„Să știți că eu ador acest tort.” Fiica Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu, un adevărat maestru în bucătărie! Micuța Petra a dezvăluit rețeta sa de tort din foi de napolitană!

„Să știți că eu ador acest tort.” Fiica Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu, un adevărat maestru în bucătărie! Micuța Petra a dezvăluit rețeta sa de tort din foi de napolitană!
„Să știți că eu ador acest tort.” Fiica Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu, un adevărat maestru în bucătărie! Micuța Petra a dezvăluit rețeta sa de tort din foi de napolitană!

Află din rândurile următoare care este rețeta de tort din foi de napolitană.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt fericiții părinți ai Petrei. Fiica lor, în vârstă de 6 ani, este adesea prezentă în videoclipurile mamei sale pe care le postează în mediul online. De data aceasta, însă, Petra a fost chiar ea „gazda” unui videoclip postat pe pagina Cristinei Șișcanu, în cadrul căruia explică modul de preparare al unui tort din foi de napolitană.

Micuța Petra a preparat chiar ea acest desert, iar procesul a fost unul extrem de simplu.

Mai mult decât atât, potrivit spuselor sale, rezultatul este de-a dreptul delicios.

Să știți că eu ador acest tort. Mie îmi place foarte mult .”, a spus Petra.

Rețeta de tort din foi de napolitană

Citește și: „Cel mai ușor de făcut fel de plăcintă. Ingredientele sunt puține, se face foarte repede.” Rețeta de plăcintă cu iaurt a Paulei Chirilă

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Rețeta de brioșe dietetice a Cristinei Șișcanu! Vedeta a împărtășit secretele nutriționistului

Ingrediente:

  • foi de napolitană;
  • 250 de grame de nuci;
  • 3 cutii de lapte condensat.

Mod de preparare:

Fiica Cristinei Șișcanu a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Primul pas este să mărunțim nucile cu ajutorul unui sucitor. Ulterior, trebuie să prăjim puțin miezul de nucă. Trebuie să mestecăm cu atenția astfel încât să nu se lipească de tigaie. Ulterior, punem laptele condensat într-un bol și apoi îl amestecăm cu miezul de nucă. După ce am obținut crema, este timpul să ungem foile de napolitane cu aceasta.

 „ Să începem cu prima foaie de napolitană. Punem pe toate colțurile și pe mijloc. Trebuie să fim generoși cu crema, adică să punem multă, să nu fim zgârciți. Punem a doua foaie și batem ușor ca să nu se rupă .”, a explicat Petra.

Ulterior, repetăm procesul până când terminăm toate foile de napolitană. După ce am terminat, punem tortul la frigider pentru câteva ore și așteptăm să se întărească.

Să vă dau și un pont: puneți deasupra o farfurie și după aceea o greutate. Orice greutate vreți voi. După aceea, lăsați la frigider și o să iasă un tort minunat .”, a mai spus fiica Cristinei Șișcanu pe Facebook.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Terminați cu prostiile astea, deschideți-vă mințile! Nu tratați copiii ca pe niște obiecte. Lăsați-i să își manifeste personalitățile!”Cristina Șișcanu trage un semnal de alarmă în mediul online

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies