Interviu Giulia Nahmany: "Eu am trăit așa încă din copilărie. Mereu să dai și să ajuți pe alții care nu sunt atât de norocoși pe cât ești tu." EXCLUSIV

Interviu Giulia Nahmany:
Interviu Giulia Nahmany: "Eu am trăit așa încă din copilărie. Mereu să dai și să ajuți pe alții care nu sunt atât de norocoși pe cât ești tu." EXCLUSIV

Într-un interviu pentru Kfetele.ro, Giulia Nahmany a dezvăluit cum a ajuns într-un moment de depresie după pierderea mamei sale, dar și care este secretul căsniciei alături de Cătălin. Cum își educă fiicele și care este rutina ei de frumusețe, sunt doar câteva din întrebările care își găsesc răspunsurile în rândurile de mai jos.

Kfetele: Te-ai născut în Israel, într-o familie de medici. La 6 ani te-ai mutat în Belgia. Această mutare a fost una bruscă care a implicat renunțarea la viața ta din Israel. Prin ochii copilului de la acea vârstă, cum a fost pentru tine acea schimbare?

Giulia Nahmany: A fost un moment extrem de important în viața mea în care practic, tot ceea ce știam, toți prietenii mei, toată cultura, totul s-a schimbat într-o zi.

În mod special, nu eram pregătită pentru asta. Nimeni nu a discutat cu mine în avans să îmi spună măcar un cuvânt. M-am dus la scoală și era casa plină, când am venit acasă, era goală. M-am trezit că am plecat cu avionul mergând într-o țară rece, în care majoritatea zilei este întuneric, cu o limbă pe care nu o cunoșteam. Recunosc că nu a fost ușor și îmi aduc aminte că și la scoală când m-am dus, a fost un moment dificil.
Copiii de acolo erau așa europeni, totul era foarte aranjat, eu eram din Israel și nimeni nu vorbea cu mine. A durat ceva timp până să îmi fac prieteni. Dar nu regret, pentru că asta mi-a creat această reziliență pe care o am și în ziua de azi. Văd acum situații prin care am trecut în viața mea și îmi dau seama că pot să mă adaptez mult mai ușor versus alte persoane în care toată viața lor, au fost cu un anumit stil de viață, într-o anumită mentalitate.

Citește și: Interviu Adina Halas: "Atunci când există o ceartă, eu sunt mai vocală, sunt o furtună într-un pahar cu apă. Îmi trece repede." EXCLUSIV

Citește și: Carmen Fit a făcut topul celor 3 greșeli majore pe care le fac femeile în procesul de slăbire. "Ele slăbesc pe moment, dar după ce încep să mănânce normal, pun dublu înapoi!" EXCLUSIV

Kfetele: După perioada de câțiva ani petrecută în Belgia, te-ai mutat în România. Cum ți s-a părut țara noastră? La vremea respectivă, la noi, nu existau nici măcar hypermarket-urile.

Giulia Nahmany: România era un paradox pentru mine. Pentru că într-adevăr, era România în care abia găseai ceva, dar totuși eram la Școala Americană. Majoritatea colegilor mei erau din părinți expați, copii de ambasadori, copii ale căror familii lucrau în companii multinaționale.

Atunci, practic trăiam că într-o bulă. Școala ne-a oferit activitățile, limba, am învățat limba engleză și atunci percepția mea asupra României, nu a fost una reală. Mereu mergeam în locuri care îmi dădeau impresia ca și cum aș fi în străinătate. Dar, totuși, vedeam ce se întâmplă. Vedeam copiii săraci, vedeam că în magazine nu erau lucruri si noi aveam acces la anumite lucruri pe care alții nu le aveau.
Mă simțeam așa, cumva jenată, pentru că mă întrebam: “De ce eu am și ceilalți nu au? De ce există această nedreptate în lumea asta? De ce anumiți copii sunt așa și ce au făcut ei?” Totuși erau niște copilași care nu merită lucrurile astea. De mică, împreună cu familia am înțeles partea asta umanitară, de a ajuta pe alții, pentru mine este un lucru foarte normal. Eu am trăit așa încă din copilărie.
Mereu să dai și să ajuți pe alții care nu sunt atât de norocoși pe cât ești tu. Este o responsabilitate și acum învățând foarte mult pe latura asta spirituală,  iți dai seama că dacă ți s-au oferit anumite lucruri în viață, vin și cu o responsabilitate. Este ceva karmic, practic ai făcut bine în niște vieți anterioare, ca să primești în viața asta numite lucruri. Dar asta înseamnă că nu trebuie să iți bați joc și să te crezi mai presus decât alții. Întotdeauna părinții mei mi-au băgat în cap să induc asta mai departe, fetelor mele. Faptul că tu ai Giulia, înseamnă că trebuie să fii și mai modestă. Trebuie să cultivi această smerenie, pentru că nu înseamnă umilință. Trebuie să știi ce înseamnă să fii om, la sfârșitul zilei!

Kfetele: Etalonul tău în viață a fost mama ta și a fost un șoc pentru tine momentul în care ai pierdut-o. Cum era, de fapt, mama ta?

Giulia Nahmany: Vreau să plec în Israel și acolo o să îi fac o comemorare. Nu îmi vine să cred cât de repede a trecut timpul. Dar, mama este și va fi mereu un etalon pentru mine. Știi.. într-o zi una dintre fetele mele a venit la mine și avea un proiect de făcut la scoală. Una din întrebări era: Cine este persoana care te inspiră cel mai mult? Fetița mea m-a ales pe mine. Faptul că a fost vorba despre mine, mi-a dat un semn de fericire, de pace. Probabil ceva din ceea ce fac, fac bine, ca un copil să spună asta despre un părinte.

Kfetele: Divorțul de tatăl tău, după 35 de ani de căsătorie, crezi că a contribuit la suferința mamei?

Giulia Nahmany: Cu siguranță, mama a avut o suferință. Noi știm și am studiat și eu. Nu există boală care se manifestă pe plan fizic, întotdeauna are o cauză spirituală, o cauză sufletească. În momentul în care noi vindecam, înțelegem cauza sau vindecăm cauza unei probleme sufletești, în majoritatea cazurilor, s-au produs niște miracole extraordinare. Probabil, la ea a fost o suferință prea mare și nu a putut trece peste, pentru că ea l-a iubit foarte mult pe tatăl meu. Asta știu! Și pentru ea, familia, tot ceea ce reprezenta familia, era totul! Noi, familia Nahmany și în ziua de astăzi când mă văd cu prieteni de-ai părinților sau cunoștințe, îmi spun: “Noi când vă vedeam pe voi, erați exemplul perfect de familie!” Și așa a fost! Eram uniți, era ceva fantastic când intram într-o încăpere. Și când ți se spulberă asta în fața ochilor tăi, este foarte greu. Așa că avem de învățat din chestia asta.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Kfetele: În momentul în care tatăl a decedat, nu ai putut să fii lângă el. Ai vreun regret în această privință? 

Giulia Nahmany: Era foarte greu pentru că era pandemie. El era în Israel și nu puteam să îmi iau rămas bun atunci când a murit. Nu am putut să merg la înmormântare. A fost foarte greu pentru mine. Să iți iei rămas bun este un lucru mare, este un mare privilegiu. A trebuit să îi fac o ceremonie în sufletul meu și știu că m-a auzit. Pe tata l-am iubit mereu și întotdeauna m-a susținut cu lucrurile pe care voiam să le fac. Muta munții pentru mine și toată lumea știa acest lucru! Asta este un lucru pe care nu o să îl uit niciodată! Faptul că nu am putut să îmi iau rămas bun de la el, să fiu alături de el, a fost o lovitură pentru mine, încă odată! Dar, iată că a trebuit să trec și peste asta și să transform această durere în putere! Nu aveam de ales.

Kfetele: Erai în sala de fitness a unui hotel și ai avut un atac de panică. Cum ai depășit perioadă de depresie? Cum s-a manifestat în cazul tău?

Giulia Nahmany: Era un atac de panică foarte puternic, eram în America. Eu deja începusem să am mici atacuri de panică, mici, mici, până când l-am avut pe acela foarte mare. Depresia nu o recunoști mereu atunci când apare. Mie îmi este clar de unde s-a declanșat, practic, după ce am pierdut-o pe mama. La început a fost o negare pentru că eram foarte ocupată și avem foarte multe lucruri de făcut. Depresia se manifestă cel mai tare în momentul în care ești tu cu tine, fără nimeni în jurul tău. La mine s-a manifestat prin acele atacuri de panică, anxietate, teamă și multe momente de tristețe. Încerci să te agăți de ceva din exterior, și nimic din exterior nu te va ajuta, până nu începi să rezolvi din interior problema și cauza, să fii în conexiune cu tine mai mult, să te cunoști pe tine mai mult. Depresia nu se vindecă pur și simplu! Se vindecă doar atunci când ești bine cu tine și cu situațiile. Trebuie să înțelegi cam cum funcționează această evoluție a noastră umană, de ce suntem aici, ce rol avem, de ce ni se întâmplă anumite lucruri. Așa a început căutarea mea în zona asta spirituală.  

Kfetele: În relația cu fiicele, ești o mamă autoritară sau permisivă?

Giulia Nahmany: Eu sunt fix intre. Am momente când sunt foarte autoritară, pentru că disciplina este extrem de importantă, în mod special în zilele noastre. Generația asta tânără are acces la prea multă informatie, din punctul meu de vedere. Informație care nu este întocmai benefică, cu social media, cu TikTok. Copiii mei nu au voie așa ceva. Le interzic pentru că vreau să își mențină această puritate și să își trăiască copilăria. Ăsta este motivul pentru care nu le-am expus în lumea asta a mea, prea mult. Au apărut printre picături, dar nu le-am expus pentru că nu vreau ca asta să le definească. Vreau să învețe și să înțeleagă ce înseamnă valoarea umană. Nu vreau să creadă că dacă fac un video pe TikTok sau pe social media, și primesc like-uri, acest lucru te face mai valoros. Nu! Asta este o identitate falsă! Simt o responsabilitate foarte mare să vorbesc despre asta. Chiar mă gândesc să fac o campanie în acest sens, de a vorbi despre această problemă. Vreau să fac un avertisment mai mult către părinți. Trebuie mai multă atenție față de tineret. În mod special, copiii ăștia adolescenți care nu înțeleg. Ei au senzația că sunt mai interesanți pe partea asta de social media. Greșit! Nu este adevărat!

Kfetele: Mereu ai fost asumată în privință felului în care arați și ai vorbit de foarte multe ori despre felul în care iți accepți și iubești corpul. Cum ai ajuns la această etapă de acceptare?

Giulia Nahmany: Această etapă a venit când m-am deschis suficient cu mine, practic, mi-am deschis inima. Noi suntem foarte închiși și nu în sensul că sunt persoane care nu vorbesc, nu sunt comunicative. Nu despre asta este vorba! O persoană poate să vorbească și să pară că este bine, dar în interior ea să nu fie tocmai bine. Ca noi să devenim cea mai bună versiune a noastră,  trebuie a fim cumva ca o ceapă, metaforic vorbind. Întăi și întăi, trebuie să începem să ne deschidem și să ne uitam la anumite lucruri grave. Trebuie să spunem: “Asta este situația!” Din acel moment, din suflet, începi să construiești. Cum construiești? Prin a avea suficientă compasiune și empatie fată de tine, înțelegând că drumul spre succes sau spre a ceea ce tu iți dorești să fii,  nu vine cu forța. "Știi ceva! Asta sunt! Nu sunt perfectă!" Atunci nu mai ai această presiune pe tine și faci schimbările. Trebuie să avem aceste dialoguri cu noi. Practic, trebuie să devii cea mai bună prietenă a ta. Este cel mai bun sfat pe care pot să îl dau.

Kfetele: Care este rutina ta de îngrijire pentru ten, indiferent că vorbim despre dimineață sau seară?

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Giulia Nahmany: Apa este extrem de importantă. Când mă trezesc de dimineață, întotdeauna beau apă. Am un fel de apă micelară și mă spăl pe față cu ea. Fac practica mea de yoga și apoi mănânc micul dejun, pentru că este important. Dacă nu îmi este foame, nu mănânc. De cele mai multe ori, dacă țin prea mult fasting 16/8 ore, totuși îmi place să mănânc micul dejun. Îmi place să mănânc un mic dejun proteic, pentru că îmi tine insulina potolită. De la o anumită vârstă este foarte important să ne împrietenim hormonal. Trebuie să începem să ne cunoaștem hormonal. Apoi, îmi pun crema de fată, crema de ochi. Am și diferite serumuri, sunt niste fiole pe care le pun o dată sau de doua ori pe săptămână, o mască facială. Acum am început și un tratament cu radiofrecvență facială și masaj, pentru că ajută foarte mult tenul. Merg o dată pe săptămână și la acupunctură. Partea asta de frumusețe face parte atât de mult din mine, că nu mai îmi dau seama.

Kfetele: Spune-mi trei produse de machiaj de care nu te poți lipsi niciodată.

Giulia Nahmany: Deși nu este make-up, este important pentru mine, un SPF pentru față. Este un bb cream cu factor de protecție, pentru că protecția solară este extrem de importantă. Îmi place pudra bronzantă, practic pot să nu îmi pun cu lunile fond de ten, atât timp cât am bronzer-ul. Îmi place mascara sau un tuș de ochi, pentru că îmi scoate ochii în evidență. Nu am nevoie mai mult de atât!

Kfetele: Descrie-mi puțin stilul tău vestimentar. 

Giulia Nahmany: M-aș apropia de un stil feminin – șic. Cam ăsta ar fi stilul meu, nu știu dacă există așa ceva. Întotdeauna îmi aleg lucruri care sunt feminine, care mă fac să mă simt feminină, dar totuși îmi place să fiu comodă. Comoditatea la mine este extrem de importantă!

Kfetele: Cătălin este iubirea vieții tale. Cum este relația voastră? Îl poți descrie în cuvinte?

Giulia Nahmany: Cătălin este mentorul meu! Da, și când spun asta, o spun cu responsabilitate maximă! La început de relație, apropo de cunoaștere și evoluția relației, evident dacă el îmi spunea ceva…. Eu îi spuneam: “Nu! Eu știu mai bine!” Voiam eu să dovedesc… mereu s-a dovedit că sfaturile pe care mi le-a dat au fost bune! Și atunci, cu timpul mi-am dat seama, am suficientă încredere și de prea multe ori mi s-a dovedit acest lucru, practic, îl las să mă ghideze. Dar o fac într-un mod foarte conștient, deși sunt o feministă. Nu mă face mai puțin femeie sau mai puțin puternică. Din contră, faptul că îmi accept rolul meu de femeie în relația noastră și îl las să fie bărbatul care are această viziune. Cătălin are un dar de a anticipa lucrurile. Are o inteligentă emoțională foarte dezvoltată, simte oamenii și situațiile. Dacă Dumnezeu mi-a dat acest cadou, atunci mă las ghidată și este un lucru extraordinar! Sunt foarte recunoscătoare pentru asta! Comunicarea este foarte importantă. Este important să iți cunoști partenerul atât de mult pentru că și atunci când te cerți, trebui să știi cum s-o faci. Asta este o artă!

Kfetele: Ce nu ai ierta în relația de cuplu?

Giulia Nahmany: Mă duc dincolo de înșelat, de minciuni, pentru că lucrurile astea pentru mine sunt clare. Simplu! Când nu mai există iubire. Când te uiți în ochii celuilalt, și nu mai există acea scânteie, să spunem. Când văd relații care nu mai au acea sclipire, acea scânteie, mă doare sufletul! 

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi pentru femei, oferite de celebrități.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Interviu Raluca Bădulescu: "Eu am avut întotdeauna perioade în care am slăbit și m-am îngrășat, este povestea vieții mele." EXCLUSIV

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies