Familia Regală, în culmea fericirii! S-a născut primul copil al cuplului moștenitor

Prințul Guillaume și Prințesa Stéphanie au devenit părinți
Prințul Guillaume și Prințesa Stéphanie au devenit părinți

Bucurie imensă în Familia Regală. Prințul Guillaume și Prințesa Stéphanie au devenit părinți pentru prima dată și sunt în culmea fericirii.

Așteptarea a luat sfârșit. Familia Marelui Ducat de Luxemburg şi guvernul au anunţat duminică naşterea primul copil al moştenitorului Marelui Ducat, care va conduce într-o zi statul.

Guvernul luxemburghez a anunțat nașterea unui băiețel perfect sănătos, născut la primele ore ale dimineții. Este primul copil al cuplului moştenitor, al cincilea nepot al Alteţei Sale Regale Marele Duce Henri.

Citeste si: Veste uriașă în showbiz! Frumoasa prezentatoare de la noi a devenit mamă în secret

Fiul Marelui Duce Moştenitor, Prinţul Guillaume, şi al soţiei sale Stéphanie, se numeşte Charles Jean Philippe Joseph Marie Guillaume, iar nașterea a decurs fără probleme. Prințesa și bebelușul sunt într-o stare foarte bună, iar în curând publicul îl va cunoaște pe micuț. În plus, a apărut și prima imagine cu micuțul:

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Prințul Guillaume și Prințesa Stéphanie au devenit părinți
Prințul Guillaume și Prințesa Stéphanie au devenit părinți

Copilul cântăreşte 3,190 de kilograme şi are 50 de cm. "Prinţesa şi bebeluşul se simt bine", a indicat curtea într-un comunicat. În plus, cuplul a anunțat că „aşteaptă cu nerăbdare să-l prezinte populaţiei".

Citeste si: Vești uriașe în showbiz! Îndrăgita actriță a devenit mamă pentru prima dată

"Naşterea primului copil al cuplului moştenitor va fi salutată prin 21 de salve de tun trase de o baterie de artileri a armatei pe Fort Thüngen", precizează Guvernul.

 

foto: Hepta.ro.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Veste uriașă în showbiz! Frumoasa prezentatoare de la noi a devenit mamă în secret

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies