„Fac la repezeală șnițelele astea, dar o să vă arăt și un secret, ca să rămână aluatul ăla pe șnițel.” Rețeta rapidă de șnițele de pui a Gabrielei Cristea!

„Fac la repezeală șnițelele astea, dar o să vă arăt și un secret, ca să rămână aluatul ăla pe șnițel.” Rețeta rapidă de șnițele de pui a Gabrielei Cristea!
„Fac la repezeală șnițelele astea, dar o să vă arăt și un secret, ca să rămână aluatul ăla pe șnițel.” Rețeta rapidă de șnițele de pui a Gabrielei Cristea!

Află din rândurile următoare care este rețeta de șnițele a Gabrielei Cristea.

Gabriela Cristea a pregătit extrem de repede o porție de șnițele pentru fetele sale. Vedeta a explicat pe pagina sa de Facebook modul de preparare al șnițelelor și a împărtășit cu urmăritorii săi și un secret, astfel încât aluatul să nu se mai dezlipească de pe șnițele, atunci când se prăjesc.  

Fac la repezeală șnițelele astea, dar o să vă arăt și un secret, ca să rămână aluatul ăla pe șnițel.

De multe ori ați văzut că se dezlipește aluatul ăla de pe șnițel. E o chestie foarte simplă. Făina este secretul .”, a spus Gabriela Cristea pe Facebook.

Rețeta de șnițele de pui a Gabrielei Cristea

Citește și: „Supa de pui este terapie pentru suflet. Ăsta e secretul ca găluștele să iasă atât de bune.” Cum prepară Gabriela Cristea supa de pui cu găluște

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ingrediente:

Citește și: “Tochitura mea cu afumătură, cu mult usturoi și sos de roșii.” Rețeta de tochitură cu mămăliguță și ou a Gabrielei Cristea

Potrivit informațiilor oferite de Gabriela Cristea, pentru a pregăti șnițele ai nevoie de următoarele ingrediente:

  • piept de pui;
  • ouă;
  • ulei;
  • făină;
  • pesmet simplu și pesmet crocant.

Mod de preparare:

Gabriela Cristea a explicat, pas cu pas, modul de preparare al șnițelelor. Procesul a fost unul extrem de simplu și rapid, iar, potrivit spuselor sale, rezultatul a fost unul de-a dreptul delicios.

De asemenea, dacă țineți cont de sfatul său, veți avea șnițele gustoase și pufoase, fără ca aluatul să se dezlipească de pe ele la prăjit.

Am tăiat astea de pui subțiri-subțiri. Eu nu le bat, că dacă le mai și bați nu mai rămâne nimic din ele. Aștept să se încingă foarte bine tigaia că trebuie să fie încinsă treaba. Aici e pieptul de pui.

Prima dată îl dăm prin făină și în momentul în care îl dăm prin făină, prima dată, se va lipi aluatul ăla pe șnițel și nu se va mai lipi. Îl dăm prima dată prin făină, apoi prin ou și după aceea prin pesmet. Eu îl dau o singură dată, nu îl dau de mai multe ori, că nu vreau să mănânc pesmet. Ia uite ce aurii și frumușele sunt șnițelele noastre! Le scot pe hârtie .”, a explicat Gabriela Cristea pe Facebook.

 Rețeta rapidă de șnițele de pui a Gabrielei Cristea!
Rețeta rapidă de șnițele de pui a Gabrielei Cristea![Sursa foto: freepik]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Există soluție și pentru fetele care au alergie la acrilați, așa cum am eu.” Gabriela Cristea a găsit soluția pentru alergiile sale! Ce fel de ojă le-a recomandat vedeta femeilor să folosească?

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies