„Le lipsește feminitatea. Mie îmi plac femeile să fie femei, cum erau pe vremuri. Au ajuns să exagereze cu intervențiile la față.” Monica Tatoiu, mesaj dur pentru femei!

„Le lipsește feminitatea. Mie îmi plac femeile să fie femei, cum erau pe vremuri. Au ajuns să exagereze cu intervențiile la față.” Monica Tatoiu, mesaj dur pentru femei!
„Le lipsește feminitatea. Mie îmi plac femeile să fie femei, cum erau pe vremuri. Au ajuns să exagereze cu intervențiile la față.” Monica Tatoiu, mesaj dur pentru femei!

Monica Tatoiu a oferit sfaturi prețioase femeilor care vor să arate bine, indiferent de vârstă.

Monica Tatoiu este una dintre cele mai cunoscute femeie din showbizul românesc, reușind de-a lungul timpului să surprindă cu fiecare apariție a sa.

La cei 67 de ani pe care îi are, femeia de afaceri se menține într-o formă de invidiat, reușind să le facă invidioase pe multe doamne și poate chiar domnișoare, care exagerează din dorința de a fi în pas cu moda.

Astfel, pe lângă stilul de viață sănătos, alcătuit din diete echilibrate și mișcare, Monica Tatoiu apelează și la ajutorul medicului estetician. Vedeta a mărturisit că trece săptămânal pragul cabinetului, dar fiecare procedură pe care o face este executată într-un mod profesionist, cu foarte mult bun simț.

Ce spune Monica Tatoiu despre tânăra generație de femei

Citește și: „Acolo toate sunt povești siropoase, dar în viață pe lângă romantism există și o mare doză de ghinion.” Monica Tatoiu a vorbit secretul unei căsnicii de durată cu partenerul de viață

 Secretul Monicăi Tatoiu pentru a se menține în formă la 67 de ani
Secretul Monicăi Tatoiu pentru a se menține în formă la 67 de ani[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

În cadrul unui interviu, Monica Tatoiu a oferit lecții valoroase de frumusețe. Femeia de afaceri le-a „certat” pe femeile din tânăra generație pentru că adesea exagerează cu intervențiile estetice, iar rezultatul nu este mereu unul dorit. La rândul său, vedeta apelează adesea la ajutorul medicului estetician, dar știe când să se oprească.

„Femeilor din generația aceasta le lipsește feminitatea. Mie îmi plac femeile să fie femei, cum erau pe vremuri: Marlyn Monroe, Audrey Hepburn, nu mai spun de Jean Seberg pe care o ador. Fetele acestea tinere au ajuns să exagereze cu intervențiile la față. Eu nu sunt împotriva lor, mai ales că și eu am. Ceea ce este în neregulă este faptul că exagerează și ajung să aibă niște buze de nu li se mai vede chipul.”,

a declarat Monica Tatoiu pentru FANATIK.

Ce face Monica Tatoiu în fiecare săptămână pentru a se menține în formă

Citește și: „Este cinic de nu se poate.” Monica Tatoiu are o nemulțumire legată de fiul ei. Ce s-a întâmplat cu acesta

 Secretul Monicăi Tatoiu pentru a se menține în formă la 67 de ani
Secretul Monicăi Tatoiu pentru a se menține în formă la 67 de ani[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cunoscuta femeie de afaceri a demonstrat de-a lungul timpului că pentru ea vârsta este doar un număr. Astfel, are foarte mare grijă ca fiecare apariție a sa să fie impecabilă. Acest lucru presupune și un efort considerabil din partea sa, astfel încât, în fiecare săptămână face o vizită în cabinetul medicului estetician.

„Eu abia ce mi-am făcut o intervenție de blefaroplastie. Intervenția asta te face să arăți cu 10 ani mai tânără.

Am fost recent și mi-am pus acid hialuronic și botox. Am un medic foarte bun. În primăvară și în toamnă, mă duc în fiecare săptămână și fac ori botox, laser, hialuronic și mezoterapie. În fiecare săptămână câte puțin, câte o procedură. Nu mă duc să îmi bag o tonă să nu mai pot mișca fața.”, a mai spus Monica Tatoiu pentru sursa mai sus menționată.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Nu există! Puteai să te impui” Giani Kiriță l-a dat de gol pe Cătălin Cazacu! Ce interdicție a primit sportivul în timpul relației cu Ramona Olaru

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies