„M-au trecut toți fiorii. Petra a fost luată și dusă la cabinetul medical, izolată acolo” Cristina Șișcanu, probleme cu fiica sa și a lui Mădălin Ionescu! Cum se simte Petra?

„M-au trecut toți fiorii. Petra a fost luată și dusă la cabinetul medical, izolată acolo” Cristina Șișcanu, probleme cu fiica sa și a lui Mădălin Ionescu! Cum se simte Petra?
„M-au trecut toți fiorii. Petra a fost luată și dusă la cabinetul medical, izolată acolo” Cristina Șișcanu, probleme cu fiica sa și a lui Mădălin Ionescu! Cum se simte Petra?

Cristina Șișcanu a povestit o întâmplare neplăcută pe care a avut-o cu fiica sa.

Cristina Șișcanu este fericita mămică a unei fetițe pe nume Petra. Astfel, pe lângă cei doi copii pe care soțul său, Mădălin Ionescu, îi are din prima căsnicie, prezentatoarea TV trebuie să se ocupe de fiica sa, Petra, care are șase ani și are nevoie de o atenție sporită.

De data aceasta însă, vedeta a trecut printr-o situație extrem de neplăcută atunci când a primit un telefon alarmant de la școala unde învață Petra.

Cristina Șișcanu și-a făcut griji pentru starea de sănătate a copilului, care avea temperatură.

Cristina Șișcanu, probleme cu fiica sa și a lui Mădălin Ionescu! Cum se simte Petra?
Cristina Șișcanu [Sursa foto: Facebook]

Cristina Șișcanu, telefon alarmant de la școala unde învață Petra

Citește și: „Nu ne gândim că sunt oameni săraci care nu au ce mânca, în timp ce noi stăm numai prin vacanțe.” Cristina Șișcanu le-a transmis un mesaj oamenilor care i-au lăsat comentarii răutăcioase

Cristina Șișcanu, probleme cu fiica sa și a lui Mădălin Ionescu! Cum se simte Petra?
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

Vedeta a povestit întregul eveniment pe pagina sa de Facebook. Jurnalista a trecut prin clipe extrem de grele în momentul în care învățătoarea micuței i-a spus că Petra are febră, făcându-și griji pentru starea sa de sănătate. Mai mult decât atât, soția lui Mădălin Ionescu și-a făcut griji ca nu cumva copilul să aibă Covid. Însă, testele făcute de soțul său micuței au avut rezultate negative.

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ce pot să vă spun este că m-au trecut toți fiorii. Ați văzut că mă pregătisem să plec la emisiunea de dimineață, de la 6:40 în picioare, foarte multe lucruri de făcut. Am trimis-o astăzi pe Petra la școală. Totul bine și frumos și la un moment dat, când aproape să ies din casă, mă sună învățătoarea Petrei.

Când am văzut că sună mi s-a făcut rău, pentru că în mod normal nu există motiv pozitiv pentru care să te sune învățătoarea. Și de obicei te sună dacă ceva s-a întâmplat cu copilul.

Vă dați seama că nu știam cum să apăs mai repede să vorbesc cu învățătoarea. Mă rog, doamna nu vorbește română, vorbește în engleză. Și când mi a spus „Petra has fever” (nr.

Petra are febră) aoleu. Deci nu înțelegeam de ce, pentru că dimineață era ok, n-avea nimic, doar în câteva ore, ce s-a întâmplat? Ea zilele trecute, de fapt, de când a început școala, a mai tușit, după aceea i-a mai trecut, iar a mai tușit.

Chestii de genul ăsta, știți și voi, cei care sunteți părinți. Cum vine toamna, cum încep școlile, grădinițele, se mai întâmplă, dar nu a fost cine știe ce.

I-am mai dat un sirop, nu mai avea mare lucru.

Petra a fost luată și dusă la cabinetul medical, izolată acolo. Am vorbit cu doamna doctor și cu doamna asistentă medicală, care mi-au explicat mai mult și de fapt, Petra avea 37 cu 6. Deci se ridicase temperatura și nu era febră. Mă rog. Și m-am mai liniștit. Era ea doar mai moleșită. Trebuia să mergem să o luăm, evident, pentru că regula este că dacă copilul are febră, este izolat, este scos din colectivitate și părinții trebuie să vină să îl ia.

Mă rog, Mădălin a fost disponibil, adică nu a fost o problemă. Imediat a plecat spre școală să o ia. Acuma noi ne-am întrebat din nou dacă e Covid, pentru că știm foarte bine că în perioada asta în București sunt destul de multe cazuri. Noi nu avem nimic. Nimeni din jurul nostru nu ar prezenta simptome, dar cine știe!? Mădălin a luat niște teste de la farmacii în drum spre școală, i-a făcut teste în mașină, i-a făcut două teste, i-au ieșit negative .”, a povestit Cristina Șișcanu pe Facebook.

Cristina Șișcanu, probleme cu fiica sa și a lui Mădălin Ionescu! Cum se simte Petra?
Cristina Șișcanu și Petra [Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Care este starea de sănătate a Petrei

Citește și: „Orice ar spune soacra, nu contează, nici nu trebuie să te enervezi, o asculți, nu-i spui nimic și îți vezi de treaba!” Cristina Șișcanu a vorbit despre relația cu socrii

Cristina Șișcanu, probleme cu fiica sa și a lui Mădălin Ionescu! Cum se simte Petra?
Cristina Șișcanu și Petra[Sursa foto: Facebook]

Ulterior, Mădălin Ionescu a ajuns cu fetița sa la doctor pentru un consult de specialitate. Astfel, micuța a primit un tratament pentru răceală, iar acum se află în grija bunicii. Cristina Șișcanu a trecut printr-o avalanșă de emoții, dar se bucură că într-un final nu este vorba de nimic grav în ceea ce privește starea de sănătate a fiicei sale.  

Apoi s-a dus cu ea la doctor unde a fost investigată. A ascultat-o, doamna doctor și într-adevăr se aude un hârâit ușor în piept. Avea un pic de roșu în gât. Nasul un pic înfundat. I-a prescris un tratament. O să stea acasă zilele astea. Oricum mâine avea liber. Era mai bine deja. Petra e la bunica să o îngrijească pentru că eu nu am ajuns la filmări și Mădălin trebuie să-și pregătească și el emisiunea.

Părinții trec prin astfel de situații. Și într-adevăr, ai emoții. Până m-am asigurat că este bine și că nu e nimic grav am avut ceva emoții, dar sunt lucruri peste care trecem .”, a mai spus Cristina Șișcanu.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„10 ani aproape de relație pasională nu ți-i ia nimeni. Este încă soțul meu.” Oana Zăvoranu, lămuriri în ceea ce privește împăcarea cu Alex Ashraf! Cei doi formează din nou un cuplu!?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies