EXCLUSIV. Horoscop Mariana Cojocaru 17 - 23 noiembrie 2019. Soarele din Scorpion pune presiuni uriașe pe 3 zodii

EXCLUSIV. Horoscop Mariana Cojocaru 17 - 23 noiembrie 2019. Soarele din Scorpion pune presiuni uriașe pe 3 zodii
EXCLUSIV. Horoscop Mariana Cojocaru 17 - 23 noiembrie 2019. Soarele din Scorpion pune presiuni uriașe pe 3 zodii

Ce anunță astrologul pentru săptămâna care urmează. O săptămână pe care nimeni nu o va uita prea curând.

Horoscop Mariana Cojocaru 17- 23 noiembrie 2019. Astroloaga Mariana Cojocaru a realizat horoscopul săptămânii 17- 23 noiembrie 2019. Iată ce se va întâmpla în săptămâna care urmează.

Berbec- Dacă tot v-am spus de atâtea ori de Spirite Superioare și spirite inferioare, m-am gândit că este bine să vă fac un horoscop cu spirite inferioare pe care vă recomand să-l citiți tot. Cum este perioada de așa natură(Halloween până la Sf.

Andrei-cu demoni, usturoi deasupra ușii, etc) e bine să știți de cine și cum să vă feriți. Oricum fiecare are nivelul lui spiritual înscris pe astrograma lui personală.

Taur- O perioadă în care mulți vă întrebați de ce vi se întâmplă anumite lucruri în viață. E o chestiune de alegeri, cu lupta între bine și rău. Compatibilitatea în care credeți mulți nu e o chestiune generală, ci una extreme de personalizată pe care o văd doar pe structura voastră karmică.

Puteți alege fără să știți un spirit inferior și fără să vă dați seama și apoi să plângeți în pumni. Multe relații scârțâie-Mercur Rx.

Citeste si: Horoscopul anului 2020! Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, predicții și avertizări pentru nativii zodiilor Berbec, Taur și Gemeni.

Citeste si: Cum îți influențează Luna visele, potrivit astroloagei Cristina Demetrescu

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Cele mai fermecătoare patru zodii! Te atrag ca un magnet

Nativii zodiei Rac, atenționați de Mercur

Gemeni- Știți care este numărul Fiarei? “666”. De ce spun acest lucru? Că mulți îl adoră și-l au și la numarul de înmatriculare al mașinii. În general acești oameni nu muncesc și stau/trăiesc pe spatele altora. Cum Mercur este retrograd acum în Scorpion vă poate fi afectată sănătatea, relațiile, cariera, iar soluțiile de ieșire nu sunt înscrise decât pe harta voastră natală.

De acolo văd căile de ieșire la liman.

Rac- Cică e zodie de familiști. Fals, că trebuie să știe fiecare ce are înscris pe astrograma lui personală. Doar acolo pot să văd ce și câți sortiți aveți înscriși. Nu vă dau exemple din lumea mondenă sau politică, deoarece le știți și dvs. Cum fiecare are un destin unic, personal pe analiza lui karmică, mulți se gândesc la faptul că acum le este bine și nu realizează că Mercur cu Soarele îi atenționează.

 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscop 18-24 noiembrie 2019. Trei zodii au probleme uriașe la serviciu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies