“Extraordinar de greu!” Cătălin Botezatu și tatăl său, operați în aceeași zi

“Extraordinar de greu!” Cătălin Botezatu și tatăl său, operați în aceeași zi
“Extraordinar de greu!” Cătălin Botezatu și tatăl său, operați în aceeași zi

Cătălin Botezatu a dat câteva declarații emoționante despre legătura dintre el și tatăl acestuia, însă și despre faptul că s-au operat în aceeași zi.

Cătălin Botezatu s-a luptat cu serioase probleme de sănătate în ultimul timp, despre care admiratorii nu au știut multe lucruri. Recent, creatorul de modă și-a deschis sufletul în fața fanilor și a făcut o serie de dezvăluiri despre perioada grea în care a suferit câteva operații, iar în prezent, Botezatu a mai făcut o dezvăluire, aceea că el și tatăl lui s-au operat în același timp, fără a ști unul de altul.

Citește și: “Este o femeie superbă!” Cătălin Botezatu a făcut topul celor mai stilate femei din România

Cătălin Botezatu și tatăl său, operați în aceeași zi, fără să știe unul de celălalt[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Nu vreau să o arunc în mizeria asta.” Cătălin Botezatu este într-o nouă relație! Cine este femeia care l-a cucerit, la vârsta de 56 de ani

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Primul care s-a îmbolnăvit de aceeași boală cruntă, respectiv cancer, a fost chiar tatăl lui Cătălin care s-a tratat în țară și care reușise, în cele din urmă, să facă față diagnosticului, însă la ceva timp, boala a recidivat. Din păcate, la scurt timp s-a îmbolnăvit și Cătălin Botezatu și într-o zi, fără a ști unul de altul, creatorul de modă și tatăl lui s-au operat, iar din fericire, ambele intervenții au fost un succes.

„El s-a îmbolnăvit înaintea mea, tot de un cancer. L-am salvat pe ultima sută de metri cu ajutorul unor medici extraordinari din România.(...) După m-am îmbolnăvit și eu. El s-a operat, prima oară i-a reușit operația, numai că a recidivat. Și după, fără să știm unul de altul, în timp ce eu mă operam la Istanbul de cancer- un cancer extraordinar de greu, am făcut 5 operații- în aceeași zi făcea și el o operație, dar amândouă au fost cu reușită.”

, a dezvăluit Cătălin Botezatu, pentru un post TV.

Cătălin Botezatu, mărturisiri despre părinții săi

Cătălin Botezatu și tatăl lui nu au fost în relații atât de bune în ultimii ani, însă în urmă cu puțin timp, acesta a discutat despre părintele lui. Designerul a dezvăluit de la ce începeau scandalurile dintre părinții lui și cum reușea întotdeauna tatăl lui să o împace pe mama sa.

„Motivul scandalurilor dintre mama și tata erau femeile din viața tatălui meu. L-am cam moștenit. Tata găsea imediat un mod de a o împăca, ba c-o blană, ba cu un diamant. Pentru câteva zile reușea s-o calmeze, dar pe urmă zburau pantofi prin casă.(...) Când eram puști, am zis „Stop! Nu mai vreau acest scandal”. S-au despărțit în niște circumstanțe ok. Ea îl iubește până în ziua de astăzi- mama, știu, nu ești de acord cu asta, dar știu că-l iubești- cred că și el o iubește în sinea lui.

S-a recăsătorit de două-trei ori, acum este singur.”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: „Suntem frumoși, tineri.” Cătălin Botezatu și Loredana Groza, sărut în public

Cătălin Botezatu și tatăl său, operați în aceeași zi, fără să știe unul de celălalt[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Aș fi topit.” Cătălin Botezatu are doi băieți secreți, dar își mai dorește o fetiță



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Suntem frumoși, tineri.” Cătălin Botezatu și Loredana Groza, sărut în public

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies