„Eu țin mult la igienă.” Geta Sterp, criticată dur în mediul online! Gestul pe care l-a făcut sora lui Culiță, în timp ce vindea produse tradiționale, i-a revoltat pe internauți

„Eu țin mult la igienă.” Geta Sterp, criticată dur în mediul online! Gestul pe care l-a făcut sora lui Culiță, în timp ce vindea produse tradiționale, i-a revoltat pe internauți
„Eu țin mult la igienă.” Geta Sterp, criticată dur în mediul online! Gestul pe care l-a făcut sora lui Culiță, în timp ce vindea produse tradiționale, i-a revoltat pe internauți

Geta Sterp se ocupă de afacerea familiei alături de mama sa și vinde produse tradiționale la târg.

Familia Sterp este una dintre cele mai cunoscute și apreciate familii din mediul online. Aceasta este formată din Culiță Sterp, Iancu, Ileana, Getuța și mama acestora, Geta. Dacă fiecare dintre cei trei copii ai mamei Geta și-a urmat un alt curs în viață, Getuța a rămas alături de mama sa pentru a se ocupa de afacerea familiei. Cele două comercializează produse tradiționale, care provin de la oile lor.

Au chiar și un magazin propriu, iar în zilele de sărbătoare merg în târguri prin toată țara pentru a-și comercializa produsele.

Recent, un videoclip cu mama Geta și cu fiica sa la taraba unui târg din Chișinău a devenit viral pe TikTok și a stârnit numeroase controverse în rândul fanilor.

Geta Sterp acuzată că vorbește la telefon și apoi servește clienților, fără să schimbe mănușile

Citește și: „Prețuri de Elveția!” Care sunt prețurile produselor vândute de mama Geta și Getuța la târgurile de specialitate

Geta Sterp, criticată dur în mediul online! Gestul pe care l-a făcut sora lui Culiță, în timp ce vindea produse tradiționale, i-a revoltat pe internauți
Geta Sterp, criticată dur în mediul online! Gestul pe care l-a făcut sora lui Culiță, în timp ce vindea produse tradiționale, i-a revoltat pe internauți[Sursa foto: TikTok]

În cadrul videoclipului respectiv se poate observa cum Geta Sterp închide telefonul atunci când un client se arată dornic să cumpere de la taraba sa. Aceasta are mănuși, dar nu le schimbă, punând mâna pe telefon, dar și pe banii pe care îi încasează.

Astfel, gestul surorii lui Culiță a stârnit numeroase controverse în mediul online, fanii fiind revoltați de regulile de igienă, pe care, susțin că familia Sterp nu le respectă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Are mănuși dar pune mâna pe produse după care pe bani și servește în continuare!/ Marfa stă în căldură, se pune praf, muște, pune mâna pe bani.../

Eu țin mult la igienă. În mod normal casieria este separată de lucrătorul în comerț !”,  au fost câteva dintre comentariile oamenilor din online.

De asemenea, un alt internaut a observat faptul că Geta nu i-a dat bon fiscal domnului care a cumpărat de la ea: „ Bon fiscal nu se dă ?”.

Cât costă produsele comercializate de familia Sterp

Citește și: Rețeta de gogoși a mamei Geta. Preparatul delicios prin care mama Geta își răsfață copiii și nepoții!

Cât costă produsele comercializate de familia Sterp
Cât costă produsele comercializate de familia Sterp[Sursa foto: TikTok]

Un alt subiect de discuție al internauților a fost prețul ridicat al produselor pe care familia Sterp le comercializează.

Pe filmare se poate observa că valoarea brânzeturilor produse de familia Sterp ajunge la sume cuprinse între 50 și 60 de lei pe kilogram. 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cine este Alessandra. "Aveam probleme cu glanda și sunt fericită să vă spun că s-a reglat tot, analizele mele sunt foarte bune și am scăpat de pastile.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies