„Evităm pălăriile de cucoane. Indiferent de faptul că este frig afară, să alegem ceva cu stil!” Raluca Bădulescu, sfaturi de stil pentru sezonul de iarnă! Cum putem să fim la modă în sezonul rece

„Evităm pălăriile de cucoane. Indiferent de faptul că este frig afară, să alegem ceva cu stil!”  Raluca Bădulescu, sfaturi de stil pentru sezonul de iarnă! Cum putem să fim la modă în sezonul rece
„Evităm pălăriile de cucoane. Indiferent de faptul că este frig afară, să alegem ceva cu stil!” Raluca Bădulescu, sfaturi de stil pentru sezonul de iarnă! Cum putem să fim la modă în sezonul rece

Raluca Bădulescu a explicat ce se poartă iarna aceasta, pentru a fi la modă și la ce piese vestimentare trebuie să renunțăm.

Raluca Bădulescu este considerată una dintre cele mai stilate femei de la noi din țară. Jurata „Bravo, ai stil!” reușește să întoarcă mereu toate privirile cu aparițiile sale, indiferent de anotimp. Cum sezonul de iarnă bate la ușă, vedeta Kanal D a oferit o serie de sfaturi de stil pentru femeile din România, care își doresc să fie mereu în pas cu modă.

Raluca Bădulescu a dezvăluit care este moda iernii lui 2023-2024

Citește și: „Andreea Bălan nu este o artistă tânără. Mi se pare una dintre artistele nefericit îmbrăcate.” Raluca Bădulescu, despre stilul vestimentar al Andreei Bălan! Ce sfaturi le-a oferit vedetelor

Raluca Bădulescu, sfaturi de stil pentru sezonul de iarnă! Cum putem să fim la modă în sezonul rece
Raluca Bădulescu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Mă cântăresc zilnic. Este foarte ușor să sari calul, am avut câteva weekend-uri în care aș minți să spun că n-am mai făcut damblalele.” Ce face Raluca Bădulescu pentru o siluetă perfectă

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În cadrul unui interviu pentru WOWbiz.ro, blondina a vorbit despre piesele vestimentare care nu trebuie să lipsească din șifonierul nostru în această iarnă. Totodată, vedeta a spus și care sunt piesele vestimentare de care ar trebui să scăpăm, astfel încât să avem un look impecabil în sezonul rece.

Eu sunt îngrozită de frig. Aș spune că ar trebui să purtăm blănuri ecologice, dar m-aș contrazice sinistru, pentru că eu nu port blană ecologică.

Mie nu îmi plac hainele de fâș, e o chestiune personală. Însă, există tot felul de fâșuri supradimensionate făcute din haine care sunt mă-sa, tacsu și verișoară-sa lui modern. Indiferent de faptul că este frig afară, să alegem ceva cu stil, indiferent că este încălțăminte, cu toc, fără toc, pentru că dacă vin nămeții sau ploile mari, nu avem cum să tropăim pe tocuri de 12 cm, cum îmi place mie.

Dar, chiar dacă alegem o încălțăminte fără toc, un bocanc să fie cinstit, nu cu floricele, fluturași pe el, o jachetă, dacă e de fâș, să fie oversize, să te îmbrace tot, cu o glugă frumoasă. Evităm pălăriile de cucoane. Ele se potrivesc în anumite situații, la anumite evenimente, nu pe stradă. Mai degrabă, un fes tricotat gros, cașmir, un material prețios, care arată foarte bine.

Deja vremea nu ne îndeamnă să ieșim afară, măcar să purtăm ceva care să ne bucure puțin .”, a declarat Raluca Bădulescu, pentru WOWbiz.

Raluca Bădulescu, mărturisiri neașteptate despre meseria pe care și-ar fi dorit-o

Raluca Bădulescu, sfaturi de stil pentru sezonul de iarnă! Cum putem să fim la modă în sezonul rece
Raluca Bădulescu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Despre Raluca Bădulescu se cunoaște faptul că este o împătimită a modei. Cu toate acestea, dacă nu ar fi activat în acest domeniu, vedeta ar fi mers tot pe partea artistică, în postura de DJ.

Am văzut! Nu înțeleg cum au făcut chestia asta. Nu știu, nu mă pricep, dar le mulțumesc! Îi iubesc pe toți cei de pe TikTok care îmi fac filmulețe.

Toate caterincile de pe TikTok cu mine le divinizez, le ador! Le mulțumesc tuturor celor care le fac pe TikTok! Le mulțumesc, îi ador! Nu am voce deloc! Este un program. Mă bagă în autotune cum mă bag eu în facetune! Nu știu! Nu am voce! Eu fac doar DJ, cu vocea mai subțire, dar aș vrea eu! Aș fi vrut eu să fiu cântăreață. Aș fi fost o cântăreață măreață, ceva, un Dumnezeu! Dar nu am voce! Da, cu siguranță! (n.r. s-ar fi făcut cântăreață dacă ar fi avut voce și nu ar fi fost în televiziune) Am găsit o cale de mijloc, respectiv DJ .”, a spus Raluca Bădulescu, conform  Ego.ro.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Am fost treziți de dimineață, puși la multă muncă, la animale. Râdeau copiii de noi la școală. Ne ziceau ciobani!” Ileana Sterp, mărturisiri dureroase despre copilăria sa!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies