"Facem om nou." Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru așteaptă al doilea copil

vladimir draghia si alice cavaleru asteapta al doilea copil
"Facem om nou." Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru așteaptă al doilea copil

Vladimir și Alice formează un cuplu stabil de mai bine de opt ani și au împreună o fetiță. Însă familia se mărește, iar cei doi așteaptă un al doilea copil.

Aflați din rândurile următoare cine sunt mai exact Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru, cum s-a cunoscut cei doi, dar și care a fost prima lor bucurie, odată cu începerea relației. În plus, descoperiți și cum a decurs nunta acestora, dar și vestea care a bucurat pe toată lumea.

 

Cine sunt Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru

Vladimir Drăghia, pe numele său întreg, Vadimir Roland Drăghia, s-a născut pe data de 13 martie, în Galați. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 36 de ani. Acesta este cu doar 6 ani mai mare decât soția sa, Alice Cavaleru, care s-a născut pe data de 8 octombrie, în Italia. În timp ce Vladimir Drăghia a studiat la Universitatea Media Pro, acolo unde a învățat despre jurnalism, soția sa a absolvit Facultatea de Design din cadrul Universității Naționale de Artă, acolo unde aceasta a studiat moda.

Vladimir Drăghia a avut un parcurs mai tumultos, înainte să ajungă unde este astăzi. Acesta a fost înotător de performanță, timp de 12 ani, iar după liceu, a reușit să obțină nu una, ci două burse în America, însă din motive financiare, acesta nu a reușit să își urmeze calea. În schimb, Vladimir Drăghia a ales să plece în Italia să muncească, însă nu la mult timp a decis să se întoarcă în București, pentru a-și continua studiile.

De acolo a început să apară și succesul său, când a obținut un rol în telenovela „ Vocea inimii ”, iar apoi a început să apară în diverse reclame, spoturi, plus multe alte roluri jucate de-a lungul timpului.

cine este vladimir draghia

Citeste si: NOUTATE: Speak și Ștefania, hotărâți să devină părinți! Cei doi au dezvăluit numele viitorului copil

Acesta este cunoscut în special pentru rolurile pe care le-a interpretat, însă și datorită faptului că a scris primul său volum de poezie, în anul 2014, denumită „ Dragostea n-are plural ”, participând chiar și la o emisiune de burlăcie, dar și pentru că a câștigat competiția „ Exatlon ”, difuzată de Kanal D, în anul 2018. Vadimir Daghia a ales să doneze premiul taberei MagiCamp.

Despre soția sa, Alice Cavaleru nu se știu foarte multe amănunte de dinainte să intre într-o relație cu Vladimir Drăghia, pentru că aceasta nu făcea parte din lumea showbiz-ului. Însă acest lucru s-a schimbat odată cu afișarea cuplului, Alice Cavaleru ajungând să devină una dintre cele mai de succes vedete pe Instagram, acolo unde poate strânge la o fotografie, cu până la 10.000

like-uri. Aceasta a declarat într-un interviu, faptul că nu se aștepta ca peste noapte să aibă loc o astfel de schimbare, în ceea ce privește popularitatea sa: „ Cred că e mult spus că nu am nevoie de nicio introducere, hai să nu exagerăm. Am luat-o destul de natural, deși a fost un boom. Nu mi-am luat-o în cap. Pur și simplu o iau ca atare, e drăguț”.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

cine este alice cavaleru

Citeste si: Cine este soția lui Vladimir Drăghia. „Am întrebat-o dacă vrea să îmbătrânim împreună”

 

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia au împreună un copil

Povestea de dragoste a celor doi a început exact ca un povești. În cadrul unui interviu, Vladimir Drăghia a povestit cum în urmă cu mai bine de 13 ani, s-a întâlnit pentru prima dată cu Alice Cavaleru, însă aceasta a fost cea care l-a remarcat și nu a putut să-l uite, neștiind cine este pe acea vreme.

Alice Cavaleru l-a văzut de două ori pe Vladimir Drăghia într-un supermarket, la distanță de patru ani, iar apoi la câteva zile l-a mai văzut o dată pe Calea Victoriei. În timp ce aceasta se afla cu o prietenă, pe rețelele de socializare i-a apărut chiar Vladimir Drăghia, acela fiind momentul în care și-a dat seama cine este și nu a ezitat să îi scrie. Nu la mult timp, acesta i-a și răspuns, iar în doar câteva zile a avut loc și o întâlnire, dar Vladimir Dragia i-a înmânat și cheia de la casa lui, urmând ca de atunci să înceapă o frumoasă poveste de iubire.

În luna iulie, a anului 2017, Alice Cavaleru i-a dăruit primul copil lui Vladimir Drăghia, făcându-l pe acesta tată pentru prima dată. Acesta a fost foarte mândru de fetița lui și a postat încă din primele ore de viață ale acesteia, o fotografie pe pagină sa de Facebook, în care apare cea mică. Fotografie la care Vladimir Drăghia a adăugat cuvintele: „ Ea este Alaia Zora Drăghia. A venit pe lume duminică, moment în care am rămas, în sfârșit, fără ecou ”. Astfel, din acel moment, cei doi și-au mărit familia, bucurându-se de fiecare moment trăit alături de fiica lor.

alice cavaleru si vladimir draghia au impreuna un copil

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Citeste si: Vladimir Draghia si Alice Cavaleru au castigat un autoturism la „Roata Norocului” pentru o familie aflata in dificultate: „Ne bucuram ca am putut fi o unealta a sortii!

 

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru sunt căsătoriți

După un fix un an de la nașterea fiicei lor, Alaia-Zora Drăghia, cei doi și-au unit destinele pe malul mării, chiar la noi în țară. Pe lista de invitați s-au aflat doar persoanele apropiate acestora, preferând să aibă o ceremonie cât mai restrânsă. Imediat după acest eveniment unic, cei doi au plecat în luna de miere, chiar în Maroc, fiind una dintre destinațiile preferate de Alice Cavaleru. Bineînțeles că aceștia nu au plecat singuri, ci împreună cu fiica lor.

În prezent, la distanță de aproape patru ani de la căsătorie, Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au anunțat ieri pe pagina lor de Instagram, o veste cât se poate de bună. Cei doi s-au fotografiat în familie, însă un element a atras atenția tuturor. Alice Cavaleru ținea în mâna sa o ecografie a... celui de-al doilea copil.

Facem om nou. E dovadă noastră de speranță într-o lume mai bună. Sperăm că la plecarea noastră de aici, prin copiii noștri, locul ăsta să fie mai bun, iar la rândul lor, mai departe, să lase mai bine în urma lor. Până atunci, sărbătorim un nou început și ne bucurăm să vă avem alături.”, acesta fiind mesajul de-a dreptul emoționant, menționat de cei doi la fotografia postată.

vladimir draghia si alice cavaleru sunt casatoriti

Citeste si: Cine este ROXANA BLENCHE. „A început să-mi placă cu adevărat să gătesc când eram prin anul trei de facultate"



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cine este soția lui Vladimir Drăghia. „Am întrebat-o dacă vrea să îmbătrânim împreună”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies