Experiment ciudat! Ce se intampla cu tenul tau daca nu te speli pe fata timp de 31 de zile

Experiment ciudat! Ce se intampla cu tenul tau daca nu te speli pe fata timp de 31 de zile
Experiment ciudat! Ce se intampla cu tenul tau daca nu te speli pe fata timp de 31 de zile

O tanara din Marea Britanie a renuntat sa se mai spele pe fata timp de o luna, iar rezultatul experimentului a uimit-o chiar si pe ea.

Erica a decis sa nu se mai spele si sa nu se mai demachieze timp de 31 de zile, iar la finalul experimentului a avut un "soc". Fata ei nu s-a umplut de cosuri, dimpotriva arata mai bine ca niciodata. Ba chiar, i-au disparut si cateva riduri.

"Recunosc ca mi-a fost teama la inceput. Credeam ca dupa prima saptamana chipul meu va fi invadat de cosuri. Am decis totusi sa merg pana la capat cu acest experiment pentru a vedea ce se intampla", a spus Erica.



"Am observat ca pielea mea arata mult mai bine. O parte din riduri s-au estompat, tenul e mult mai luminos si pare mai sanatos. Si nu vad doar eu acest lucru. Familia si colegii ma intreaba ce tratament folosesc, le-am spus ca nu m-am mai spalat pe fata", a declarat Erica.

Iata cum arata tanara inainte de experiment (stanga) si dupa (dreapta)

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Vesta de blană: Piesa de rezistență pentru ținute casual

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”

TJ Miles, invitat la "În oglindă", sâmbăta aceasta, de la 23:30, la Kanal D2 “Poate nu am fost cel mai cuminte băiat, dar..”

Robi a recunoscut ce simte pentru Teodora: „Te iubesc”. Familia tinerei este, însă, împotriva concurentului de la „Casa iubirii”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies