„Mă cântăresc zilnic! Este foarte ușor să sari calul, am avut câteva weekend-uri în care aș minți să spun că n-am mai făcut damblalele!” Ce face Raluca Bădulescu pentru o siluetă perfectă

„Mă cântăresc zilnic! Este foarte ușor să sari calul, am avut câteva weekend-uri în care aș minți să spun că n-am mai făcut damblalele!” Ce face Raluca Bădulescu pentru o siluetă perfectă
„Mă cântăresc zilnic! Este foarte ușor să sari calul, am avut câteva weekend-uri în care aș minți să spun că n-am mai făcut damblalele!” Ce face Raluca Bădulescu pentru o siluetă perfectă

Jurata de la emisiunea ,,Bravo, ai stil!'' a dezvăluit cu pasiune secretul care o menține mereu în formă.

Raluca Bădulescu, figura prominentă în lumea showbiz-ului românesc, a stârnit curiozitatea multor femei dornice să afle cum își păstrează talia de viespe.

Ce face Raluca Bădulescu pentru o siluetă perfectă

Raluca Bădulescu, o celebritate apreciată în România, are o comunitate de fani dedicată. Cei mai mulți dintre acești admiratori s-au întrebat mereu care este secretul siluetei sale perfecte.

În răspunsul său sincer, Raluca a dezvăluit că secretul constă în mesele reduse ca cantitate. Cu determinare, ea se limitează la porții moderate, fără să abdice de la gustul bucatelor preferate.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Dar le spun același lucru, de când am făcut acea operație de micșorare a stomacului, că mă străduiesc să mănânc mereu porții mici.

Niciodată să nu mă așez la masă, niciodată să fiu sătulă. Uneori mi-e atât de foame și aș vrea să mănânc puțin mai mult, dar mă abțin și peste 2-3 ore revin la mâncarea respectivă. Porții mici de câteva ori pe zi.”, a spus Raluca Bădulescu, conform ciao.ro.

Citește și: Premieră la “Bravo, ai stil!” Transformarea spectaculoasă a Ilincăi Vandici, semnată de cei trei jurati ai emisiunii #Culisele unui styling perfect

Ce a mai spus Raluca Bădulescu despre modul în care se menține

Pe lângă aceasta, vedeta a dezvăluit un alt aspect cheie al rutinei sale, cum ar fi, monitorizarea constantă a greutății. Nu trece o zi fără ca Raluca să se cântărească, astfel își păstrează sub control silueta. Chiar și înainte de a apărea în public, cum a fost cazul la premiera serialului turcesc „Secrete de familie” de pe Kanal D, Raluca Bădulescu nu renunță la obiceiul de a-și verifica kilogramele.

Aceasta este dovada angajamentului său față de sănătate și aspectul fizic impecabil.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Sunt o paranoică atunci când vine vorba de cântar. Da și astăzi,  înainte să plec să vin la lansarea serialului „Secrete de familie”. Mă cântăresc zilnic. Este foarte ușor să sari calul, am avut câteva weekend-uri în care aș minți să spun că n-am mai făcut damblalele… am mâncat mai mult. Știi cum vin kilogramele așa pe nevăzute? Se întâmplă. Mă cântăresc în fiecare zi! În fiecare zi!  Uneori mai uit din când în când și când mai văd….

și că știu că fac excese… încerc următoarele zile să consum salate.”,   a adăugat Raluca Bădulescu, potrivit sursei citate.

Citește și: Interviu Giulia Nahmany: "Eu am trăit așa încă din copilărie. Mereu să dai și să ajuți pe alții care nu sunt atât de norocoși pe cât ești tu." EXCLUSIV



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ghidul 2023 pentru a găsi blugii perfecți în funcție de tipul tău de corp. Lecții de stil!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies