„Eu zic că fără încă vreo 10 kilograme nu aș arăta la fel de bine și atunci m-am oprit!” Cumnata Andrei Măruță a avut parte de o adevărată transformare, după ce a slăbit vizibil

„Eu zic că fără încă vreo 10 kilograme nu aș arăta la fel de bine și atunci m-am oprit!” Cumnata Andrei Măruță a avut parte de o adevărată transformare, după ce a slăbit vizibil
„Eu zic că fără încă vreo 10 kilograme nu aș arăta la fel de bine și atunci m-am oprit!” Cumnata Andrei Măruță a avut parte de o adevărată transformare, după ce a slăbit vizibil

În cadrul unui interviu, Săndel Mihai și soția lui au abordat mai multe subiecte precum povestea lor de dragoste și proiectele muzicale. În momentul actual, artista este în culmea fericirii, deoarece a reușit să dea jos 30 de kilograme.

Săndel a mărturisit că și lui îi place foarte mult să mănânce, dar atunci când vine vorba despre kilogramele în plus nu își face griji. Aceștia au declarat că fiul lor le calcă pe urme, deoarece are un talent ieșit din comun și își doresc o carieră pentru acesta.

Citește și: „Îmi e frică de tot.” Cătălin Măruță va trece prin momente grele. Prezentatorul TV, pe masa de operație

Aurora a slăbit peste 30 de kilograme

În momentul actual, cumnata Andrei Măruța arată excepțional, după ce  și-a făcut operație de stomac și a reușit să elimine 30 de kilograme. Artista a povestit cum a fost experiența soției sale.

„Aurora: Eu zic că fără încă vreo 10 kilograme nu aș arăta la fel de bine și atunci m-am oprit la 30 de kilograme slăbite și e super bine așa.

Operația a fost super ușoară, recomand la toată lumea, m-am simțit extraordinar de bine. Am putut mânca orice după prima lună. Cei care se vor opera știu că 2 săptămâni bei lichide și 2 săptămâni mănânci pisat. După prima lună eu am putut mânca orice. Cantități foarte mici, dar stomacul meu a acceptat orice. Am renăscut practic.

Săndel: Totul a decurs cum trebuie, doar că mai avem o problemă cu poftele.",

au precizat cei doi.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Aurora și Săndel Mihai, o căsnicie de poveste

Cei doi sunt împreună de peste 20 de ani, iar cu 15 ani în urmă au decis să meargă pe același drum. Cei doi sunt un cuplu atât în viața privată, cât și în cea profesională.

Povestea lor de dragoste a fost una privată, nu le-a plăcut să își spele rufele în public și au decis că cel mai bine este să stea departe de lumina reflectoarelor, atunci când vine vorba despre acest lucru.

În anul 2023 vor sărbători 15 ani de căsnicie și se pregătesc intens pentru momentul în care vor celebra nunta de argint.

„Anul acesta facem 15 ani de căsătorie. Sunt 15 ani de căsătorie în acte, dar noi avem mai mult împreună, am trecut practic de mult de nunta de argint, dar da căsătoriți în acte suntem de 15 ani", au explicat Aurora și Săndel, la WOWnews.

 

Citește și: Cine este ANDRA MĂRUȚĂ. "Părinții au observat devreme inclinația mea către muzică și m-au încurajat să-mi urmez visul."



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

„Îmi e frică de tot.” Cătălin Măruță va trece prin momente grele. Prezentatorul TV, pe masa de operație

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies