Exclusiv! Cum își întreține Misty tenul? “A existat o perioadă în care neglijam deseori acest aspect”

Exclusiv! Cum își întreține Misty tenul? “A existat o perioadă în care neglijam deseori acest aspect”
Exclusiv! Cum își întreține Misty tenul? “A existat o perioadă în care neglijam deseori acest aspect”

Cum își întreține Misty tenul? Artista ne-a dezvăluit secretul ei!

Alexandra Pavel, alias Misty, are un ten impecabil, deși a avut și perioade în care neglija acest aspect. De o vreme însă, artista tratează cu mai multă seriozitate acest aspect și își urmează ritualul acasă, indiferent cât de obosită ar fi sau cât de puțin timp ar avea. Pe lângă ritualul de acasă, o dată la câteva săptămâni trece și pragul unei clinici medicale pentru a se lasă pe mâna specialistului.


Cum își întreține Misty tenul? Care este secretul ei

“Ritualul meu de frumusețe s-a schimbat semnificativ și a devenit destul de important în programul meu, așa că am grijă să găsesc și să îmi aloc timp suficient și pentru acest lucru.

Citeste si: Implanturi siliconice în sarcină. Afectează ele sănătatea mamei și a copilului? Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, explică detaliat!


A existat o perioadă în care neglijăm deseori acest aspect. Devenisem proaspăt mămică, eram prea ocupată cu cea mică, apoi se acumulase și ceva oboseală... Aveam grijă să îmi curăț tenul atât dimineața, cât și seara cu un cleanser bun, dar rareori aplicam o cremă în grabă (zâmbește – n.r.) Tenul meu arăta obosit, incărcat, uscat și deshidratat...nu mai eram multumită și parcă nicio cremă nu mai îmi oferea nicio satisfacție deși ador toate cremuțele și “șmacurile” în general (râde – n.r.).

Citeste si: Tratamentul facial cu microneedling: acţiune și beneficii!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 

Misty
Misty are un copil cu Keo[Sursa foto: kfetele.ro]

Ce proceduri pentru ten face Misty la clinică medicală estetică?

Hidratarea se face, de fapt, din interior spre exterior, acum mult mai ușor, și datorită tehnologiei.

Iar clinicile medicale au câștigat detașat foarte mult teren, ajungând să eclipseze saloanele de cosmetică facială. Cremele nu reușesc să intre în profunzime, hidratează doar la suprafață, iar efectul este unul de scurtă durată... curățarea în profunzime, din nou, nu se poate face doar cu un cleanser, oricât de bun și calitativ ar fi. În ziua de azi putem beneficia și ne putem bucura de toată această tehnologie avansată, atât de multe aparaturi, tehnici și tratamente revoluționare, care se pot realiza doar la clinici specializate de către medici cu experiență.
E păcat să nu încercam să fim la curent, să cunoaștem și să căutam tot timpul informații despre noutătile lumii moderne în care trăim!”, a declarat Misty pentru kfetele.ro.

Jumătatea lui Keo recunoaște însă că merge și la clinicile medicale unde apelează la diverse tratamente pentru a avea un ten strălucitor, o piele fermă și hidratată.

“Adevăratul meu “secret” este partenerul meu în beauty, așa cum îmi place mie să o numesc, Dna Dr.

Daniela Diveică, pe care o vizitez des la clinica dumneaei.

Tratamentele profesionale de curătare, hidratare și rejuvenare la o clinică specializată fac minuni, rezultatele fiind unele din profunzime și imediate. Tenul meu arată mai bine că niciodată iar acum având grijă să am o rutină cât se poate de constantă și corectă și acasă, cu produse specifice nevoilor tenului meu, recomandate de Dna Dr. Diveică, nu fac decât să întrețin acele rezultate frumoase pe care am reușit să le obțin doar datorită dumneaei.
Tratamentul de curățare în profunzime, mezoterapia și PRP facial sunt printre favoritele mele! Pe viitor, mi-am propus să încerc și tratamentul facial cu microneedling”, mai spune artista.

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro

Misty
Misty și dr. Daniela Diveică[Sursa foto: kfetele.ro]

Ce ritual de frumusețe pentru ten are Misty acasă?

Misty ne-a dezvăluit pas cu pas ce face acasă pentru a-și menține tenul curat, hidratat și pentru a preveni ridurile, coșurile sau alte imperfecțiuni.

“Cât despre ritualul de frumusețe de acasă, începe mereu cu o curățare, spăl fața foarte bine cu un cleanser potrivit nevoilor tenului meu, după care aplic toner, serum de zi sau de noapte, cremă de zi sau de noapte, cremă pentru ochi, balsam pentru buze. Produsele de noapte sunt întotdeauna mai bogate în nutrienți și mai grase pentru că, în timpul nopții, temperatura corpului crește ușor și este nevoie de o hidratare în plus.

De asemenea, e foarte important să consumi multă apa și să te hidratezi cât de bine poți, am grijă să beau minim 2 litri pe zi, lucru de care nu prea țineam cont și nu monitorizăm câtă apă consumam.

Și să nu uit, un aspect din nou extrem de important... Dacă în anii anteriori petreceam mult timp la soare și îmi plăcea pielea cât mai bronzată, acum evit să îmi expun pielea, în special fața la soare!

Apreciez mult mai mult o piele alba, dar cu un aspect sănătos, strălucitor, fără pete, care inevitabil apar la un moment dat din cauza expunerii la soare, și aplic o cremă cu SPF 50, întotdeauna, indiferent de anotimp!”, a conchis Misty.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Sfatul zilei din 22 septembrie 2024. O zodie se ocupă de o planificare atentă a resurselor

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies