Fă-l să fie înnebunit după tine. 9 texte care îi vor capta atenția

Fă-l să fie înnebunit după tine. 9 texte care îi vor capta atenția
Fă-l să fie înnebunit după tine. 9 texte care îi vor capta atenția

Multe femei se lovesc de o problemă atunci când sunt într-o relație cu un bărbat, aceea că nu știu ce metodă să folosească pentru a-i atrage atenția partenerului. Află din rândurile de mai jos 9 texte care îi vor capta atenția!

Monotonia în relația de cuplu se instalează în mod inevitabil după un timp, însă nu este un capăt de lume dacă partenerii știu cum să mențină flacăra iubirii aprinsă prin diverse metode prin care își arată iubirea și aprecierea față de persoana dragă. Această stare poate apărea în orice etapă a unei relații, indiferent cât de solidă sau de lungă este aceasta. Deschiderea și sinceritatea în comunicare sunt esențiale. Cuplurile trebuie să discute deschis despre sentimentele lor și să-și exprime dorințele și nevoile.

Este important să se asculte reciproc și să se găsească soluții împreună. Există câteva mesaje pe care o femeie i le poate da bărbatului din viața sa, pentru a-i atrage atenția și a condimenta lucrurile dintre cei doi. 

9 texte care îi vor capta atenția

Însă, este important ca textele care pot ajuta la reconectarea pe mai multe planuri cu partenerul să rezoneze cu propria persoană și să fie editate în așa fel încât să se potrivească.

Numărul 1: “Nu pot să te scot din minte, abia aștept să fim singuri.”

Textul nu este unul grafic, însă este scurt și la obiect. Mai mult decât atât, mesajul creează acea tensiune de care are nevoie fiecare cuplu. De asemenea, bărbații se vor simți entuziasmați și doriți în acele momente.

Numărul 2: “Ziua aceasta a fost foarte grea pentru mine. Poate îmi poți face un masaj mai târziu.”

Acest mesaj sugerează acțiunile sexuale, însă într-un mod mai jucăuș și mai relaxant. Cu ajutorul acestei replici, partenerii de viață se vor simți impresionați de faptul că pot oferi o stare de bine, după o zi agitată.

Citește și: Avantaje și dezavantaje în relațiile cu diferențe mari de vârstă. „Diferența de vârstă este un factor, dar nu este cel mai important”

9 texte care îi vor capta atenția[Sursa foto: freepik]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Cum să știi dacă poți avea încredere în el. Care sunt cele 5 semne care trebuie să te pună pe gânduri

Numărul 3: "M-am gândit să îți arăt o scurtă privire înainte de marele eveniment.”

În continuarea frazei urmează o poză cu o parte din ținută sau un simplu obiect vestimentar purtat, precum o fotografie cu pantofii sau cu rochia. Bărbaților le va trezi interesul și entuziasmul de a vedea întreaga ținută la întâlnire.

Numărul 4: “Găsesc foarte atractiv când un bărbat…”

Nu este un secret faptul că bărbaților le place să fie complimentați și apreciați pentru gesturile pe care le fac, oricât de mici.

Astfel, după un asemenea mesaj trebuie continuat cu un lucru pe care acesta tocmai l-a făcut.

Numărul 5: “Ți-a mai spus cineva cât de sexy ești?”

Fiecare persoană vrea să se simtă dorită și apreciată. Așadar, dacă aceasta nu a mai auzit de ceva timp un astfel de compliment, se va simți extrem de valoroasă să o audă din partea partenerului, într-un moment neașteptat.

9 texte care îi vor capta atenția[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Numărul 6: “Faci o treabă grozavă în a fi bărbatul meu, mă gândeam că ar trebui să știi.”

Bărbații se vor simți împliniți când vor citi textul respectiv, deoarece cea mai mare frică a lor este să nu fie îndeajuns de buni pentru persoana iubită. Nu este niciodată prea târziu să îi fie reamintit din când în când faptul că face o treabă excelentă în relația de cuplu.

Numărul 7: “Confesiune: Îmi place mult de cineva, și numele lui rimează cu…”,

Textul este pentru persoanele care se simt mai jucăușe, deoarece trebuie înlocuită prima literă a numelui partenerului cu o altă literă, scriind-o apoi în mesaj. În acest fel, bărbații vor considera că este un mesaj amuzant, însă și foarte incitant.

9 texte care îi vor capta atenția[Sursa foto: freepik]

Numărul 8: “Chiar te apreciez pentru că…”

Mesajul trebuie să conțină un lucru pentru care partenerul de viață este apreciat. Bărbații vor realiza faptul că fac o treabă bună, însă textul poate fi modificat în așa fel încât să ducă și către o tentă mai picantă.

Numărul 9: “Chiar vreau niște … acum.”

Textul respectiv este ideal pentru a spune un cuvânt cheie pentru acțiunea sexuală. Partenerul de viață se va simți amuzat și poate chiar impresionat de creativitate.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cum să-ți faci relația să dureze pentru totdeauna

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies