EXCLUSIV! Șoc la Survivor! Unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți a ajuns la spital! "M-a operat"

Lucian de la Survivor România
Lucian de la Survivor România a ajuns la spital

Survivor este o competiție frumoasă, plină de adrenalină, emoții și bucurii, însă își poate arata și fata dură, atunci când accidentările de pe traseu pot spune concurenților "Stop joc".

Asa s-a întâmplat, de pilda, în cazul războinicului Lucian, cel care, la începutul concursului, era creditat cu mari șanse de a ajunge în finalĂ, și chiar sa o și câștige. Fostul înotător și-a rupt ligamentele la genunchi, iar meniscul i-a fost puternic afectat, astfel ca, timp de mai bine de doua luni, a fost nevoit sa meargă cu ajutorul carjelor.

Citeste si: Daniela Iliescu, reacție după ce Culiță Sterp a fost căutat de poliție la Survivor România: ”Cu fiecare zi..."

Recent, Lucian Barbu a fost supus și unei intervenții chirurgicale complicate, absolut necesara pentru ca piciorul sa isi revină încet, încet. "După o perioada în care a trebuit sa urmez pașii de recuperare, am ajuns și la spital. M-am operat la genunchi, și sper eu ca, de acum înainte, situația se va schimba și pentru mine. Au fost clipe grele, de coșmar prin care am trecut, fiindcă nu este ușor sa îți revii după o intervenție chirurgicala care a durat trei ore.

Am avut și am dureri foarte mari, însă cu ajutorul cadrelor medicale, ale familiei și ai oamenilor dragi, o sa depășesc perioada aceasta grea", a declarat războinicul, în exclusivitate, pentru Kfetele.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Lucian de la Survivor România
Lucian de la Survivor România a ajuns la spital[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Zanni, favoritul publicului la Survivor România 2021 pentru a doua săptămână la rând: „Fanii lui Jador au dormit"

După operație, pentru Lucian urmează alte momente chinuitoare. "Recuperarea este mai grea decât" cutitul"doctorului. Trebuie sa stau nemișcat la pat, timp de trei săptămâni, apoi, puțin câte puțin, o sa fac fizioterapie, în paralel cu kinetoterapie. Îmi este foarte greu, fiindcă nu ma pot mișca nu îmi pot lua singur nici măcar un pahar cu apa sau o porție de mâncare. Sper ca pana la vara sa scap de cârje, sa fac înot și, de ce nu, într-un sezon viitor, sa merg din nou la Survivor.

Este ceea ce îmi doresc cel mai mult", a conchis războinicul pentru Kfetele. ro



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Dulceață de căpșuni, rețeta delicioasă a Annei Lesko. „Propun să renunțăm la cantitatea asta foarte mare de zahăr.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies