„Eu merg la cumpărături doar în străinătate, găsesc vreun magazin popular și stau o zi acolo!” Maria Dragomiroiu a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei

„Eu merg la cumpărături doar în străinătate, găsesc vreun magazin popular și stau o zi acolo!” Maria Dragomiroiu a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei
„Eu merg la cumpărături doar în străinătate, găsesc vreun magazin popular și stau o zi acolo!” Maria Dragomiroiu a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei

Maria Dragomiroiu este cunoscută de o țară întreagă și are un succes extraordinar, atunci când vine vorba despre viața profesională.

Dacă vorbim despre viața ei personală, lucrurile stau la fel de bine, deoarece de mai mult de 30 de ani, aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Bebe Mihu.

În urmă cu puțin timp, artista și soțul ei au participat la o emisiune TV, iar despre acesta are doar cuvinte de laudă. Bărbatul o alintă, o înțelege și îi este alături de fiecare dată când are nevoie.

Citește și: „Nu mă regăsesc.” Maria Dragomiroiu a făcut declarații triste, chiar în pragul Paștelui

Maria Dragomiroiu, dezvăluiri din viața de familie

Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de 30 de ani, iar de-a lungul timpului au fost mereu alături unul de celălalt. Bărbatul a ajutat-o pe artistă să treacă peste multe momente grele, iar flacăra iubirii a rămas neschimbată, în ciuda timpului care a trecut peste ei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În momentul în care a fost întrebată cine cheltuie cel mai mult, Maria Dragomiroiu a mărturisit că ea face cumpărături doar în străinătate.

„Eu merg la cumpărături doar în străinătate, găsesc vreun magazin popular și stau o zi acolo. Dar el face cumpărături așa…când nu e nevoie, uneori nici nu îmi convine că mie nu îmi place să arunc cu banii”, a spus Maria Dragomiroiu.

Se pare că soțul ei, Bebe, este mult mai cheltuitor decât îndrăgita artistă. Bărbatul a fost asumat și a mărturisit că achiziționează multe lucruri de care nu are nevoie.

„Așa este. Eu când merg în orașe, în străinătate, cumpăr tot felul, iau și lucruri la fel, de exemplu am uitat că am cumpărat o cămașă și am luat una identică”, a răspuns Bebe Mihu.

Ce a spus Maria Dragomiroiu despre soțul său

Maria Dragomiroiu a mai spus despre cel pe care îl iubește că îi place că este curat și ține foarte mult la imaginea lui. Pentru ea contează foarte mult acest aspect și se poate mândri.

„Îmi place că e curat și îi place să arate bine, eu mă mândresc cu asta”, a continuat cântăreața.

Citește și: Cine este Elena Merișoreanu. „Mergeam la club, nu aveam treabă prea multă cu cartea”



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

“Nu am niciun dubiu.” Fratele Mădălinei Manole, dezvăluiri după ce experții FBI au susținut că s-ar putea redeschide ancheta în privința morții artistei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies