,,Eu voi fi cu ochii în patru.” Vlad Gherman a făcut public un mesaj pe care Oana Moșneagu l-a primit, în timp ce era plecată. Ce a declarat actorul

,,Eu voi fi cu ochii în patru.”  Vlad Gherman a făcut public un mesaj pe care Oana Moșneagu l-a primit, în timp ce era plecată. Ce a declarat actorul
,,Eu voi fi cu ochii în patru.” Vlad Gherman a făcut public un mesaj pe care Oana Moșneagu l-a primit, în timp ce era plecată. Ce a declarat actorul

Vlad Gherman și Oana Moșeangu formează un cuplu de o perioadă destul de lungă si sunt foarte fericiți împreună. Cei doi sunt foarte activi în mediul online și de multe ori împărtășesc cu cei de acasă momentele amuzante dintre ei.

În urmă cu puțin timp, actrița și-a uitat telefonul acasă, iar Vlad nu a putut să se abțină de la a face câteva glume, așa că a profitat din plin de situație.

Citeste si: Oana Moșneagu a împlinit 32 de ani. Ce mesaj i-a transmis iubitul ei, Vlad Gherman

Vlad Gherman i-a luat telefonul iubitei sale

Vlad Gherman a realizat că iubita lui și-a uitat telefonul mobil acasă, iar cu această ocazie a decis să profite de acest lucru, deoarece este o persoană glumeață și îi place să aducă puțină veselie în orice.

Actorul a postat mai multe filmulețe de pe contul iubitei sale de Instagram și câteva imagini cu el, încât să pară că Oana Moșneagu își declară iubirea eternă pentru el.

El a spus pe Instagram că a găsit telefonul Oanei, pentru că și l-a uitat acasă și le-a spus persoanelor de pe rețelele de socializare să aibă grijă ce îi scriu iubitei sale, deoarece el va fi cu ochii în patru.

„Am găsit telefonul Oanei, mă rog, și l-a uitat, pentru că ea e la repetiții acum. A plecat fără telefon, ideea e că...

aveți grijă ce îi scrieți și cine îi scrie Oanei, pentru că eu voi fi cu ochii în patru! Și dacă tot am preluat telefonul Oanei, de ce să nu și postez ceva?", a povestit Vlad Gherman pe Instagram.

Într-una dintre postările de pe contul Oanei, de care Vlad Gherman s-a ocupat personal, scrie că actrița îl iubește foarte mult și că este un bărbat fermecător.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

"Îl iubesc de mor pe bărbatul ăsta fermecător! Vreau să fiu toată viața cu el! Semnat, Oana (nu e Vlad cel care scrie asta)", a scris Vlad Gherman, în numele iubitei sale.

Vlad Gherman
Vlad Gherman, pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Astăzi se încheie acest capitol pentru mine”. Vlad Gherman, anunț cu ochii în lacrimi

Ce mesaj a primit Vlad Gherman, în timp ce stătea pe telefonul Oanei Moșneagu

Distracția s-a terminat destul de rapid pentru actor, deoarece Oana Moșneagu a sesizat foarte rapid că îi lipsește telefonul și i-a transmis un mesaj iubitului ei prin intermediul unei prietene comune, Mara Oprea.

Vlad Gherman a spus că tocmai a primit mesaj de la Mara, care repeta cu Oana, și i-a spus să îi transmită să îi aducă telefonul, în caz că trece pe la platourile de filmare.

„Tocmai ce am primit mesaj de la Mara, care repeta cu Oana probabil, i-a spus să-mi transmită asta: 'A zis Oana că dacă cumva treci pe aici, poate îi aduci și ei telefonul'. Cred că a văzut story-urile, cred că e groasă treaba!", a mai spus Vlad Gherman, pe rețelele de socializare.

Citește și: Gagea, decizie radicală în privința Alexandrei: "Vreau să încheiem tot!" Reacția concurentei i-a șocat pe toți concurenții- kanald.ro

Citește și: VIDEO „Nenorocirea s-a întâmplat” Mărturiile cutremurătoare ale iubitului fetei omorâte de urs! Greșeala imensă pe care au făcut-o cei doi i-a adus tinerei un sfârșit crunt- stirilekanald.ro

Vlad Gherman si Oana Mosneagu
Vlad Gherman si Oana Mosneagu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Toată suferința și durerea mea”. Cristina Ciobănașu este devastată după pierderea celei mai dragi ființe. Cum s-a întâmplat totul

 

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

De ce nu a mai fost Cristina Ciobănașu activă pe rețelele de socializare. Cu ce s-a confruntat vedeta

IMAGINI RARE cu Meghan Markle în costum de baie! Ce BOMBĂ SEXY e soția Prințului Harry. A arătat TOT în aceste fotografii!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Amănunte absolut terifiante despre tragedia din Buşteni: "A fost o chestie cu care nu ne-am confuntat niciodată". Cum a încercat tânăra de 19 ani să se elibereze din colții ursului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

În această seară, de la ora 20:00, în serialul “Tablou de familie”, Jale nu renunță la răzbunare

Blestemul abătut asupra unei familii, care și-a pierdut cel de-al doilea fiu înecat, tot la vârsta de 17 ani, la 7 ani distanță de prima tragedie!


Cookies