„Fac așa 20 de minute în fiecare zi”. Oana Sîrbu, despre secretul unei siluete uimitoare. Cum se menține actrița la vârsta de 54 de ani

Oana Sîrbu
Cum se menține Oana Sîrbu la 54 de ani

Oana Sîrbu are 54 de ani, împliniți în mai 2022. Actrița are o siluetă de excepție, iar recent a dezvăluit cum reușește să se mențină atât de bine.

Cum se menține Oana Sîrbu atât de bine

Oana Sîrbu a povestit că este foarte important tot bagajul genetic pe care îl moștenești și că le mulțumește părinților și rudelor foarte apropiate ei despre asta. Din punctul ei de vedere contează foarte mult cum ne odihnim, cum ne răsfățăm și cum ne relaxăm.

„Contează foarte tare tot bagajul genetic pe care îl moștenești, așa că mulțumesc pentru asta părinților și rudelor mele foarte apropiate, care mi-au dat acest ceva despre care vorbiți voi.

Nu cred că e vorba doar despre latura asta fizică, doar despre ambalajul ăsta la care atât de multă lume face referire în ultimii ani. (…) Mai contează și un soi de echilibru pe care îl ai la un moment dat. Trebuie să avem grijă cum ne odihnim, cum ne răsfățăm, cum ne relaxăm”, a declarat actrița în cadrul unei emisiuni.

Cum se menține Oana Sîrbu la 54 de ani
Cum se menține Oana Sîrbu la 54 de ani[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Oana Sîrbu, în brațele lui Adi Minune! A dat ea vestea, dar lumea n-a văzut cu ochi buni: "Nu-mi vine să cred. Păcat, Oana!"

Ce a mai declarat Oana Sîrbu

Ea a mai spus că a găsit relaxare în continuare în muzică, citește și încearcă să descopere lucruri noi la ea,să le scoată în evidență pe cele frumoase și să le rezolve pe cele mai puțin plăcute, își pune bețișoare parfumate, face băi relaxante și multe alte lucruri.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„După o perioadă așa de tumult interior, cu multe griji care au trecut și prin viața mea personală, am găsit relaxare în continuare în muzică. Ascult orice gen de muzică bună… Citesc, încă încerc să descopăr lucruri noi la mine, să le scot în evidență pe cele frumoase și să le rezolv pe cele mai puțin plăcute. Îmi pun bețișoare parfumate, ard lumânări, fac băi relaxante, fac un stretching în fiecare dimineață.

Am recurs la acest sport să-i zicem în ghilimele. Pun o anumită muzică care mă relaxează și fac așa 20 de minute în fiecare zi”,
a completat.

Actrița a început să adauge grăsimi bune în alimentație și să folosească creme bune, masaje și se ferește foarte mult de soare, dar în rest, se  bucură de o siluetă și de gene moștenite de la oameni supli și longevivi.

„Am început să adaug grăsimi bune în alimentație. Folosesc creme bune, masaje, mă feresc de soare. În rest, mă bucur de o siluetă și de gene moștenite de la oameni supli și longevivi și mai ales frumoși pe dinăuntru”, a mai declarat actrița în urmă cu mult timp.

Cum se menține Oana Sîrbu la 54 de ani
Cum se menține Oana Sîrbu la 54 de ani[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"- kanald.ro

Citește și: De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...- stirilekanald.ro

Citeste si: Iată dieta Oanei Sârbu! La 51 de ani are silueta de la 20

Citeste si: Oana Sîrbu, secretele care stau în spatele unei siluete perfecte. Cum se menține în formă la 53 de ani

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Marea actriţă Tamara Buciuceanu Botez, în lacrimi pe scenă! Artista de 89 de ani a fost omagiată la împlinirea a 65 de ani de carieră FOTO

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Actriţa din “Declaraţie de dragoste” împlineşte 56 de ani! Vezi cum arată azi Teodora Mareş!

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies