„Eu mai am un băiat! Nu v-am zis? Al treilea copil” Tavi Clonda, dezvăluiri surprinzătoare pe internet! Cine este tânărul cu care s-a afișat soțul Gabrielei Cristea?

„Eu mai am un băiat! Nu v-am zis? Al treilea copil” Tavi Clonda, dezvăluiri surprinzătoare pe internet! Cine este tânărul cu care s-a afișat soțul Gabrielei Cristea?
„Eu mai am un băiat! Nu v-am zis? Al treilea copil” Tavi Clonda, dezvăluiri surprinzătoare pe internet! Cine este tânărul cu care s-a afișat soțul Gabrielei Cristea?

Fanii lui Tavi Clonda au crezut că nu aud bine atunci când artistul a mărturisit că ar mai avea încă un copil, în afară de cele două fetițe pe care le are cu Gabriela Cristea.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. Cei doi sunt căsătoriți din 2015 și au împreună două fetițe minunate, pe Victoria și pe Iris. Astfel, pe lângă viața profesională pe care o au și care îi solicită foarte mult, cei doi soți acordă o foarte mare atenție și vieții de familie, petrecând timp de calitate alături de cele două fetițe și implicându-se forte mult în creșterea și educarea acestora.

Nu este niciun secret pentru nimeni faptul că Tavi Clonda constituie un ajutor de nădejde pentru soția lui, fiind foarte implicat în viața de familie și în educația fetițelor sale. Astfel, artistul le-a prezentat pe parcursul zilei de ieri cum a mers cu soția și cu cele două fiice ale sale la medic pentru niște analize, înainte de a pleca în vacanță.

Ulterior, soțul Gabrielei Cristea și-a luat fanii prin surprindere cu un anunț neașteptat.

Tavi Clonda, un tătic dedicat și un unchi pe care te poți baza

Citește și: „Nebunie!” Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ajuns cu fiicele la spital! Care este starea de sănătate a celor două fetițe?

Tavi Clonda, dezvăluiri surprinzătoare pe internet! Cine este tânărul cu care s-a afișat soțul Gabrielei Cristea?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Soțul Gabrielei Cristea a dat o veste șocantă, cum că ar mai avea un fiu, pe lângă cele două fetițe pe care le are din căsnicia cu prezentatoarea TV. Însă, artistul s-a grăbit să explice imediat cine este, de fapt, tânărul din imagini.

Tavi Clonda le-a dezvăluit urmăritorilor lui că băiatul este, de fapt, nepotul lui, Cezar.

Pe lângă rolul de tată, se pare că Tavi Clonda este și un unchi pe care te poți baza.

Astfel, artistul i-a fost alături nepotului său în cabinetul medicului stomatolog și a făcut câteva glume, pentru ca Cezar să uite de emoții.

Tavi Clonda: „Eu mai am un băiat! Nu v-am zis? Chiar mai am un băiat! Este vorba de nepoțelul meu, Cezar. Ce faci, Cezar?”

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Cezar: „Bine, la dentist...”

Tavi Clonda: „La dentist! Asta voiam să vă zic. Dacă dimineață am fost cu fetele la medic, de ce să nu-mi iau și al treilea copil, nepoțelul Cezar, să am grijă un pic de el?! Și după ce mergem la dentist, mai avem niște drumuri de făcut.

Hai, stați cu noi să vă arătăm pe unde mergem ca băieții. Fetele au rămas singure acasă, 5 la număr! O să ne sune disperate. Stați cu noi, sa vedeți ce se întâmplă! Pa!”, a fost dialogul pe care l-au purtat Tavi Clonda și nepotul lui, înainte să intre în cabinetul medicului.

Tavi Clonda, dezvăluiri surprinzătoare pe internet! Cine este tânărul cu care s-a afișat soțul Gabrielei Cristea?
Tavi Clonda și nepotul său[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Îi spun mamei mele, care a crescut singură trei copii fără tată, că nu mă mai duc la facultate” Bebe Cotimanis, dezvăluiri neștiute din viața personală! Ce sfaturi a primit de la mama sa?

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies