„Eu spuneam că psihicul contează cam 50% sau cel puțin la mine a fost peste 50!” Eugenia Șerban a făcut dezvăluiri dureroase. Actrița s-a luptat cu o boală nemiloasă

„Eu spuneam că psihicul contează cam 50% sau cel puțin la mine a fost peste 50!” Eugenia Șerban a făcut dezvăluiri dureroase. Actrița s-a luptat cu o boală nemiloasă
„Eu spuneam că psihicul contează cam 50% sau cel puțin la mine a fost peste 50!” Eugenia Șerban a făcut dezvăluiri dureroase. Actrița s-a luptat cu o boală nemiloasă

Eugenia Șerban a făcut dezvăluiri emoționante despre perioada în care a fost diagnosticată cu cancer. În cadrul unui podcast, moderat de Ilinca Vandici, ea a discutat sincer despre experiențele din viața sa și despre momentul dificil în care a fost diagnosticată cu două tipuri de cancer. Actrița a oferit detalii dureroase!

În luna aprilie a anului 2019, Eugenia Șerban s-a supus unui control medical de rutină, iar în urma acestuia au fost identificate probleme ginecologice. După investigații suplimentare, în luna iunie i s-a confirmat diagnosticul de cancer.

Citește și: Cine este Eugenia Șerban. „Din momentul în care am luat hotărârea că trebuie să lupt și că mai am multe de spus în viața asta, psihicul a contat enorm”

Eugenia Șerban a făcut dezvăluiri dureroase

Ulterior, după efectuarea unei ecografii la sân, medicul i-a transmis o veste tragică, și anume,  era diagnosticată și cu cancer la sân. Actrița a remarcat "ironia" situației, deoarece ea jucase rolul Renatei în serialele "Inimă de țigan" și "Regina", un personaj care a luptat cu cancerul de sân timp de un an. Iată că, la 11 ani distanță, ea se confrunta și ea cu aceeași afecțiune.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Eugenia Șerban, dezvăluiri cu ochii în lacrimi despre perioada în care a fost diagnosticată cu cancer

Eugenia Șerban a vorbit despre experiența ei și a povestit despre momentul în care a primit diagnosticul de cancer, exprimând cât de tare a fost afectată în acea perioadă.

Totodată, a împărtășit și cum a reușit să depășească această provocare.

„Un alt lucru care m-a marcat a fost că eu mi-am jucat cancerul cu 11 ani înainte să-l am. Tot un personaj Renata. În film a fost totul pe dramă total, pe când în viață, nu. În viață am aflat azi, am plâns două-trei săptămâni. Ziua repeteam, noaptea plângeam. M-a sunat Mirabela Dauer, eram la Timișoara, m-a sunat cu video și mi-a zis: „Chiar voiam să vorbesc cu tine…”.

M-a bufnit plânsul, i-am zis: „Mira, am cancer.”. Mi-am pus mie întrebarea- să trăiesc sau mă las înfruntă?. Și am spus că trebuie să trăiesc, că mai am multe de spus și de atunci am plâns din în ce mai rar. Am plecat la Sighișoara, am jucat în festival, iar pe 13 august eram deja operată. Adică, toate investigațiile, două spectacole în acea perioadă, totul a fost o lună jumate.
Și pe urmă lucrurile au mers de la sine”, a
dezvăluit Eugenia Șerban în podcastul Ilincăi Vandici.

După ce i s-a pus diagnosticul de două tipuri de cancer, Eugenia Șerban a reușit să învingă boala. Tot în același podcast, ea a mărturisit că starea ei psihică a avut un rol extrem de important în procesul de tratament.

„Din momentul în care am luat hotărârea că trebuie să lupt și că mai am mult de spus în viața asta, psihicul a contat enorm.

Eu spuneam că psihicul contează cam 50% sau cel puțin la mine a fost peste 50. O doamnă doctor mi-a zis că psihicul este pe 90% din vindecarea unui astfel de pacient, 10% suntem noi, medicii, și Dumnezeu. În perioada aia am fost supărată pe Dumnezeu. Am fost blamată pentru că am spus că sunt supartă pe Dumnezeul meu. Am simțit atunci că nu mai este partenerul meu, că m-a părăsit.
Eu fiind crescută într-o familie cu credință de Dumnezeu. M-am împăcat cu Dumnezeu”,
a mai spus actrița.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: La 48 de ani, Eugenia Serban arata demential! Afla secretul ei – Video Exclusiv

 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

La 48 de ani, Eugenia Serban arata demential! Afla secretul ei – Video Exclusiv

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies