorel Grigoroiu.

Ce a spus vedeta despre soțul

În trecut, Monica Tatoiu a fost întotdeauna ambițioasă și a urmărit să fie cea mai bună, obținând mereu note mari și fiind premiantă.

Aceasta fost crescută cu ideea că, fiind fată, trebuie să facă totul perfect și să încerce să își demonstreze valoarea. Astfel, presiunea de a fi perfectă o făcea să nu poată dormi noaptea dacă nu făcea ceva bine și să se critice aspru dacă comitea o greșeală. Mai mult, ea a menționat că, în Banat, misoginia era răspândită.

În plus, ea a mai mărturisit că ea l-a iubit foarte mult pe tatăl ei și a dorit să îi dovedească că merită aprobarea lui.

După moartea tatălui ei, a aflat că acesta era dur cu ea în fața altora, dar începea să plângă după ce ea pleca, dezvăluind sentimentele lui adevărate abia după aceea.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Eu trebuia să fiu cea mai bună, eu am fost întotdeauna cu zece, premiantă. Mi-am pierdut copilul, mi-am pus alarma și l-am găsit dormind, era drăgălaș, era frumușel foc, asta a fost, totul vine cu un cost. Mă doare când zice băiatul meu asta, dar nu ai ce să faci, nimeni nu e perfect, decât Dumnezeu. Eu mă gândeam că dacă aș ajunge într-o funcție, eu cred că aș dormi sub birou acolo, până aș reuși să fac ce trebuie, așa am fost crescută.

Am fost crescută pe premiza că sunt fată, nu sunt băiat, și trebuie să fac totul perfect. Eu cu mine, dacă nu fac ceva bine nu pot să dorm noaptea. Eu dacă fac o greșeală, îmi vine să mă pălmuiesc singură, așa am fost crescută, dacă luam 9 și nu luam 10....dacă fratele meu venea cu cinci, era drăguțul lui tata și ce bine era că a luat cinci, că a trecut. La noi în Banat, bărbații sunt foarte misogini și dacă ești fată, ai un handicap. L-am iubit pe tata foarte mult și am vrut să îi arăt că merit. După ce a murit tata, mi-a povestit un coleg de al lui că era dur cu mine în față, și după ce plecam de acolo, începea să plângă, dar acest lucru l-am aflat după ce a murit”, a mai spus Monica Tatoiu la ”Un podcast”.

Vedeta a vorbit despre câțiva foști de ai ei, care, din păcate, s-au stins din viață. Din păcate, unul dintre ei a intrat la spitalul de nebuni.

„Sunt nebună rău. Unul a fugit, unul a murit din ceilalți doi soți ai mei. A fost nasol, unul s-a aruncat de la etaj, dar nu din cauza mea, era nebunie in familie, dar era deștept și frumos. S-a recăsătorit si avea un copil, si copilul a încercat sa își omoare copilul. Era profesor, laureat, premiul Academiei. L-a băgat la spitalul de nebuni, m-a ferit Dumnezeu ca puteam eu sa fac un copil cu el. Iar al doilea a fugit in Italia”, a spus Monica Tatoiu în cadrul podcastului menționat anterior.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Mama nu mai ieșise din casă în ultimii 5 ani. Trebuia să fie călugăriță, dar a fost mamă și soție.Nu avea încredere în doctori!” Monica Tatoiu, mărturii neașteptate despre cea care i-a dat viață

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies