„Familia lui Andrei era un pic altfel!” Ce a spus fosta soacră a lui Smiley despre rudele lui?

„Familia lui Andrei era un pic altfel!” Ce a spus fosta soacră a lui Smiley despre rudele lui?
„Familia lui Andrei era un pic altfel!” Ce a spus fosta soacră a lui Smiley despre rudele lui?

Smiley și Laura Cosoi au avut o relație lungă și aparent solidă, care a durat cinci ani. Cu toate așteptările publicului că cei doi se vor căsători, în relație au apărut neînțelegeri care au dus la separarea lor. În ceea ce privește părinții lui Smiley, fosta "soacră" a cântărețului a făcut anumite declarații.

Între Smiley și Laura Cosoi a fost o iubire sinceră, dar după cinci ani de relație totul s-a terminat. Toți cei care îi urmăreau și apreciau așteptau să facă pasul cel mare, dar din păcate inevitabilul a avut loc.

Fiecare a mers pe propriul drum, iar vedeta s-a îndrăgostit din nou de bărbatul care în prezent este actualul ei soț, mai exact, Cosmin Curticăpean.

Citește și: Motivul pentru care Laura Cosoi nu a participat la nunta lui Smiley. Actrița a avut un eveniment important în familie

Ce a spus fosta soacră a lui Smiley despre rudele lui

În acele momente, mama Laurei Cosoi a vorbit despre relația pe care o are cu părinții lui Smiley, dar și cu părinții lui Cosmin, iar comparația pe care a făcut-o i-a uimit pe toți.

Mama Laurei a afirmat că a avut o relație bună cu Andrei, dar de când el și Laura s-au despărțit, nu a mai vorbit cu el. Ea menționează că relația cu părinții lui era diferită față de cea pe care o avea cu părinții lui Cosmin, care sunt niște oameni extraordinari și cu care se simte foarte bine.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 Cu toate acestea, ea recunoaște că și cu părinții lui Andrei s-au înțeles, dar erau mai ocupați cu treburile lor.

„Eu am avut o relație bună, spun eu, cu Andrei (Smiley – n.r.). De când el și Laura s-au despărțit, recunosc că nu am mai vorbit cu el. Ce sa-i spun? Nici cu părinții lui n-am vorbit. Aveam o relație bună și cu ei, dar nu sunt la fel ca părinții lui Cosmin.

Părinții lui Cosmin sunt niște oameni extraordinari, prietenoși, ne vedem des, ne auzim des, ne simțim foarte bine unii în prezenta celorlalți.Și cu părinții lui Andrei ne-am înțeles, dar erau altfel, erau cu treburile lor. Atât Cosmin, cât și părinții lui sunt extraordinari și ne-am împrietenit foarte repede unii cu alții. Și lui îi place să vina pe la noi, pe la Iași, Laura și ea merge des la Cosmin acasă, și noi mergem.
Ne vizităm. Laura e bine, e fericită, e un om muncitor și e o familistă convinsă”,
a mărturisit mama Laurei.

Ce a spus fosta soacră a lui Smiley despre rudele lui
Ce a spus fosta soacră a lui Smiley despre rudele lui[Sursa foto: Instagram]

Smiley și  Laura Cosoi, pe drumuri diferite

După despărțirea de Laura Cosoi, Smiley și-a găsit sufletul pereche, și anume pe Gina Pistol. Cei doi au o relație de peste șapte ani și au format o frumoasă familie alături de fiica lor, Josephine.

Citește și: Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

 Recent, au făcut pasul cel mare și s-au căsătorit într-o ceremonie de vis, la care au participat numeroase personalități din showbiz-ul românesc.

Pe de altă parte, Laura Cosoi s-a căsătorit cu Cosmin Curticăpean și împreună au trei fetițe adorabile. Laura este o persoană dedicată familiei și se bucură de o relație armonioasă și solidă cu soțul ei.

Ce a spus fosta soacră a lui Smiley despre rudele lui
Ce a spus fosta soacră a lui Smiley despre rudele lui[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Cu Laura Cosoi nu ai vrut!” Smiley, luat la rost de internauți. Cum au reacționat fanii la vestea că artistul se căsătorește cu Gina Pistol?



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

“Cred că eu timp de o lună de zile am avut hemoragii foarte mari!” Gina Pistol a trecut prin clipe grele, chiar la începutul sarcinii

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Tülin Ece, actrița care dă viață personajului Güneş în serialul „Tablou de familie”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum a strălucit anul trecut celebra actriță în rochia de mireasă

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies