Cristina Șișcanu a dezvăluit cum face un desert simplu, ușor, din doar trei ingrediente.
Câteva zile nu mai despart de sărbătorile de iarnă, iar internetul este plin de rețete delicioase prin care să-ți potolești papilele gustative. Cristina Șișcanu a dezvăluit cum face un brad din foi de aluat umplut cu ciocolată.
„Îmi era frică că dacă mă apuc să fac ceva, o prăjitură, prind gustul și după fac constant.” Cristina Șișcanu a pregătit un brad umplut cu ciocolată
Ingrediente:
Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro
- Foi din aluat
- Cremă de ciocolată
- Un ou
Toate paginile de internet și rețelele de socializare duc la bunătăți preparate pentru Crăciun, iar deserturile sunt cele care atrag atenția de fiecare dată și câștigă teren, fiind cele care reușesc să strângă în jurul unei mese întreaga familie și pe toți cei dragi.
Acest lucru a făcut și Cristina Șișcanu, dezvăluind cum face un brad din foi de aluat umplut cu ciocolată, dar și alte figurine perfecte de pus în tavă pentru sărbători.„Îmi era frică că dacă mă apuc să fac ceva, o prăjitură, ceva, prind gustul și după fac constant. Fac ceva din trei ingrediente. Este spectaculos pentru că e o nebunie din trei ingrediente. Îngrașă, e dulce, dar se face rapid. Luăm crema de ciocolată, punem peste foi. Există șansa să mănânc tot. O întindem bine, bine pe foaie. Eu am pus pe jumătate din foaia de aluat. Puteți pune pe toată și să puneți altă foaie deasupra. Jumătatea de foaie neunsă o punem peste și facem un brăduleț. Iar pentru bucățile care au rămas, luăm niște forme și facem niște fursecuri.”, a
Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro
Cum face Cristina Șișcanu forma bradului cu ciocolată
Cristina Șișcanu a dezvăluit și cum reușește să realizeze fâșiile pentru forma bradului, dar și cum trebuie încălzit cuptorul și unse toate figurinele înainte de a fi coapte. Pentru a arăta cât mai bine, la final se ornează cu zahăr pudră. „Tăiem brăduțul cu fâșii, apoi le rotim și ies crengile. Spargem un ou într-un bol. Nu mai punem zahăr. Am pus cuptorul la încălzit. Acum ungem cu ou formele. Am băgat la cuptor, la 175 de grade. Mi s-au declanșat toate papilele gustative. Și evident că punem și zahăr pudră. Crocant, delicios, poftă bună.”, a mai povestit Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.