Cristian Comănici, dezvăluiri șocante despre Maria la Puterea Dragostei

concurenti puterea dragostei sezon 3
Cristian Comănici îi aduce acuzații grave Mariei Lungu la Puterea Dragostei

Cristian Comănici face dezvăluiri surprinzătoare despre Maria la Puterea Dragostei și Marinescu reacționează surprinzător.

Show-ul Puterea Dragostei nu duce lipsă de momente tensionate, dar și de dezvăluiri șocante pe care concurenții le aruncă unul spre altul. De data aceasta, Cristian Comănici este cel care îi aduce acuze Mariei Lungu.

Cristian Comănici, dezvăluiri șocante despre Maria la Puterea Dragostei!

Alexandra și Cristian Marinescu au lipsit o perioadă din casa Puterea Dragostei, cei doi fiind în vacanță în Republica Dominicană. 

Acum că s-au întors, tensiunile s-au reaprins între concurenti și acuze se aduc din partea fiecăruia, astfel că certurile apar mai aprige ca niciodată.

Citeste si: Bianca Comănici are o nouă relație? Chiar ea a oferit imaginile cu bărbatul misterios: „Am avut o seară absolut genială.."

cazi alex puterea dragostei
Cazi este aproape să sară la bătaie în cea mai nouă ediție de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Nu mi-ai zis tu la hotel ca...

intr-adevar si eu am momente in care ma gandesc la Adriana", spune Marinescu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Alexandra s-a reîntors din vacanță cu gândul de a stabili ordinea în casa Puterea Dragostei. Iubita lui Codruț își anunță colegele că va fi atentă la oricine va vrea să aibă legături cu el.

Citeste si: Raluca Dumitru de la Survivor România simte presiunea jocului: "Noi să o să fim clar primele pe listă, nominalizate!"

Cu toate acestea, în timp ce se afla în vacanță, Marinescu i-a spus Alexandrei că ar vrea să fie cu ea.

“Eu sinceră să fiu cred că sunt genul de femeie al lui Marinescu. Dacă nu am fi fost în această competiție, Marinescu ar fi vrut să facă o relație cu mine.

Însă, fiind în această competiție, el are foarte multe rețineri…”, a declarat Alexandra.

concurenti puterea dragostei
conflictele de la Puterea Dragostei continuă în episodul din data de 16 aprilie[Sursa foto: Captură KANAL D]

Marinescu le spune tuturor că Andrei se gândea și la Adriana, sora Alexandrei, în timp ce era într-o relație cu Aya. Astfel, concurenta nu regretă faptul că s-a despărțit de concurent.

Tot în cea mai nouă ediție de la Puterea Dragostei, Cazi sare să-l bată pe Romeo și conflictele nu se opresc aici.

"Sareai geamul la 2:00 noaptea! Te-ai dus sa culegi capsunele?", îi spune Comănici Mariei.

Pentru a vedea cum reacționează Marinescu la auzul vorbelor lui Cristian Comănici, trebuie să urmăriți cea mai nouă ediție de la Puterea Dragostei din data de 16 aprilie.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Alexandru Moroșanu, fostul iubit al Andradei, se întoarce la Puterea Dragostei? Fostul concurent a dat totul din casă după ieșirea din competiție!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies