„O mâncare de post atât de simplu de făcut și foarte gustoasă.” Rețeta de salată de post a Cristinei Șișcanu. Vedeta a folosit doar cinci ingrediente!

„O mâncare de post atât de simplu de făcut și foarte gustoasă.” Rețeta de salată de post a Cristinei Șișcanu. Vedeta a folosit doar cinci ingrediente!
„O mâncare de post atât de simplu de făcut și foarte gustoasă.” Rețeta de salată de post a Cristinei Șișcanu. Vedeta a folosit doar cinci ingrediente!

Află din rândurile următoare care este rețeta de salată de post a Cristinei Șișcanu.

Cristina Șișcanu este foarte activă în mediul online, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi. Vedeta postează adesea diferite imagini și filmulețe cu activitățile sale zilnice. În urmă cu ceva timp, soția lui Mădălin Ionescu a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online o rețetă de salată din cartofi fierți, ceapă verde și varză murată, o alternativă perfectă pentru zilele de post.

Astfel, Cristina Șișcanu, alături de mama sa și de Petra, care este un ajutor de nădejde în bucătărie, cele trei fete au pregătit salata de post extrem de rapid.

 „ Facem o salată de post cu cartofi fierți, ceapă verde și varză murată .”, a spus Cristina Șișcanu.

Rețeta de salată de post cu cartofi fierți, ceapă verde și varză murată

Citește și: „Este un desert rapid, ușor de făcut și gustos. Prunele sunt foarte bune, reglează tranzitul.” Rețeta de prune deshidratate umplute cu miez de nucă și cremă de smântână a Cristinei Șișcanu

 Rețeta de salată de post a Cristinei Șișcanu. Vedeta a folosit doar trei ingrediente!
Rețeta de salată de post a Cristinei Șișcanu. Vedeta a folosit doar trei ingrediente![Sursa foto: freepik]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „Și acesta este un secret. Nu se fac pufoase găluștele.” Rețeta de supă de găluște a mamei lui Mădălin Ionescu. Perfectă pentru sezonul rece!

Ingrediente:

  • cartofi roșii
  • ceapă verde
  • varză murată
  • ulei de măsline
  • sare

Am cumpărat cartofi roșii.

Cei albi sunt pentru piure, iar cartofii roșii nu se sfărâmă. ”, a precizat Cristina Șișcanu.

Mod de preparare:

Procesul de preparare al rețetei este unul extrem de simplu, iar, potrivit spuselor Cristinei Șișcanu, rezultatul este unul de-a dreptul delicios. Tot ce trebuie să faceți pentru a pregăti această rețetă este să fierbeți cartofii în coajă, iar apoi să îl decojiți.

Ulterior, aceștia se taie cu atenție, astfel încât să nu se zobească prea tare și se pun într-un bol, peste care punem varza murată, pe care la rândul său o tocăm și ceapa verde, tocată cu atenție. Ulterior, asezonăm cu sare și ulei și rețeta este gata.

Punem și ceapa. Amestecăm tot. Punem sare și ulei. Foarte bună! O mâncare de post atât de simplu de făcut și foarte gustoasă.

Asta e rețeta lui Mădălin. E o rețetă încercată. Când stătea mama cu noi, Mădălin a zis să facem o salată așa cu varză murată și a făcut mama o combinație și a ieșit foarte bună.”, a spus Cristina Șișcanu pe pagina sa de Facebook.

 

@kfetele.ro #salata #salataorientala #salatadepost #foryou #fyp #foryourpage #fy ♬ sunet original- 𝗞𝗳𝗲𝘁𝗲𝗹𝗲.𝗿𝗼



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Petra avea poftă de plăcinte și s-au apucat de făcut plăcinte!” Rețeta de plăcintă cu brânză sărată, făcută de mama Cristinei Șișcanu

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies