Zanni, favoritul publicului la Survivor România 2021 pentru a doua săptămână la rând: „Fanii lui Jador au dormit"

faimosi zanni
Zanni a ieșit pentru a doua săptămână la rând favoritului publicului

Cel mai votat concurent de la Survivor România 2021 din echipa Faimoșilor este Zanni. Ce a declarat concurentul?

Zanni de la Survivor România 2021 a ieșit favoritul publicului pentru a doua săptămână consecutiv. Acum, Faimosul a votat-o pe Elena Marin pentru eliminarea din competiție.

Zanni, favoritul publicului la Survivor România 2021

Zanni rămâne favoritul publicului la Survivor România 2021 și Faimosul le mulțumește tuturor celor care i-au fost alături de-a lungul timpului pe parcursul competiției.

„Mulțumesc celor de acasă.

Am venit în competiția asta cu foarte puține speranțe de a fi susținut. Gust și eu cum e acest sentiment de a fi susținut, de a avea o familie acasă care se uită. Mă simt bine să simt asta pe pielea mea. Când am ieșit prima oară și a două oară favorit m-am gândit că poate au dormit fanii lui Jador. S-au trezit susținătorii mei. Le mulțumesc din suflet. 

Citeste si: Mai mulți concurenți Survivor România au încălcat regulamentul: „Faptele voastre nu pot fi trecute cu vederea”

zanni survivor romania
Zanni le-a mulțumit tuturor celor care cred în el de când a început Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Duc clipe grele aici, de patru luni. De multe ori îmi pierd motivația, dar nu există nu mai pot.  Am și eu dureri mari de picioare și spate și tot alerg. Da nu contează. Voiam să  fac și eu puțin pe victima. Sunt îndurerat, dar nu plec până nu decid cei de acasă că e momentul să plec. Le mulțumesc celor de acasă, simt că au pus mâna pe mine și voi continua să lupt ca până cum”, a declarat Zanni.

Citeste si: Sorin Pușcașu, atac dur la adresa lui Albert Oprea de la Survivor România 2021: "Putem promite multe"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Având în vedere că a ieșit din nou favoritul publicului, Zanni trebuie să facă o nominalizare și astfel, alege să o propună pe Elena Marin spre a pleca acasă. Concurentul susține că Faimoasa este extrem de slabă pe traseu.

„Ne decidem dintre fete care ar fi veriga slabă. Cele două noi venite au potențial, dar în echipa noastră nu am încredere în nicio fată așa cum aveam în Ana. 

zanni favorit survivor romania
Zanni este cel mai apreciat concurent de la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

În momentul de față mă uit la cele trei fete și nu îmi dau seama care e veriga slabă. Nu văd diferența dintre cele două fete și Elena. Nu mi se pare normal să o votez pe Raluca și nu mă pot baza pe Elena. Din punctul meu de vedere, Elena ar fi cea mai slabă dintre ele. E și accidentată. Nu pot s-o votez pe Raluca pentru că ar putea pleca acasă, votul meu merge către Elena”, a spus Zanni.

Pe de altă parte, Elena Marin susține că își dorește să continue lupta din Republica Dominicană, astfel că nu ar vrea să plece din competiție.

 „Îi respect decizia și îmi doresc ca visul meu să nu se termine aici”, spune Elena Marin.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

 

 

 

 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cătălin Moroșanu a dat verdictul! Cine este câștigător Survivor România 2021

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies